fire Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 ifrancuz, mapiram ako imam viska vremena ili ako neki poznanik me gnjavi Drag_steer: skida se preko odb-a, ali s drugom opremom.
Drag_steer Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 ok. ja sam nasao te fajlove ali s cim da to otvorim...exel mi samo prikazuje -1 -1 -1 itd i skinuo s neta vag com ali ni ot ne sljaka... cime se to inace otvara?
fire Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 posalji mi na mail fajlove (damir.muha@fer.hr), ako si ih nasao na netu za svoj comp.
Drag_steer Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 imam log koji sam danas snimio, voznja nekih 2 minute. poslat cu ti taj fajl na mail sada. nemam nista drugo osim toga, isti takav log cu napravit sa serijskom mapom. s cime se to inace otvara?
fire Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 ako imas isti auto s serijskom i s tjuniranom. Dodi do mene, skinem ti obje mape i pokazem ti razlike. Ovak preko loga je muka, jer tesko da ces auto voziti u identicnim uvjetima.
Drag_steer Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 da kuzim. imam 2 mape mogu ih mjenjat jer su na tom uređaju. ajde onda naletim kad budem u zg prolazio , da sad ne gnjavim s tim logom. a te logove neznam otvorit da usporedim...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now