ivwan19 Posted January 30, 2010 Share Posted January 30, 2010 Kaze da ima 200ks, s obrizom da ima K&N i otvoren autpuh... Al iskreno ne zabrinjavam se brojkama previse jer sam zadovoljan sa razvijanjem snage i momenta i ide stvarno osjetno bolje tako da mi nije ni bitno koliko konja ima :thumbsup: Večeras cu probati sa scirrocom 2.0T pa cemo vidjeti kakva je stuacija... :thumbsup: posnimaj to!!:thumbsup::thumbsup: nadam se da ces biti zadovoljan! Link to comment Share on other sites More sharing options...
A.N.T.E. Posted January 30, 2010 Author Share Posted January 30, 2010 posnimaj to!!:thumbsup::thumbsup:nadam se da ces biti zadovoljan! :thumbsup: Idem se sad vozit da se auto navikne do veceras :lol: :lol: :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
dcrnic Posted January 30, 2010 Share Posted January 30, 2010 Kaze da ima 200ks tko kaže? ima to negdje na papiru ili je to ovako iz glave: "To je ta mapa i auto sada "mora" imati oko 200ks!"... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mexx Posted January 30, 2010 Share Posted January 30, 2010 javi dojmove nakon probe sa sciroccom.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
A.N.T.E. Posted January 30, 2010 Author Share Posted January 30, 2010 javi dojmove nakon probe sa sciroccom.... Naravno :thumbsup: Po specifikaciji chipa, auto bi trebao imati 195ks i 410nm, ali su mi rekli da ima 200-tinjak s obzirom na f&n i auspuh. Kao sto rekoh, nepatim za brojkama, cifra je odokativna i znam kako sam stajao Dizninim passatom prije, a vidim kako je sada... Odokativno mu odlazim kao i GTI, ali cemo zato probati sa scirrocom pa da mogu reci preciznije... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mexx Posted January 30, 2010 Share Posted January 30, 2010 ipak si isa na stage 1 jel Link to comment Share on other sites More sharing options...
A.N.T.E. Posted January 30, 2010 Author Share Posted January 30, 2010 ipak si isa na stage 1 jel Tvojim stopama... :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mexx Posted January 30, 2010 Share Posted January 30, 2010 Tvojim stopama... :thumbsup: jos sada pocupaj kat ako vec nisi.... sašij deblju cijev da darth vader moze uuuuuuuuuuuuuuuuuuuu wuuuu 1.6d i m your fatheeeeeeeer Link to comment Share on other sites More sharing options...
dcrnic Posted January 30, 2010 Share Posted January 30, 2010 Po specifikaciji chipa, auto bi trebao imati 195ks i 410nm, ali su mi rekli da ima 200-tinjak s obzirom na f&n i auspuh. Kao sto rekoh, nepatim za brojkama, cifra je odokativna i znam kako sam stajao Dizninim passatom prije, a vidim kako je sada... Odokativno mu odlazim kao i GTI, ali cemo zato probati sa scirrocom pa da mogu reci preciznije... Prijatelju to kako sa kime stojiš ti ne govori koliko konja ima auto... pa zato na valjke... :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
bojan25 Posted January 30, 2010 Share Posted January 30, 2010 ante daj malo snimi kad se to uhoda..baš me zanima taj okretni moment..to sad mora letit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyotus Bastus Posted January 30, 2010 Share Posted January 30, 2010 Evo auto je cipan... Ne dimi gotovo ni trunke, a leti. Ja prezadovoljan iako ocekujem da ce biti jos promjena kad se auto prilagodi na cip... :thumbsup: Auto radi super, nema nikakvih sumnjivih nuspojava zasad, a nadam se da ce tako i ostati. Sto se tice rasporeda momenta i snage, zasad sve pohvale, samo cekam da se jos auto adaptira pa da mogu konkretno napisati. Sve najbolje o deckima iz SM-a :thumbsup: Hvala od ekipe iz SM-a:thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
A.N.T.E. Posted January 30, 2010 Author Share Posted January 30, 2010 Prijatelju to kako sa kime stojiš ti ne govori koliko konja ima auto... pa zato na valjke... :thumbsup: Istina, ali da bar otprilike znam... :thumbsup: Ako ide kao GTI, onda ima priblizno 200tinjak ks... Pljusak ne prestaje u Zadru tako da nismo stajali veceras, cim se razvedri odmah stavljam izvjestaj :thumbsup: Prvom prilikom cu otici na valjke kad budem u Zagrebu pa da znamo i tocan podatak. 2 Mexx - ja sada imam samo zadnji lonac... Moram doci do vas u ST da cujem kako se cuje kad ima samo cijev do kraja, kako sam cuo da ti imas :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
A.N.T.E. Posted January 30, 2010 Author Share Posted January 30, 2010 (edited) a sto se tice SMchiptuninga tu neces pogrijesit.svi moji ljudi su radili chipove i ja u svoje aute kod njega.mislim da ti je bolje otic kod njega u gradisku da ti na valjcima slozi sta zelis:thumbsup: Mozda ce nekima biti cudno, ali da ti budem iskren... Da sam ga odveo na valjke i da sam objasnjavao kako bi htio da sloze mapu, mislim da bi ispala kao ova ili losija... Ova je skrojena tocno po mojim zeljama... Kao da su je pravili za mene :rofl: Edited January 30, 2010 by A.N.T.E. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TomiTraktor Posted January 31, 2010 Share Posted January 31, 2010 ajde da si vise cipao to steta je voziti te dizele nechipane...to je ko da imas curu koja voli kurac ko sladoled, a ti bi se mazio s njom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mexx Posted January 31, 2010 Share Posted January 31, 2010 to je ko da imas curu koja voli kurac ko sladoled, a ti bi se mazio s njom :thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
A.N.T.E. Posted January 31, 2010 Author Share Posted January 31, 2010 ajde da si vise cipao to steta je voziti te dizele nechipane...to je ko da imas curu koja voli kurac ko sladoled, a ti bi se mazio s njom Buduci da sam odustao od kupnje gti-a, odlucio sam napraviti jedini logican korak :thumbsup: GTD rulz Link to comment Share on other sites More sharing options...
A.N.T.E. Posted January 31, 2010 Author Share Posted January 31, 2010 Nego... imam jedno pitanje... Prodaje se tu na forumu IC od Cupre, da li bi dobio sta stavljanjem tog IC-a? Kazu da je dosta veci nego na GT-u... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mexx Posted January 31, 2010 Share Posted January 31, 2010 nebi................. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dario SB Posted January 31, 2010 Share Posted January 31, 2010 sad nebi nista osijetio,ali po ljeti bi. zasto svi stavljaju veci ic??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
t.m. Posted January 31, 2010 Share Posted January 31, 2010 sad nebi nista osijetio,ali po ljeti bi. zasto svi stavljaju veci ic??? Mislim, nije zato što ga ja prodajem,ali da ne bi baš ništa dobio, to nije istina, razlika bi bila tebi, ko kad sam ja prešo sa orginala na S3. Ja si sad uzimam i twintercooler. Kao što Dario kaže, po ljetu bi sigurno osijetio. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr_G Posted January 31, 2010 Share Posted January 31, 2010 ajde da si vise cipao to steta je voziti te dizele nechipane...to je ko da imas curu koja voli kurac ko sladoled, a ti bi se mazio s njom TT, postao vickast... :rofl::notworthy: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Filip3333 Posted January 31, 2010 Share Posted January 31, 2010 Moja topla preporuka ti je IC pogotovo preko ljeta al još bolje ili isto dobro bi bio AM,frend ce uskoro prodavat svoj pa možeš dogovorit s njim neku dobru cijenu!!! Aquamist ce ti fakat pomoć,znaći nije rekla kazala nago ti govorim iz prve ruke....naravno potrebna je da pomješaš s metanolom jer je samo sa vodom skoro pa nikakva razlika,ja stavljam 60metanola/40vode i onda se osjeti razlika i auto ne nocka....može bit da je slabija kvaliteta metanola pa meni treba više...al inace ide 50/50!!! xxxxz:thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
fire Posted January 31, 2010 Share Posted January 31, 2010 metanol u dizelasu djeluje slicno kao plin. I ucinkovist toga jako ovisi o nacinu ubrizgavanja nafte(dali jednom ili vise puta..) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mexx Posted January 31, 2010 Share Posted January 31, 2010 koliko ja znam na antinom autu je ic OGROMAN. nevidim zasto ic na dugi,ovaj tvoj ti je dovoljaN....ako tiu se bas kemija slozi aquamist na svoj postojeci ic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dario Posted January 31, 2010 Share Posted January 31, 2010 TDI 170 konja ima isti IC kao GTI /ed30 i Cupra Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now