Jump to content

AutoGauge - indikator temperature ulja - gdje kupit?

Recommended Posts

Posted
Mislim da oni seru, da kupiš njihove čuke... tako da njihove izjave možeš okačit mačku o rep... :D

ja isto mislim da seru, znam nekog tko je stavio na autogauge cuku vdo senzor za temp ulja u obliku stapica za ulje i pokazuje isto toliko krivo ko i na vdo cuki.

osim ako patite na ove ruzne svijetlece, najeftinije je na sajmistu na hrelicu kupit staru vdo cuku i senzor u tahografu.

Posted
brklja... aj mi se javi... moja firma proizvodi indikatore temperature vode, tlaka ulja itd... vjerovatno bi se dalo nesto naci...

aj mi posalji mail na idvoracek@eloda.hr sa mjerama pa da vidim dal ima sto sto bi odgovaralo... ustvari... cek sekundu

http://www.eloda.hr/katalog.htm

otvori ovo i onda odaberi indikatore temperature...

pogledaj dali ti nesto odgovara...

se moze uz senzor dobiti tablica vrijednosti otpora u odnosu na tlak ili temperaturu? i kak se krecu cijene?

Posted

dvoracek: Dali može senzor tlaka ulja mjerit recimo tlak zraka i kolika je cijena jednog senzora (svejedno koji) ?

Posted

aj kad smo več kod čukica...

tko mi može ugradit i montirat na stok 2 čukice al da izgleda ok ili samo montirat (postavit na štok)

Pritisak turbine i pritisak ulja.

Hvala

Posted
dvoracek: Dali može senzor tlaka ulja mjerit recimo tlak zraka i kolika je cijena jednog senzora (svejedno koji) ?

Bump :thumbsup:

Posted
se moze uz senzor dobiti tablica vrijednosti otpora u odnosu na tlak ili temperaturu? i kak se krecu cijene?

Sad sam razgovarao sa kolegom i kaze da miamo 3 razlicita elementa cije se karakteristike ispituju na 30° i na 100°.

Probat cu to dobiti...

Kratko i jasno... ne :)

zračne imamo samo prekidače od naše proizvodnje.

To ti treba za čukicu turba ili ?

Posted

Ne, nego za kemiju na zračnom ovjesu a bbitno mi je da more bar do 6-7 bara mjerit.

Pitam informativno da znam za ubuduće jer trenutno financije gledaju -.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...