Boxer Posted January 20, 2010 Share Posted January 20, 2010 Dakle kako povadit bez da se novoofarban blok ošteti i dal ih prilikom stavljanja novih treba ili ne treba mazati diht masom?Kad sam mjenjao dosad nikad nisam stavljao no sad mi je netko stavio bubu u uho i veli da treba.... Radi se o tome da sam ja svoje promjenio prije farbanja bloka i ružno mi izgleda sad kad su pofarbani a pošto imam još 10 komada viška zad bi ih izvadio i stavio nove pocinčane. Kako to izvesti bez da ubijem boju na bloku okolo?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZOD Posted January 20, 2010 Share Posted January 20, 2010 (edited) Uzmi neki deblji ravni šarafciger ili sličan alat i čekić.Udaraj samo u jedan rub tog čepa dok se ne okrene u rupi onda ga kliještima van izčupaš. Možeš i probušit rupu u sredini čepa i lagano ga ''trgat'' sa špicangama van. Kad stavljaš novi obavezno pošmirglaj rub rupe na bloku i možeš malo dihtmase stavit. Edited January 20, 2010 by ZOD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alfaludak Posted January 20, 2010 Share Posted January 20, 2010 ja nisma nikada dihtmasu stavljao nabi serafciger na rub sastrane i nabi da se izvrne Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted January 21, 2010 Share Posted January 21, 2010 +1 sdfgdfgsdfgsg-zanakovi zast ih uopce vaditi ako ne cure? to se vadi da se lakse opere blok i ispadne smece i hrđa iz kanala za hlađenje , odnosno da se lakse izvadi pjesak nakon ljevanja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxer Posted January 21, 2010 Author Share Posted January 21, 2010 Hvala, budem probao Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now