A.N.T.E. Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 Zanima me da li je netko mozda vec skidao ili zna kako se skidaju ove "lajsne" na gornjem dijelu vrata? Na obicnim golfovima su mat crni, a na Editionu su sjajni. Da li su zaljepljani ili su kopce ispod? Ili se jednostavno cupaju prema van pa kud puklo :lol:
Renda Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 Ja MISLIM da su na kopče (koje bi trebale bit naprijed - dio koji vidiš tek kad otvoriš vrata). Tak je barem meni na autu kad sam se raspitivao kak se to skida. I trebalo bi se kao nekak vuć prema prednjem dijelu auta (ili na ovoj slici lijevo). E sad druga stvar je šta nisam nikad išao to skidat, a kad sam probao imam dojam da se to podosta jako drži...
A.N.T.E. Posted January 26, 2010 Author Posted January 26, 2010 E sad druga stvar je šta nisam nikad išao to skidat, a kad sam probao imam dojam da se to podosta jako drži... Tako se i meni čini... Probao sam povuci jace par puta, al nisam htio vuc ko sivonja da nesto sje*em... Mozda bi bilo najbolje zaletit se do servisa, pa ih zamolit da oni to skinu na brzaka...
Mexx Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 trebas skinit keder sa vrata ispod kedera su dvije torx vide koje drze taj komad..to bi i aj sebi prominio uzasno me iritiraju ovi moji matt
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now