Jump to content

reparacija amortizera

Recommended Posts

di, tko, kada, koja cijena, dali ima sta kvalitetno???

molim pomoc hitno:D:D

hvala Vam:thumbsup:

Najkvalitetniji na ovim prostorima je AFAIK Turnšek u SLO.

Koje amortizere imaš i kaj trebaš reparirat?

Ima i po ZG majstora al Turnšek je klasa iznad

kao sto rekose, turnsek u sloveniji...

narucis se, i preko mail(da, frajer cak i odgovara na mailove) dogovoris dan kad ces doc s atuom, ostavis mu auto i dobijes smarta(frendicu slao gore sa svojim autom i dobila da moze ic u soping) i skratis tih 2h...

cijena ti je po dogovoru ali meni za 4 amortizera sa 4 nove salice, skidanje i sve uzeo € po amortizeru

Jebo ja njega, svima daje smarta, ili ga vozi u BC, a curu i mene picka poslo na taxi... I to nakon sto sam se par minuta kao pravio blesav "a kako mogu doci do BCa, a znaci nema javnog prevoza, hm..." A da ne spominjem da mi je njegova kcer mailom rekla da ce me odvest netko u BC...:)

LOLez pota

jel to onaj stari koji radi?? Tj. radio je mislim...

KATASTROFA... meni je naplatio 1200kn po paru... radio sam bio kod njega i prednje i zadnje. Em mi je rezao oprugu bez pitanja (H&R), poslije rekao da nije, prednji i zadnji po jedan kom mi odmah propisao. Pa mi se jos pravio blesav kod reklamacije. Ma koma...

Kad je Turnsek skinuo amortizere nije se mogao prestat cudit kako je ovaj to lose slozio...

A nisam napomenuo da mi je i naplatio montazu i demontazu prednjih amortizera kad sam dosao reklamirat jer je jedan odmah propisao.

Iza nisam ni gledao, ali je isto lupalo nes od pocetka, ali nisam mislio da su amortizeri. Kad sam napokon sam skinuo jednom, naravno i jedan zadnji propisao. Nakon toga sam isao ravno Turnseku koji je sav u cudu gledao rad ovog morona. Jos mi je i previse skratio amortizer pa je lupao cijelo vrijeme, "ispravan"...

A da, kad sam to skidao sve amortizere sam vidio da je i onaj prednji jedan koji je "popravio" pod reklamaciju isto bio propisao (ili drugi, nije bitno). A hrdavi LOL

Strasno... A platio mu oko 2500-2600kn ta 4 "amortizera" da reparira...

Neznam jeste vi bili kod istog lika, ali ja sam dobio preporuku od par njih i otisao tamo i bilo je odlicno napravljeno jedino treba malo vise covjeku objasnit sta hoces.

Dominik to je reparacija serijale ne neke tvoje izmisljotine tj. pogle sta je covjek pitao sta mu treba.

Radi se o nekoliko swifteva, koji su izdrzali 10k-20k km brda sa tim amortizerima do totalke, to je po meni isto kao i 50 kkm normalne voznje.

Sto se tice turnseka, ima i tamo ljudi da su nezadovoljni, nasao sam par njih na slo forumu dok sam pratio honde.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...