Jump to content

Muke po swiftu

Recommended Posts

Sad me frend zove i jada mi se kak mu je vrisnuo auto. On je malo luđi pa zna divljat s autom, i sad mi kaže da mu mjenjač više ne reagira. Radi se o starom suzuki swiftu 1.3 i normalno upali auto, stisne kvačilo, ubaci u brzinu ali auto ne reagira. Auto neće krenuti ni iz jedne brzine, ništa ne krči nit struže jednostavno ko da kvačilo ne reagira. Normalno mjenja brzine dok je auto upaljen ali ne kreće. Eto tak je on to meni nekako objasnio :D

Zna netko u čemu bi mogao biti problem?

nešto od pogona je zdrobio očito... kad pukne homokinetički/poluosovina, auto stoji ali brzinomjer pokazuje brzinu...

Kaj je izvodio prije neg je krepo?

Vjerojatno si u pravu da je odjebala poluosovina,a ovo za brzinu ne mora biti ako očitava preko ABS senzora brzinu ili tako nešto(to je mađar :D)

Vjerojatno si u pravu da je odjebala poluosovina,a ovo za brzinu ne mora biti ako očitava preko ABS senzora brzinu ili tako nešto(to je mađar :D)

Ma kakav ABS. Nema on nikakve elektronike :D

Očito je svašta moglo otići pa neka ode u servis i neka provjere u čemu je problem. Druge nema, a kad se sazna uzrok bit će i oglas za kupovinu dijelova :D

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...