goggi Posted January 29, 2010 Share Posted January 29, 2010 tko se time bavi i kako se krecu cijene? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roman Posted January 29, 2010 Share Posted January 29, 2010 Pjeskarenje Blaž http://pjeskarenje-blaz.hr/ 091 511 7918 Link to comment Share on other sites More sharing options...
goggi Posted January 29, 2010 Author Share Posted January 29, 2010 hvala :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
golfijaner Posted January 29, 2010 Share Posted January 29, 2010 http://www.teri-crotek.hr (Rijeka) znam da su pjeskarili golfa mk2 prije nekih godinu i pol. eventualno je to mogla biti firma do njih, ali i ovi sigurno imaju pjeskarenje. ja sam 2008. godine dobio ove cijene od njih: sačmarenje metalnih ormara (crni čelični lim) - 53,00 kn/m2 sačmarenje metalnih ormara (pod premazom) - 81,00 kn/m2 eto čisto informativno Link to comment Share on other sites More sharing options...
dcrnic Posted January 29, 2010 Share Posted January 29, 2010 treba samo paziti da ne odeš kod nekoga tko ne zna pjeskariti... jer ćeš imati po autu 5kg kita na svakih 10 cm... :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
goggi Posted January 29, 2010 Author Share Posted January 29, 2010 to ne,ako treba bit cu svaki dan pored auta da vidim sta rade Link to comment Share on other sites More sharing options...
matija0311 Posted January 29, 2010 Share Posted January 29, 2010 kak poslije misliš zaštiti karoseriju? mislim zanima me čisto... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jabolchica Posted January 29, 2010 Share Posted January 29, 2010 Također moja najtoplija preporuka za Blaža. :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
dcrnic Posted January 29, 2010 Share Posted January 29, 2010 Lovro iz extrema je svoju corsu pjeskario negdje moram ga pitati gdje... i koliko ga je koštalo... Ako ne znaju raditi sa puškom i prebliz i direkt idu na lim, a ne pod određenom kosinom... nastaju udubine na limu... pa poslije imaš kitanja pun k...c.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
goggi Posted January 29, 2010 Author Share Posted January 29, 2010 kak poslije misliš zaštiti karoseriju? mislim zanima me čisto... nisam lakirer pa ne znam,ali od ispod i ona mjesta koja vole hrdzati ici ce bitumen. za ostalo neka se lakireri brinu:thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
dejanR Posted January 29, 2010 Share Posted January 29, 2010 Mene je pjeskarenje koštalo 1500 kuna tu kod jednog lika blizu Varaždina. Vodi računa da prije pjeskarenje skineš sav bitumen s auta jer ga pjeskoarenjem nećeš moći, a vodi računa kako ti frajer pjeskari ravne površine da ti ne upropasti lim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
goggi Posted January 29, 2010 Author Share Posted January 29, 2010 ja namjeravam covjeku donijeti samo karoseriju auta ogoljenu,znaci skinut cu i sve te zastite i bitumene. razmisljao sam da dam i pocincati karoseriju ali pretpostavljam da bi to bilo preeskupo Link to comment Share on other sites More sharing options...
perka Posted January 29, 2010 Share Posted January 29, 2010 kak poslije misliš zaštiti karoseriju? mislim zanima me čisto... Temeljna boja Link to comment Share on other sites More sharing options...
_DEX_ Posted January 29, 2010 Share Posted January 29, 2010 Patafta - Čakovec... Oni pjeskare za Končar lokomotive... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZOD Posted January 29, 2010 Share Posted January 29, 2010 Imaš u VGorici. Detroit je pjeskario commodorea pa ga pitaj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
J.J Posted January 29, 2010 Share Posted January 29, 2010 ja namjeravam covjeku donijeti samo karoseriju auta ogoljenu,znaci skinut cu i sve te zastite i bitumene.razmisljao sam da dam i pocincati karoseriju ali pretpostavljam da bi to bilo preeskupo Za cincanje pitaj u Dalekovodu...mislim da oni jedini imaju dovoljno veliku kadu za karoseriju Link to comment Share on other sites More sharing options...
goggi Posted January 29, 2010 Author Share Posted January 29, 2010 thx. btw ak jos imas kojeg audija sklanjaj ga s ceste o cabriu nekom je rijec Link to comment Share on other sites More sharing options...
adi Posted January 29, 2010 Share Posted January 29, 2010 Za cincanje pitaj u Dalekovodu...mislim da oni jedini imaju dovoljno veliku kadu za karoseriju Jel u Dalekovodu imaju za galvansko cincanje tako veliku kadu ili vruce cincanje. Ako je vruce, mislim da ce mu se cijeli auto izvitoperit. Bartol je juga pjeskario u Ivanicu kod Klasnica i mislim da je cifra bila oko 100 eura za pod. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartol Posted January 29, 2010 Share Posted January 29, 2010 u dalekovodu sama vruce cincanje, mislim da u hr nema dovoljno velike kade da se moze auto galvansko cincat (hladno) tocnije treba 30 i nesto kada za cijeli proces ja osobno nebi nikad dao pjeskariti ravne ploge auta (vrata, bladobrane, stranice...) jel ih nitko nemoze ispjeskariti a da se ne izbacaju, a kasnije tu idu kile i kile bespotrebnog kita... a i rijetko je da neka ravna ploha hrda... e da, i ko ti god hoce uzet za popjeskarit vise od 1000kn za pod izvana, iznutra, oko motora i blatobrane, da je to previse Link to comment Share on other sites More sharing options...
golfijaner Posted January 29, 2010 Share Posted January 29, 2010 nisam siguran da li brodogradiliste u splitu isto ima cincaonu s velikom kadom. ili i ono ili samo dalekovod Link to comment Share on other sites More sharing options...
goggi Posted January 29, 2010 Author Share Posted January 29, 2010 nista onda necu vise o tom ni razmisljati. a sto se pjeskarenja tice,meni je vise stalo do ovih djelova auta koji su nedostupni i oni koji najvise i najbrze prohrdjave Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartol Posted January 29, 2010 Share Posted January 29, 2010 nisam siguran da li brodogradiliste u splitu isto ima cincaonu s velikom kadom. ili i ono ili samo dalekovod ima velikih kada u hr, ali samo za vruce cincanje....a od toga bi mu se izbacala karoserija za popizdit... znam kako mi se vece ogade izbace Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now