mr_G Posted January 9, 2010 Author Posted January 9, 2010 kad to radio mislim da nisam niti na otc bio(davno bilo). Uglavnom na 8V je iberlauf 6mm promjera i jedan je. Ja sam potegnuo dodatni iz kartera promjera oko 25mm i napravio oil catch can koji vraca ulje u karter. Od onda nisam vidio kapljicu ulja na semerinzima. Da. No 16v ima sasvim adekvatan oilcatch can ugrađen u ventil dekl, uz jedan sitan nedostatak.. :rofl: Koji te košta isprane zaštite sa podnice.. :rofl: I da se nigdje nikome ne smijem u garažu sparkati da ne ostavim mrlje ulja na podu.. :rofl:
Pharaon Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 http://www.max-boost.co.uk/max-boost/cylhead/crank_ventilation.htm je o toj modifikaciji pricas G?
mr_G Posted January 9, 2010 Author Posted January 9, 2010 Ne. Nisu potrebne tolike rupe.... Samo par komada... No izvana ja nemam ništa...
Alfaludak Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 2alfa: Možda si u pravu. No zašto mi nisi rekao da riješim taj lim ispod odmah, a ne navoditi me na krivi put sa diht masama, kad moram priznati da je mutni sve dobro zadihtao.. :lol: E pitaj kikija koliko će za to uzeti, jel 1000kn ili više... :lol: nazovi ga
Pharaon Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 (edited) al te rupe sluze za smanjenje tlaka? tj povecanje protoka pa tako se smanjuje tlak? ili se nesto drugo treba jos busiti osim rupa na tom poklopcu? edit: ili se samo skrate ove cijevi od izlaska uljnih para? Edited January 9, 2010 by Pharaon
mr_G Posted January 9, 2010 Author Posted January 9, 2010 nazovi ga Nemam ti ja para za njegovu satnicu... Za taj posao ne planiram dati više od 50EU...
mr_G Posted January 9, 2010 Author Posted January 9, 2010 al te rupe sluze za smanjenje tlaka? tj povecanje protoka pa tako se smanjuje tlak? ili se nesto drugo treba jos busiti osim rupa na tom poklopcu? edit: ili se samo skrate ove cijevi od izlaska uljnih para? Treba još par sitnica. No dovoljne su i 2 rupe na pravom mjestu... :thumbsup: Ali su definitivno te rupe potrebne... Nisu hir kako sam ja mislio.. :thumbsup:
Coupe VD Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Nemam ti ja para za njegovu satnicu... Za taj posao ne planiram dati više od 50EU... ...premalo cijeniš tuđi rad...ti će uredno oplesti 50€ za neki posao koji znaš raditi i za koji ti treba tvoje znanje i sat vremena...a nekome tko će imati 3-4 sata posla na tvom autu koristeći svoje znanje, prostor i alat ne misliš dati više od 50€... :huh:
mr_G Posted January 9, 2010 Author Posted January 9, 2010 (edited) ...premalo cijeniš tuđi rad...ti će uredno oplesti 50€ za neki posao koji znaš raditi i za koji ti treba tvoje znanje i sat vremena...a nekome tko će imati 3-4 sata posla na tvom autu koristeći svoje znanje, prostor i alat ne misliš dati više od 50€... :huh: Moja satnica je oko 50kn... Neznam tko to uzme 50EU?! :drink: Možda sam ja prejeftin? :doh: Morati ćemo korigirati cjenik... Edited January 9, 2010 by mr_G
vjeko Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Nazovi kolegu s Mitsu foruma, vec je nekolicini nasih clanova radio kompletne zastite auta. Svi prezadovoljni, a cijene popularne 0989007760 Ivan
mr_G Posted January 9, 2010 Author Posted January 9, 2010 Nazovi kolegu s Mitsu foruma, vec je nekolicini nasih clanova radio kompletne zastite auta. Svi prezadovoljni, a cijene popularne 0989007760 Ivan Thanks.. :thumbsup:
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now