charger Posted January 27, 2010 Share Posted January 27, 2010 2 IgoRR: http://www.myhraweb.com/showthread.php?t=15440 Link to comment Share on other sites More sharing options...
IgoRR Posted January 27, 2010 Share Posted January 27, 2010 2 IgoRR: http://www.myhraweb.com/showthread.php?t=15440 hvala lijepo :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gear Posted January 27, 2010 Share Posted January 27, 2010 Mislim da oni seru, da kupiš njihove čuke... tako da njihove izjave možeš okačit mačku o rep... ja isto mislim da seru, znam nekog tko je stavio na autogauge cuku vdo senzor za temp ulja u obliku stapica za ulje i pokazuje isto toliko krivo ko i na vdo cuki. osim ako patite na ove ruzne svijetlece, najeftinije je na sajmistu na hrelicu kupit staru vdo cuku i senzor u tahografu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rio_cyber Posted January 27, 2010 Share Posted January 27, 2010 ja samo samo testirao autogauge temperaturu vode sa toyota oem senzorom i radi savrseno ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted January 27, 2010 Share Posted January 27, 2010 brklja... aj mi se javi... moja firma proizvodi indikatore temperature vode, tlaka ulja itd... vjerovatno bi se dalo nesto naci... aj mi posalji mail na idvoracek@eloda.hr sa mjerama pa da vidim dal ima sto sto bi odgovaralo... ustvari... cek sekundu http://www.eloda.hr/katalog.htm otvori ovo i onda odaberi indikatore temperature... pogledaj dali ti nesto odgovara... se moze uz senzor dobiti tablica vrijednosti otpora u odnosu na tlak ili temperaturu? i kak se krecu cijene? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZOD Posted January 27, 2010 Share Posted January 27, 2010 dvoracek: Dali može senzor tlaka ulja mjerit recimo tlak zraka i kolika je cijena jednog senzora (svejedno koji) ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
--BRZI-- Posted January 27, 2010 Share Posted January 27, 2010 aj kad smo več kod čukica... tko mi može ugradit i montirat na stok 2 čukice al da izgleda ok ili samo montirat (postavit na štok) Pritisak turbine i pritisak ulja. Hvala Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZOD Posted January 28, 2010 Share Posted January 28, 2010 dvoracek: Dali može senzor tlaka ulja mjerit recimo tlak zraka i kolika je cijena jednog senzora (svejedno koji) ? Bump :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvoracek Posted January 28, 2010 Share Posted January 28, 2010 sorry, al dvojica kolega su mi na godisnjem i nikako, ali nikako nisam imao vremena... nisam ni gablao, ni isao na wc.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvoracek Posted January 29, 2010 Share Posted January 29, 2010 se moze uz senzor dobiti tablica vrijednosti otpora u odnosu na tlak ili temperaturu? i kak se krecu cijene? Sad sam razgovarao sa kolegom i kaze da miamo 3 razlicita elementa cije se karakteristike ispituju na 30° i na 100°. Probat cu to dobiti... dvoracek: Dali može senzor tlaka ulja mjerit recimo tlak zraka i kolika je cijena jednog senzora (svejedno koji) ? Kratko i jasno... ne zračne imamo samo prekidače od naše proizvodnje. To ti treba za čukicu turba ili ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZOD Posted January 29, 2010 Share Posted January 29, 2010 Ne, nego za kemiju na zračnom ovjesu a bbitno mi je da more bar do 6-7 bara mjerit. Pitam informativno da znam za ubuduće jer trenutno financije gledaju -. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now