Jump to content

Recommended Posts

Posted

u zadnje vrijeme mi oko EGRa dosta masno pa sam ga malo pregledao i skužio pukotinu na kučisštu samog ventila koja je nastala vjerojatno jer sam ja inzistirao na debljoj blendi(1mm) kad smo ga "zatvarali".

zatvoren je i dolje kod grane i gore kod usisne ali svjedno je na njemu još vakuum pa me zanima jel imam kakvih gubitaka na perfomansama radi toga..

ovo di je crveno je pukotina široka možda 0.3 mm

egrb.jpg

Posted

Pa neznam kako je na 99-oj godini ali ja svog mogu ugasit tj smanjit mu rad do tolke mjere da ne javlja gresku a prakticki je 90% ugasen. Nema jebanja sa rezanjem podloški i plocica

Posted

ja sam na mk4 zatvorio egr i zablokirao vakume.

preko dijagnoistike smanjio njegov rad i jebalo mi je kolicinu mase zraka(umjesto 250mg usisanog zraka bilo mi je 400 mg i auto nije isao linerano kao prije.), ....u svakom slucaju nije mi se dalje dalo natezat s time i vratio sam na tvornicke postavke i bio zadovoljan.

Posted

ak ne vuce zrak kroz pukotinu ne smeta....ak imas nekog ko zna to zavarit onda nek to napravi i amen...al cudi me da je tu uopce puknuo jer mu ne smeta lim od 1mm ona cijev ispod EGRa je savitljiva,tak da i ona nesto popusta kad se to radi

Posted
ak ne vuce zrak kroz pukotinu ne smeta....ak imas nekog ko zna to zavarit onda nek to napravi i amen...al cudi me da je tu uopce puknuo jer mu ne smeta lim od 1mm ona cijev ispod EGRa je savitljiva,tak da i ona nesto popusta kad se to radi

ne vuče..u tome i jest stvar..puše van kad je sve masno po njemu...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...