Jump to content

SlayForMoney

Full members
 • Content Count

  924
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

43 Excellent

About SlayForMoney

 • Rank
  so porno

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Samo update na temu da sam na kraju ipak odustao od toga jer nisam mogao naći da netko u HR uvozi PIAA metlice - gledao sam Aero Vogue hibridne ili samo Super Silicone Wiper Insert. Da sam naručivao sa interneta puno previše bi me to izašlo. Ako u međuvremenu nađem da netko drugi ima u ponudi samo te silikonske uloške, i to po mogućnosti ovakve kao što je scary stavio sliku sa rubom da ne ispadaju, možda odlučim zamijeniti. Uzeo sam Denso hibridne gumene metlice u Auto Kreši (u Tokiću nikad čuli za Denso) za 250kn komplet, zvao sam i Birt ali da samo provjerim koliko su originali (
 2. Drago mi je vidjeti Hankook sa W330 u vrhu, ako se ne varam i stariji W325 model (icept evo2) je jako dobro kotirao na testovima.
 3. Kakve su te cijelogodišnje na kiša+niska temperatura u usporedbi sa zimskima?
 4. Ostavi sloj na šajbi kao da si stavio RainX pa kapljice samo klize i to pri nižim brzinama. Trajnost da ali ne ako su jako niske temperature. I naravno, općenito bolje briše, bez tragova i struganja.
 5. PIAA vidim ima i silikonske hybrid metlice i može se uzeti samo pripadajući ulošci (za koje se ograđuju da "možda" pašu i u OEM hybrid ali da su predviđene samo za njihove metlice) (ulošci se vide na 0:34) Google mi nije pronašao tko je uvoznik za HR, da li ste negdje vidjeli u ponudi?
 6. Ako je tako onda idem pogledati gdje mogu kupili silikonske uloške za brisače i riješeno.
 7. E da, to sranje. Najradije bi uzeo samo "uložak" koji exfreerider spominje ali silikonski i onda samo zamijenio (bez obzira što se čini da je to zajebancija teža to promijeniti)
 8. Pretražio sam forum, čudi me da nismo imali neki topic o tome. Da li je netko nabavio za svoj auto, iskustva kakva su vam do sada i gdje u HR nabaviti. Osobno bi vrlo rado uzeo za i30 ali me muči što ne želim izmijeniti OEM look koji sada imaju brisači (cijelom dužinom imaju plastiku na sebi), šta u tom slučaju? Nabaviti samo gumu u potrebnoj dužini i onda ubaciti u OEM brisače?
 9. I ostali imaju alu pumpu, govorim o konstrukciji: kolut za namatanje, kotači, ručka, sve plastično i prema ocjenama korisnika jednako (ne)čvrsto. Čini se da je bolji u tome što naravno ima 160 bara snagu i 8m crijevo do pištolja (iako sumnjam i da je 8m dovoljno za obilaženje auta i da opet svejedno moraš kupiti produžno cijevo). Ima manje ili jednako nastavaka jer Bosh dolazi sa univerzalnom glavom (ne mijenja se nastavak nego samo zarotira) i onim rotacijskim za pranje podova. Nerotirajuća četka je vjerojatno najnekorisniji nastavak a vidim da Lavor ima integrirani spremnik za šampon/pj
 10. Sad sam provjerio ocjene od tog Lavor Predator i isto je plastik fantastik. Malo više snage/bara ali sve isto. Jedino ne mogu naći da li i on može vući vodu iz spremnika....
 11. Da, tako je negdje, plastične konekcije i ostalo. Za razliku od Karchera recimo K4 dobije se rotacijska četka za terase i 3g garancije. Navodno je spremnik za pjenu loš pa je dobro kupiti aftermarket ako se želi dobro prati auto i produžak za crijevo (standardno je 7m). Jednu stvar koju nisam napomenuo a čini se da je dobitna mogućnost za starog je što Bosch ima mogućnost da vuče vodu iz kante/spremnika, ne mora samo biti spojen na pipu pod tlakom. Kako je stari na selu, voda je jako skupa a ima bunarsku vodu koju može koristiti umjesto toga (naravno, treba nabaviti i dobar filter
 12. Ma K7 je valjda 2x cijena, eventualno mislim da se može usporediti sa K4 serijom. Pitanje je samo da li vrijedi dati 400-500kn više za Karcher jednakih karakteristika. Bosch dolazi gratis sa onim posebnim dodatkom, rotacijskom četkom za čišćenje terasa i podova i ima 3g garancije, za povremeno pranje auta, terase i zidova na kući brijem da ne treba više.
 13. Pozdrav, ima li netko iskustva sa Bosch peračima, konkretno me zanima ovaj https://pevex.hr/visokotlacni-perac-hladna-voda-bosch-aquatak-135-cistac-terase-aqasurf-250-293058.html I sta bi preporučili drugo u tom cijenovnom rangu?
 14. samo info da su mi stigle gume iz Mall.hr, DOT je 3220 (zimske Kleber)
 15. javim koji DOT bude na ovima koje sam uzeo
×
×
 • Create New...