InSaNe Posted December 15, 2009 Share Posted December 15, 2009 2Hic: Oni imaju novaca pa ih nije briga hoće slupat formulu... Mi obični ljudi čuvamo aute hahahahaha... steta da nemaju da si metnu abs i usparaju Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr_G Posted December 15, 2009 Share Posted December 15, 2009 1 sekunda pri 300 kmh i 1 sekunda pri 40 kmh nije isto jer govorimo o voznji i situacijama na koje treba reagirat Tema je voznja s ljetnim gumama uz ukljucen ili iskljucen abs. Cinjenica je da ces ovisno o vlastitim sposobnostima dalje stic bez abs-a Kriticna situacija je irelevantna jer pocinje cim prvi put trebas usporit i toga si svjestan pa mozes razmisljat o grabi i 30 sekundi unaprijed ako zelis. Sekunda je sekunda... Znači to je jedinica vremena koja u našem sustavu i na našem planetu uvijek jednako traje... Znači 1 sekunda prije prepreke na 300 ili 40km/h je ista stvar, jer ti imaš 1sekundu do udarca i tu ništa ne možeš napraviti bez ABS-a, i sa ABS-om teško... Ako pak imaš 3 sekunde prije udarca, e onda se već i možeš izvući... A sad razmisli kako je sekunda na 300km/h i sekunda na 40km/h ista stvar... :drink: Ista je stvar jer 1 sekunda prije zapreke na 300km/h ti je oko 60metara od prepreke... 1 sekunda prije zapreke na 40km/h ti je oko 13m od zapreke... Link to comment Share on other sites More sharing options...
BM0021 Posted December 15, 2009 Share Posted December 15, 2009 Opcenito je glupo rec da je abs smece sudeci po absu na nubiri. Voznju po zaleđenoj nizbrdici na ljetnim gumama i to na nacin da je auto u leru a dignuta rucna i noga zabijena u pod s kocnicom necu ni komentirat. Ja sam jucer i danas napravio 750km, dobar dio po neociscenim cesticama jucer po međimurju, danas petrinja, dubica, glina, topusko i sl. i nikakvih problema nisam imao, naravno da abs ne radi kak treba na ledu unatoc zimskim gumama al tvrdit da bi sa zblokiranim svim kotacima bilo bolje... A na ledu je tesko dozirat kocenje da ne zblokiras kotace a da usporavas, zato se i izbjegava bilo kakvo jace kocenje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vux Posted December 15, 2009 Share Posted December 15, 2009 (edited) Ista je stvar jer 1 sekunda prije zapreke na 300km/h ti je oko 60metara od prepreke... 1 sekunda prije zapreke na 40km/h ti je oko 13m od zapreke... 300000/3600=83.33m/s 40000/3600=11.11m/s Edited December 15, 2009 by vux Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted December 15, 2009 Share Posted December 15, 2009 meni je smiješno da pojedini pričaju protiv zimskih guma i njihovoj nepotrebi zimi.... i još govore, imam zimske al ne mogu stat, pa nisu zimske gume svemoćne da zaustavljaju auto po snijegu ko ljetna po suhom asvaltu.. i dalje će se guma klizat, ali daleko manje i ima više gripa nego ljetna. ljetna otvrde zimi i ravna je plastičnim kotačima na igračkama. (karikiram) Link to comment Share on other sites More sharing options...
BM0021 Posted December 15, 2009 Share Posted December 15, 2009 Takve stvari necu ni komentirat. Naravno da ne znaci apsolutno da ces razbit auto ako ostanes na ljetnima, pogotovo po gradu al tvrdit da su zimske bezveze i da je to sve isto... Ja sam se jucer vozio 120 po autoputu po snijegu jedno 2cm debljine, zanima me kak bi to na ljetnim proslo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
InSaNe Posted December 15, 2009 Share Posted December 15, 2009 (edited) Sekunda je sekunda... Znači to je jedinica vremena koja u našem sustavu i na našem planetu uvijek jednako traje... Znači 1 sekunda prije prepreke na 300 ili 40km/h je ista stvar, jer ti imaš 1sekundu do udarca i tu ništa ne možeš napraviti bez ABS-a, i sa ABS-om teško... Ako pak imaš 3 sekunde prije udarca, e onda se već i možeš izvući... A sad razmisli kako je sekunda na 300km/h i sekunda na 40km/h ista stvar... :drink: Ista je stvar jer 1 sekunda prije zapreke na 300km/h ti je oko 60metara od prepreke... 1 sekunda prije zapreke na 40km/h ti je oko 13m od zapreke... ionako si sam napisao da pri razlicitim brzinama jedna sekunda nije isto, ali evo da ja dam svoje vidjenje situacije - vozi se mr G u dajwoo lanosu 300 km/h po nekoj prometnici - dolazi do zavoja od 90 stupnjeva (na rubu kojeg je zgrada od 100 katova bez podruma tako da ne vidi iza zavoja) te ga prolazi bez usporavanja naravno jer auto lezi ko trol od 100 tona - po izlasku iz zavoja i dalje pri brzini od 300 km/h zazmiri na 1 sekundu - dok je zmirio maleti na puza golaca sa dvoje djece koji je prelazio cestu na propisno oznacenom pjesackom prijelazu 83 metra od zavoja - koci i zaustavlja se nakon jedan metar unatoc sluzi puzeva koji se cijede sa nejgovih vrelih guma (zahvaljujuci abs-u, trkacim zlajfama i nadprosijecnim refleksima) - nedugo potom gandalf bijeli jasi na svom poniju istom prometnicom galopom od 40 km/h - dolazi do istog zavoja naginje se i prolazi ga bez gubitka brzine - po izlasku iz zavoja zazmiri na 1 sekundu i masta o grupnjaku sa sumskim vilama - kad otvori oci ugleda na 72 metara ispred sebe (11 je prosao zmirecki za onu jednu sekundu) zebru i metar dalje daewoo lanos - u slijedecih nekoliko sekundi cese jaja povlaci uzde, podbada ponija i uz gromoglasan hihot preskace zapreku na cesti galopirajuci u suton Edited December 15, 2009 by InSaNe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marina Posted December 15, 2009 Share Posted December 15, 2009 Ja bi vama svima zela aute i dala bon u Borovu da si kupite gojzerice jer ste potencijalna opasnost na cesti... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted December 15, 2009 Share Posted December 15, 2009 cavlerice majka !! :naughty: nisu finci veslo sisali Link to comment Share on other sites More sharing options...
meshin Posted December 15, 2009 Share Posted December 15, 2009 Ja prvi puta kada sam prvi puta u životu sjeo u auto koji je imao ABS i bio je snijeg u roku 15 sekundi sam bio u rizolu.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nippon Posted December 15, 2009 Share Posted December 15, 2009 Ja prvi puta kada sam prvi puta u životu sjeo u auto koji je imao ABS i bio je snijeg u roku 15 sekundi sam bio u rizolu.. toliko o vozačkim sposobnostima i prilagodbi situaciji:P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rockatansky Posted December 15, 2009 Share Posted December 15, 2009 Ma meshin je mamut kojeg je vrijeme pregazilo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nippon Posted December 15, 2009 Share Posted December 15, 2009 Idem sad iskopčati ABS i prodati zimske gume, pa ću navaliti ljetne 215 (vjerovato F1, on ima super šaru za po snijegu), jer ću se jednako sigurno voziti niz brijeg kad zaledi i padne malo snijega. Boli me đon što koštaju malo više nego popust koji ću izgubiti na osiguranju, ako čvrknem nečiju ogradu ili auto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kruu Posted December 15, 2009 Share Posted December 15, 2009 Test Ljetne/cjelogodišnje/zimske Cjelogodišnje/zimske Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ikac Posted December 15, 2009 Share Posted December 15, 2009 ionako si sam napisao da pri razlicitim brzinama jedna sekunda nije isto, ali evo da ja dam svoje vidjenje situacije - vozi se mr G u dajwoo lanosu 300 km/h po nekoj prometnici - dolazi do zavoja od 90 stupnjeva (na rubu kojeg je zgrada od 100 katova bez podruma tako da ne vidi iza zavoja) te ga prolazi bez usporavanja naravno jer auto lezi ko trol od 100 tona - po izlasku iz zavoja i dalje pri brzini od 300 km/h zazmiri na 1 sekundu - dok je zmirio maleti na puza golaca sa dvoje djece koji je prelazio cestu na propisno oznacenom pjesackom prijelazu 83 metra od zavoja - koci i zaustavlja se nakon jedan metar unatoc sluzi puzeva koji se cijede sa nejgovih vrelih guma (zahvaljujuci abs-u, trkacim zlajfama i nadprosijecnim refleksima) - nedugo potom gandalf bijeli jasi na svom poniju istom prometnicom galopom od 40 km/h - dolazi do istog zavoja naginje se i prolazi ga bez gubitka brzine - po izlasku iz zavoja zazmiri na 1 sekundu i masta o grupnjaku sa sumskim vilama - kad otvori oci ugleda na 72 metara ispred sebe (11 je prosao zmirecki za onu jednu sekundu) zebru i metar dalje daewoo lanos - u slijedecih nekoliko sekundi cese jaja povlaci uzde, podbada ponija i uz gromoglasan hihot preskace zapreku na cesti galopirajuci u suton Ahahahahha kako sam se strgao na ovo Znaci zato je postao gandalf bijeli jer kao sivi ne bi mogao postici brzinu od 40 km/h, kao bijeli je postao jaci i moze bolje podbadati konja i tu je objasnjenje od tih 40 km/h... kao sivi nije imao dovoljno snage u petama :rofl::rofl::rofl: Link to comment Share on other sites More sharing options...
huzek Posted December 15, 2009 Share Posted December 15, 2009 insane care Link to comment Share on other sites More sharing options...
SvenDaMan Posted December 15, 2009 Share Posted December 15, 2009 dobar vozač će sa ili bez ABSa stat kako treba na bilo kakvoj podlozi..... jer mu neće blokirat kotači Link to comment Share on other sites More sharing options...
filip00 Posted December 15, 2009 Share Posted December 15, 2009 dobar vozac ce vozit u skladu s uvjetima na cesti maksimalno efikasno, dakle najbrze moguce uz najvisu prihvatljivu potrosnju goriva. uz to ce imat i zimske gume jer price kako neki vozaci mogu s ljetnima super po snijegu mi samo daju do znanja da ocito voze ko babetine po snijegu, nista drugo...svatko moze s ljetnima ili celavima po snijegu...to kaj bude put od 1km trajao 25min jer kad naidje na semafor na uzbridici, to je druga prica... Link to comment Share on other sites More sharing options...
meshin Posted December 15, 2009 Share Posted December 15, 2009 E... A zašto u WRC-u ne koriste ABS niti na šljunčanim niti na snježnim eventima ? (iako im je dopušten pravilima) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fox Posted December 15, 2009 Share Posted December 15, 2009 nadam se da se nikome ko se vozi na ljetnim ovu zimu nebude desila nesreča pa da se bude naganjao sa osiguranjem radi guma nadam se da se nitko ove zime nece zabiti u mene jer ima ljetne gume stare cetiri sezone i bez ABS-a, narocito neki smart ass sa ovog foruma... jucer po najvecem snijegu,stvarao se i led na cesti,mazda sa 4 nove zimske gume i ja nisam mogao stat sa abs-om.kak sad to a ima zimnjace? drugi put ne juri jer ocito neznas voziti po snijegu vec prilagodi voznju uvjetima na cesti... vidis da ti ni MOVE OVER TEAM nalja ne pomaze... . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kruu Posted December 15, 2009 Share Posted December 15, 2009 E... A zašto u WRC-u ne koriste ABS niti na šljunčanim niti na snježnim eventima ? (iako im je dopušten pravilima) Zato jer su to jedini uvjeti gdje se bez abs-a, tj. kočenjem sa blokiranjem kotača, ukopava i samim time smanjuje trag kočenja (na snjegu koji nije pretjerano utaban, tj. nema leda) osim toga WRC se vozi sa čavlericama ali bez obzira na sve iako je trag kočenja krači, upravljivost pri kočenju je nikakva tj. ovisi samo o uspješnosti vozača Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jens Posted December 15, 2009 Share Posted December 15, 2009 Nije bilo po snijegu, ALI doma sam na bregu di su relativno uske ulice i ovu jesen su razvalili dio ceste tj. desni dio i po dobrom starom obicaju ostavili raskopano, samo zatrpali šoderom. I na spustu sretnem blesave smetlare koji ni uz breg ne uspjevaju stati, a isto tak i ja je*eno ne uspjevam stati jer su mi desni kotaci na tom šoderu i ABS lupa i auto ide i ide i ide. Stao sam 4 mikrona od kamiona. Da sam bio s autom bez abs-a (kojeg takodjer cesto vozim) stao bi bar 3 metra prije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted December 15, 2009 Share Posted December 15, 2009 to mi samo govori da si prejako stisnuo kočnicu, u toj situaciji popustiš kočnicu pa ponovno lagano stisneš.. a ako je baš bilo kočenje na nož, onda bi ti se bez abs-a kotači zablokirali i opet bi se odvezao u kamion a u wrc.. blokiranje kotača i naglo kočenje pred zavoj i slično pomaže pri prebacivanju težine i boljoj kontroli kuta ulaska auta u zavoj... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr_G Posted December 15, 2009 Share Posted December 15, 2009 300000/3600=83.33m/s40000/3600=11.11m/s 60-13 sam izračunao napamet, vjerovao ti ili ne... Bez kalkulatora... ionako si sam napisao da pri razlicitim brzinama jedna sekunda nije isto, ali evo da ja dam svoje vidjenje situacije Gdje sam ja napisao da jedna sekunda nije isto?! SEKUNDA JE SEKUNDA... Vozio ti 300 ili 40... I ako nemaš više od sekunde do preprepreke đabe ti i ako voziš 40... E sad lijepo pročitaj moj tekst ponovno sa razumijevanjem... Uključi to što ti je bog dao... :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jens Posted December 15, 2009 Share Posted December 15, 2009 to mi samo govori da si prejako stisnuo kočnicu, u toj situaciji popustiš kočnicu pa ponovno lagano stisneš.. a ako je baš bilo kočenje na nož, onda bi ti se bez abs-a kotači zablokirali i opet bi se odvezao u kamion Krenuo sam kocit najnormalnije, nikakav noz. ABS je kriv kaj je ispalo na noz. Stao bi prije s autom bez abs-a. To ce shvatit svatko ko je kocio na sodru/sljunku s autom sa i bez abs-a. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now