Jump to content

Recommended Posts

Posted

znači muzika je spojena u auto i sve je bilo ok, al nakon što je izvađena jer mi je trebao bunker i otkad je vraćena sljedeći problem:

znači kad se ubacuje cd sub lupa onako kako očitava cd ili daje se gas i čuje se zujanje na subu sa davanjem gasa. Jel zna kako to riješiti?

Frend je imao takav problem i neki auto električar mu je nešto na plus spojio i toga više nema, zvali ga ali nikako čovjeka dobiti.

Jel zna tko kako možda to riješiti? i zapravo koji je uopće problem

Posted

Ako me pamćenje služi. Naponski kablovi su ti preblizu činčevima. Prvo si to pogledaj, da ti činčevi nisu preblizu bilo kakvim naponskim kablovima u autu.

Inače kondenzator na 5 bi trebao riješit takav problem.

Posted
BTW koji je HU? da nije pajo mozda? :lol:

Jel pucaš na onaj osigurač na izlazu? :) To mi je prvo prošlo kroz glavu...

Posted

eee....da pitam imam i ja slicne simptome, kad potrubim ili upalim duga svitla isto mi sub zatreperi u ritmu muzike za ples....

radio je pajo, ali mislim kad sam ima i no name dvd je bilo slicno:doh:

• 3 weeks later...
Posted

ma nisam imao net i zaboravio na ovo, nisam ni imao vremena pa je sub još uvijek vani

Pioneer AVH-P5700DVD je u pitanju, masa je u redu jer je čistio i stavljao na drugo mjesto i isti k..., da su činčevi blizu napajanju to bi radio i prije, jer godinu dana sve bilo u redu, izvađen 2 dana i to je počelo

kolko sam čuo ima neki pretvarač za kupiti u chipoteci koji ide na plus i minus odmah kod radija i sve se smetnje uklanjaju, pitao telefonski i čovjek ne znam šta je to, da mu treba točan naziv. Zna netko možda?

Posted

Meni je bila slična stvar ali se meni u armaturi cinch dodirivao sa onim nosačem armature tj masom pa sam imao taj problem baci oko ja sam tak rješio( može biti i chinch iza radia)

Posted
kolko sam čuo ima neki pretvarač za kupiti u chipoteci koji ide na plus i minus odmah kod radija i sve se smetnje uklanjaju, pitao telefonski i čovjek ne znam šta je to, da mu treba točan naziv. Zna netko možda?

Probaj ovakvo nešto, znam slučajeve gdje je pomoglo ground_loop_isolator.jpg

Uglavnom to ti je ground loop isolator i pitaj da li takvo šta imaju pa si na licu mjesta isprobaj dal' ti šljaka.

• 3 weeks later...
Posted

tek ovaj vikend imao vremena se sa svime ovim zabaviti, sve isprobano, al definitivno je otišao taj smd osigurač jer spajao novi radio i sve normalno radi preko njega.

psmtr

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...