Jump to content

Recommended Posts

Posted

ima tko poznanika ili da je na forumu da je limar, kvalitetan a ne preskup... neki kontakt i sve bilo bi mi od pomoci, posto je snjeg i led ucinio svoje :thumbsup: i limarima posla napravio

Posted

niko ne zeli preporucit jer ako limar nesto zezne onda ti ispadas budala sta si ga preporucio :)

ja imam dva limara obadva su dobra

095-574-774 Davor jarun

095-9120-362 Kristijan dubrava

Posted

Upravo ovo kaj alfaludak veli, tesko je limara i lakirera preporuciti. Jer su i oni ljudi koji se ustanu na lijevu nogu izahebu stvar i onda ti ostanes posran

Posted

iskreno neznam jel se auto isplati popravljat, volio bi cut misljenje 2-3 limara da vidim jel se dade sto napraviti i za koju cifru, a sad znam da nece biti to novi auto, jer ipak kod svakog popravka nije ono sto tvornica ucini, pogotovo kad se ravna...

neki kontakti bi su samo dobro dosli jer cu sam odluciti kojeg od njih izabrati, tako da necu nikoga prozivat :)... svaki kontak je dobro dosao .. hvala

Posted
niko ne zeli preporucit jer ako limar nesto zezne onda ti ispadas budala sta si ga preporucio :)

ja imam dva limara obadva su dobra

095-574-774 Davor jarun

095-9120-362 Kristijan dubrava

Čuo sam da se ljetos (ili je to prošle godine bilo) bio oboružao dooooobrim alatom :thumbsup::thumbsup::thumbsup:

Ček on je nedavno imao sudar u onom kadetu na autocesti?? Jel sve ok? Jel su auto slagali ili?

Posted

acmen - da, pokupovali su BRDO alata, ja za vecinu ne znam kako se koristi hahaha

da imao je sudar, nazalost, pogodio ga je albanac sa cca 160 a on se vozio 100 u desnoj traci :( dobro da su on i ela zivi ostali

nazalost auto je za smece

moja preporuka je KIKI

Posted

Aj da pitam al eto

kolko CCA naplaćujete, ako netko radi i zna naravno

skinut blatobran, haubu, masku, nosac fara i branik na P206

i to isto vratit za koji dan kad se prelakira

sve je na saraf osim nosaca fara, on se mora rezat i zavarit novi tako ide

sve je kupljeno novo i kad se polakira treba slozit...

znaci suvozacev dio prednjeg kraja ajmo rec

Hvala

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...