Brklja Posted January 11, 2010 Author Share Posted January 11, 2010 Rene, hvala na cijenama. Da, to je M52B25, krivo sam napisao. Imaš na lageru, samo da znam računat ako to treba mijenjat? Link to comment Share on other sites More sharing options...
biciklist Posted January 11, 2010 Share Posted January 11, 2010 jao rene kakve su ti to brutalne cijene lol... http://www.tas.hr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted January 11, 2010 Share Posted January 11, 2010 (edited) jao rene kakve su ti to brutalne cijene lol... http://www.tas.hr To za ove sponzorirane od strane Tokića. :naughty::rofl: Daj napiši cijene pa da usporedimo. Čisto da vidim da li je tako velika razlika. Rene, hvala na cijenama. Da, to je M52B25, krivo sam napisao. Imaš na lageru, samo da znam računat ako to treba mijenjat? Nema problema. Ako ih nemam u dućanu, kroz par sati su kod mene. Dakle, isti dan. Edited January 11, 2010 by Raptor6767 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brklja Posted January 26, 2010 Author Share Posted January 26, 2010 Danas popodne Kruno krene skidat getribu i kad je odspojio kardan/hardijev zglob vidi ujebani navoj na onoj matici.. Auto je stajao 10 dana radi toga :wacko: Skinuli smo sa neke getribe za kocku tu maticu, sutra ide gore i opet gas :to_become_senile[1] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Japanac Posted January 26, 2010 Share Posted January 26, 2010 Cek, ne kuzim... sve u getribi ok al nije okretalo kardan? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SVEN Posted January 26, 2010 Share Posted January 26, 2010 ko je zadnji mjenjo taj zglob ?! lol Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brklja Posted January 26, 2010 Author Share Posted January 26, 2010 Cek, ne kuzim... sve u getribi ok al nije okretalo kardan? Da. Na kraju se pohabao navoj u toj matici i to je to.. ko je zadnji mjenjo taj zglob ?! lol Ja. Odnosno Kruno, al ja (kao vlasnik) sam ga mijenjao nedavno. No, nema to veze s tim, ta matica drži onaj ne znam kako se zove vrag na šta se šarafi hardijev, pa na njega ide kardan. Ugl to se praktički ne skida nikad s getribe.. Sutra samo moram vidjet kakvo je stanje s uljem i onda opet gas :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now