Jump to content

pjeskarenje cijelog auta

Recommended Posts

http://www.teri-crotek.hr (Rijeka)

znam da su pjeskarili golfa mk2 prije nekih godinu i pol. eventualno je to mogla biti firma do njih, ali i ovi sigurno imaju pjeskarenje.

ja sam 2008. godine dobio ove cijene od njih:

sačmarenje metalnih ormara (crni čelični lim) - 53,00 kn/m2

sačmarenje metalnih ormara (pod premazom) - 81,00 kn/m2

eto čisto informativno

Lovro iz extrema je svoju corsu pjeskario negdje moram ga pitati gdje... i koliko ga je koštalo...

Ako ne znaju raditi sa puškom i prebliz i direkt idu na lim, a ne pod određenom kosinom... nastaju udubine na limu... pa poslije imaš kitanja pun k...c....

Mene je pjeskarenje koštalo 1500 kuna tu kod jednog lika blizu Varaždina. Vodi računa da prije pjeskarenje skineš sav bitumen s auta jer ga pjeskoarenjem nećeš moći, a vodi računa kako ti frajer pjeskari ravne površine da ti ne upropasti lim.

ja namjeravam covjeku donijeti samo karoseriju auta ogoljenu,znaci skinut cu i sve te zastite i bitumene.

razmisljao sam da dam i pocincati karoseriju ali pretpostavljam da bi to bilo preeskupo

Za cincanje pitaj u Dalekovodu...mislim da oni jedini imaju dovoljno veliku kadu za karoseriju

Za cincanje pitaj u Dalekovodu...mislim da oni jedini imaju dovoljno veliku kadu za karoseriju

Jel u Dalekovodu imaju za galvansko cincanje tako veliku kadu ili vruce cincanje. Ako je vruce, mislim da ce mu se cijeli auto izvitoperit.

Bartol je juga pjeskario u Ivanicu kod Klasnica i mislim da je cifra bila oko 100 eura za pod.

u dalekovodu sama vruce cincanje, mislim da u hr nema dovoljno velike kade da se moze auto galvansko cincat (hladno) tocnije treba 30 i nesto kada za cijeli proces :)

ja osobno nebi nikad dao pjeskariti ravne ploge auta (vrata, bladobrane, stranice...) jel ih nitko nemoze ispjeskariti a da se ne izbacaju, a kasnije tu idu kile i kile bespotrebnog kita...

a i rijetko je da neka ravna ploha hrda...

e da, i ko ti god hoce uzet za popjeskarit vise od 1000kn za pod izvana, iznutra, oko motora i blatobrane, da je to previse

nisam siguran da li brodogradiliste u splitu isto ima cincaonu s velikom kadom. ili i ono ili samo dalekovod :)

ima velikih kada u hr, ali samo za vruce cincanje....a od toga bi mu se izbacala karoserija za popizdit...

znam kako mi se vece ogade izbace :)

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...