goggi Posted December 15, 2009 Share Posted December 15, 2009 ok,ali ista stvar po kisi. a ovo na plitvicama,suha cesta bila i imao 4 ne perfektne ali normalne gume na autu. ne volim taj abs nikako Link to comment Share on other sites More sharing options...
avanti Posted December 15, 2009 Share Posted December 15, 2009 Ja ovo citam i nemogu da virujem,imas 30 godina i zalis se sto ti s ABS-om ne staje kako triba nizbrdo po snigu/ledu sa litnim gumama.:doh::doh::doh: Ja nezna sta je tu cudno. PROMINI GUME, STAVI ZIMSKE ZA TAKVE UVJETE I ABS ĆE TI REAGIRATI PUNO BOLJE,MANJE CES KOČITI I BITI SIGURNIJI NA CESTI !!!!!!!!! I tvoju poantu sam skuzio,imao sam nekoc starog audija 200 20v sa ABS-om kojeg mozes iskljuciti/ukljuciti kompletno. Sa iskljucenim ABS-om i litnim gumama po zaledjenom snigu auto biži u 3PM, a sa ukljucenim ABS-om nikad stati al barem mogu volanati. Sa zimskim gumama sasvim druga prica. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noci_jr Posted December 15, 2009 Share Posted December 15, 2009 (edited) citam ovaj topic i vidim da se gume spominju.ok. jucer po najvecem snijegu,stvarao se i led na cesti,mazda sa 4 nove zimske gume i ja nisam mogao stat sa abs-om. kak sad to a ima zimnjace? a sto se abs-a na vectri tice zbog njega sam se skoro zabio u brdo na plitvicama kod naglog kocenja,cesta je vijugala lijevo a auto je produzio ravno...u brdo. stao sam centimetar od brda,a u glavi mi je isla-jebem ti majku samo ne farove novi su abs po snijegu i kisi je bolje ne imati,zesce govno ...nigdje neces stat po snijegu ... imo ti abs ili imo ti kurac sms . il ne imo nis... ak imas abs moci ces skrenut lijevo desno barem malo... bez abs.a ides samo ravno.... imam vectru s absom ... forda bez... ford samo ode u picku materinu ravno.. s vektrom bar mogu promijenit smjer... u autoškoli vas uče... vozit u što nizem stupnju prijenosa... kočit motorom.... jer motor zaustavlja kotače... a ak zablokiras kotače postaneš saonica i samo pičiš... za ove koji tvrde da im netrebaju zimske.... da prostite na izrazu... hebem mtr... jucer idem iz zg u samobor po staroj samoborskoj ... u vulkalu 50 auta... kolona od po 20ak auta jer malo malo neki kreten ima ljetne pa se mora 7 na sat vozit... al naravno vozit moram. jebe mi se kaj 20 auta koji su u mogučnosti normalno vozit moraju ic sporo.... netrebaju ti zimske... ako se vozis po avenijama ... i autoputu i to u vrijeme kad je snijeg ociscen par sati... i ne pada... samo tad... udjes u bilo koju ulicu koja nije u 1om redu za ciscenje...i ostajes u toj ulici... pitanje.... logičko pitanje... zar nitko ne razumije da se po snijegu i ledu NE SMIJE NAGLO KOČIT jer ces s najnovjim mercedesom otic u tri picke mile materine.... Edited December 15, 2009 by Noci_jr Link to comment Share on other sites More sharing options...
goggi Posted December 15, 2009 Share Posted December 15, 2009 nisam rekao da ne trebaju. a jucer je i tako bila voznja od 40kmh u drugoj,tak osu se svi vozili Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noci_jr Posted December 15, 2009 Share Posted December 15, 2009 nisam rekao da ne trebaju.a jucer je i tako bila voznja od 40kmh u drugoj,tak osu se svi vozili ja sam uredno vozio 70..80... na jednom jedinom zavoju me rashitalo ko djubre po vinogradu a tam sam bio usporio na 30 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr_G Posted December 15, 2009 Share Posted December 15, 2009 ja sam uredno vozio 70..80...na jednom jedinom zavoju me rashitalo ko djubre po vinogradu a tam sam bio usporio na 30 :rofl::rofl::rofl::rofl::rofl: Ovaj forum postaje sve duhovitiji! :clap: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marina Posted December 15, 2009 Share Posted December 15, 2009 Vrapče ima dane otvorenih vrata... OPET Link to comment Share on other sites More sharing options...
InSaNe Posted December 15, 2009 Share Posted December 15, 2009 (edited) abs je za vozace koji u kriznim situacijama nagaze po kocnici i mole se bogu na snijegu nema ni potrebe za ludjackim kocenjem u krizoj situaciji nego do izrazaja dolazi osjetljivost abs-a na proklizavanje, a ta osjetljivost je uvijek losija nego osjetljivost noge dobrog vozaca i ovi komentari tipa bez abs-a ides ravno s abs-om skreces su komentari one prve skupine jer nema nikakvog razloga ic ravno bez abs-a ako se pravilno i s osjecajem dozira kocnica jel na wrc-u dok se drapaju po finskoj idu svi ravno? niko nema abs... tako da odgovor za 1.000.000 kn glasi, da je bolje bez abs-a (ako znas vozit) Edited December 15, 2009 by InSaNe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxer Posted December 15, 2009 Share Posted December 15, 2009 citam ovaj topic i vidim da se gume spominju.ok. jucer po najvecem snijegu,stvarao se i led na cesti,mazda sa 4 nove zimske gume i ja nisam mogao stat sa abs-om. kak sad to a ima zimnjace? a sto se abs-a na vectri tice zbog njega sam se skoro zabio u brdo na plitvicama kod naglog kocenja,cesta je vijugala lijevo a auto je produzio ravno...u brdo. stao sam centimetar od brda,a u glavi mi je isla-jebem ti majku samo ne farove novi su abs po snijegu i kisi je bolje ne imati,zesce govno Eto i to isto ljudi zovu ABS a nema veze s ABS-om:notworthy: Cilj ABS-a je osigurati upravljanje automobilom kod kočenja kad bi na kočnicama bez njega kotači blokirali. Tvoj opis je defaultno problem ili neispravnog ili lošeg ABS-a Link to comment Share on other sites More sharing options...
dejanR Posted December 15, 2009 Share Posted December 15, 2009 Čitam i ne vjerujam da na kraju 2009. godine ima pojedinaca koji osporavaju važnost zimske gume? Dečki dragi,:doh::doh: A što se tiče ABS-a, on nije ni namjenjen profesionalcima, jer, budimo realni, prosječni vozač u kriznoj situaciji reagira jedino i isključivo paničnim stiskanjem kočnice i u tom slučaju ABS pomaže. Iako ni on nije svemoguć, na ledu kao što je HIC napisao jedino čavlerice. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr_G Posted December 15, 2009 Share Posted December 15, 2009 abs je za vozace koji u kriznim situacijama nagaze po kocnici i mole se bogu na snijegu nema ni potrebe za ludjackim kocenjem u krizoj situaciji nego do izrazaja dolazi osjetljivost abs-a na proklizavanje, a ta osjetljivost je uvijek losija nego osjetljivost noge dobrog vozaca i ovi komentari tipa bez abs-a ides ravno s abs-om skreces su komentari one prve skupine jer nema nikakvog razloga ic ravno bez abs-a ako se pravilno i s osjecajem dozira kocnica jel na wrc-u dok se drapaju po finskoj idu svi ravno? niko nema abs... tako da odgovor za 1.000.000 kn glasi, da je bolje bez abs-a (ako znas vozit) Možeš ti nekome drugome prodavati priču da ćeš ti bolje kočiti od ABS-a kad si 1s od ograde... Ljudski mozak ima maks frekvenciju od 2Hz reakcije na podražaj, a svaki suvremeni ABS ima preko 50Hz frekvenciju... Jedno je motorsport gdje ti vidiš i očekuješ zapreku... Drugo je realni promet gdje se zapreka stvori ispred tebe... Po meni je odličan vozač onaj koji uspije izmanevrirati i zaobići zapreku u zadnjoj sekundi, jer je 100% siguran sudar ako ju ne izbjegne... Ja sam jednom vozio auto bez abs-a po kliskoj (kiša) i relativno hladnoj podlozi sa zimskim gumama, gdje se ispred mene stvorila kolona... Znači nalijetanje na kolonu sa 80km/h... No imao sam dovoljno prostora od zapreke. Stisnem kočnicu, zablokira i ide ravno. Pustim kočnicu, i manevar pored njih... No tu su bile 3-4 sekunde vremena i shodno tome nekih 8-10 impulsa reakcije.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marina Posted December 15, 2009 Share Posted December 15, 2009 Budali nemre pomoć ni teleportacija u kriznoj situaciji Link to comment Share on other sites More sharing options...
InSaNe Posted December 15, 2009 Share Posted December 15, 2009 kTieXG0KnXg Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariotdi Posted December 15, 2009 Share Posted December 15, 2009 evo ja probao sa ljetnim malo voziti imam i abs,asr i esp znaci skoro sve sto je i dopstupno situacija idem 20km/h u drugoj bez gasa, smotam volan da skrenem auto produzi ravno esp drm drm i auto se ugasi sam...kolaps haha u sistemu kocenje, nema auto ide koda nema kocnica,nema nego kocit motorom ubrzanje, prakticki je auto isao 40-50 a ja sam uspio do 4 nekakbih 160 km/h zavrtiti a sad sam namontirao eskimo s3 pa javim Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr_G Posted December 15, 2009 Share Posted December 15, 2009 kTieXG0KnXg Ja ti kažem, inteligentno, samo ako imaš 3-4 sekunde od prepreke. Ako imaš samo 1s, nema tog profesionalca koji će to izbjeći bez ABS-a... Sa ABS-om ima nade.. :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hic Posted December 15, 2009 Share Posted December 15, 2009 abs je izmisljen za avione da ne trose gume previse.....produzuje put kocenja. svaki vozac trebao bi proci buku u kocenju UZ pomoc abs-a. Inace ko i da ga nema. A kad smo kod kriznih situacija, i F1 vozaci nagaze brenzu i cekaju udar u ogradu ko babe...toliko o tome. nitko se ne sjeti pustiti kocnicu i promjeniti preavac kretanja, samo cekaju da lupe. a profici su Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marina Posted December 15, 2009 Share Posted December 15, 2009 2Hic: Oni imaju novaca pa ih nije briga hoće slupat formulu... Mi obični ljudi čuvamo aute hahahahaha... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr_G Posted December 15, 2009 Share Posted December 15, 2009 abs je izmisljen za avione da ne trose gume previse.....produzuje put kocenja. svaki vozac trebao bi proci buku u kocenju UZ pomoc abs-a. Inace ko i da ga nema. A kad smo kod kriznih situacija, i F1 vozaci nagaze brenzu i cekaju udar u ogradu ko babe...toliko o tome. nitko se ne sjeti pustiti kocnicu i promjeniti preavac kretanja, samo cekaju da lupe. a profici su Eto upravo ti to ja pričam... 1s nemože ljudski mozak odreagirati... ABS u 1 s može... Znači da oni imaju par sekundi, pa bi skužio da pusti kočnicu i smota, možda se izvuče... Mene je dosta puta ABS spasio... Znači kočim, klisko, neće stat, vidim da već ulazim u gepek, manevar i parkiram se pored čovjeka... Bez ABS-a, nema tog profesionalca koji će to izbjeći (kao što sam ja to izbjegao onaj put :rofl:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
InSaNe Posted December 15, 2009 Share Posted December 15, 2009 Tu se brka vrlo razlicite situacije voznje, iznenadna opasnost na cesti pri normalnoj brzini i naglo kocenje koje nisi ocekivao i voznja po snijegu kad bi trebao znat da nemozes stat u svakom trenutku. Relevantnost poredbe 1 sekunde pri 300 na sat na pisti i 1 sekunde pri 40 na sat u ilici necu komentirat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr_G Posted December 15, 2009 Share Posted December 15, 2009 1 sekunda je 1 sekunda. Neovisno koliko brzo voziš. No 1 sekunda od prepreke ti neće pomoći uprav da voziš 20km/h... Već 3 sekunde od prepreke neovisno o brzini možeš nešto napraviti. Povući ručnu, zabaciti auto, napraviti manevar, itd... Ja ti pričam o realnim situacijama. Isto tako, vožnja po zimi i snijegu može biti savršeno sigurna stalno, do jednog trenutka kad poželiš da nemaš zimske gume i da si vozio polakše... :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
InSaNe Posted December 15, 2009 Share Posted December 15, 2009 (edited) 1 sekunda pri 300 kmh i 1 sekunda pri 40 kmh nije isto jer govorimo o voznji i situacijama na koje treba reagirat Tema je voznja s ljetnim gumama uz ukljucen ili iskljucen abs. Cinjenica je da ces ovisno o vlastitim sposobnostima dalje stic bez abs-a Kriticna situacija je irelevantna jer pocinje cim prvi put trebas usporit i toga si svjestan pa mozes razmisljat o grabi i 30 sekundi unaprijed ako zelis. Edited December 15, 2009 by InSaNe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Auto-Robi Posted December 15, 2009 Share Posted December 15, 2009 za vozaca koji zna voziti ABS nemoze nikako smetati! onaj ko zna dozirat kocnicu ABS se nece ni aktivirati ,zato sto se on aktivira za svaki kotac posebno kad izgubi grip! a pri punom kocenju nek neko napravi test: mokro ,suho,snjeg,led znaci abs ili blokiranje kotaca pa cete viditi da ABS tu dosta znaci!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Auto-Robi Posted December 15, 2009 Share Posted December 15, 2009 ili jos bolje na djelomicno mokro ili djelomicno zaledeno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mattas Posted December 15, 2009 Share Posted December 15, 2009 Ma nikakva božja kratica ti ne može pomoći ako si nisi za voziti. ABS ponekad pomaže ponekad odmaže. Puno bolja pomoć su odlične gume, dobre kočnice,špera i pamet. Ja sam uvijek na ljetnim, ali kod mene nema snijega niti leda Link to comment Share on other sites More sharing options...
dcrnic Posted December 15, 2009 Share Posted December 15, 2009 ma najbolje staviti M+S gume i onda se možeš voziti cijelu godinu i još ako imaš abs skrati ti put kočenja i onda si najsigurniji... :haha: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now