bojan25 Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 cura je natankala fabiu TDI na OMV i počelo se smrzavat gorivo..imala je pola tanka nutra.auto je radio pa se sam ugasio a i čula se pumpa iza u rezervaru kak "šrota"(1.4 tdi pd) kupio sam 20 litara eurodizla BS i stavio mjericu CASTROL TDA aditiva(usput i sebi u golfa stavio aditiv).. jel ima ko kakvih iskustva s tim aditivom jer nigdje na njemu ne piše jel može ić u PD motore ?
Duma Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 vjerovatno može ić. ne vjerujem da bi trebalo bit kakvih problema
SlayForMoney Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 zar nisu počeli stavljati aditive u dizel da se ne smrzava? ili su i njih kao i zimsku službu "iznenadile" temperature?
bojan25 Posted December 20, 2009 Author Posted December 20, 2009 neznam..uvijek vodim rat s frendovima jer ja radim na INA-i i onda kao hvalim svoje gorivo..a eto..moj golf uvijek ima INU u tanku i pali ko mina na -20 jer je cijlu noć vani.ne želim nikog pljuvat ali OMV nikad više sigurno...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now