Booster Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 (edited) Danas sam zvao za opruge...lik rekao da će mi provjerit točno cijenu pa poslat ponudu na mail...kao cijena koja je u cjeniku moze varirati +/- 10%...koliko sam skužio nemaju lager (hanč mi kaže ni firmu nego onak od doma ja naručim od njih pa oni iz vana ili tak nekak). Uglavnom zaboli me samo me zanima jel tko sta naručivao tamo i kako je zadovoljan...jel brzo odrade posao ili se čeka 2 mjeseca i sl. :unsure: ...pošto mi tokom cijelog dana ponuda nije došla... edit. sad vidim da mi fali slovo t...ispred unning u naslovu:lamo: Edited January 15, 2010 by Booster
SlaX Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 aj nemoj opruge, radije one gewinde za 200e nemogu bit losije od opruga da ga j3bes.. Posted via Mobile Device
Booster Posted January 16, 2010 Author Posted January 16, 2010 ma koje mrtve gewinde za 200€ i đe si ti nestao sa skypea, icq-a pobogu?
killuminati Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 kaj si ti normalan? :lol: http://www.tuning.auto24.hr/index.php?action=showstaticke&toolid=2&lang=Hrvatski
Booster Posted January 16, 2010 Author Posted January 16, 2010 kill me preduhitrio...inace izmislili su jedno zgodnu stvar....kak se ono zovu.....Google da Inace ljudi imaju po meni OK cijene, oko 15-tog u mjesecu naručuju robu iz dojčlanda, kroz 15 dana se carini i onda šalju doma.
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now