Jump to content

Recommended Posts

Posted

http://www.teri-crotek.hr (Rijeka)

znam da su pjeskarili golfa mk2 prije nekih godinu i pol. eventualno je to mogla biti firma do njih, ali i ovi sigurno imaju pjeskarenje.

ja sam 2008. godine dobio ove cijene od njih:

sačmarenje metalnih ormara (crni čelični lim) - 53,00 kn/m2

sačmarenje metalnih ormara (pod premazom) - 81,00 kn/m2

eto čisto informativno

Posted

Lovro iz extrema je svoju corsu pjeskario negdje moram ga pitati gdje... i koliko ga je koštalo...

Ako ne znaju raditi sa puškom i prebliz i direkt idu na lim, a ne pod određenom kosinom... nastaju udubine na limu... pa poslije imaš kitanja pun k...c....

Posted
kak poslije misliš zaštiti karoseriju?

mislim zanima me čisto...

nisam lakirer pa ne znam,ali od ispod i ona mjesta koja vole hrdzati ici ce bitumen.

za ostalo neka se lakireri brinu:thumbsup:

Posted

Mene je pjeskarenje koštalo 1500 kuna tu kod jednog lika blizu Varaždina. Vodi računa da prije pjeskarenje skineš sav bitumen s auta jer ga pjeskoarenjem nećeš moći, a vodi računa kako ti frajer pjeskari ravne površine da ti ne upropasti lim.

Posted

ja namjeravam covjeku donijeti samo karoseriju auta ogoljenu,znaci skinut cu i sve te zastite i bitumene.

razmisljao sam da dam i pocincati karoseriju ali pretpostavljam da bi to bilo preeskupo

Posted
ja namjeravam covjeku donijeti samo karoseriju auta ogoljenu,znaci skinut cu i sve te zastite i bitumene.

razmisljao sam da dam i pocincati karoseriju ali pretpostavljam da bi to bilo preeskupo

Za cincanje pitaj u Dalekovodu...mislim da oni jedini imaju dovoljno veliku kadu za karoseriju

Posted
Za cincanje pitaj u Dalekovodu...mislim da oni jedini imaju dovoljno veliku kadu za karoseriju

Jel u Dalekovodu imaju za galvansko cincanje tako veliku kadu ili vruce cincanje. Ako je vruce, mislim da ce mu se cijeli auto izvitoperit.

Bartol je juga pjeskario u Ivanicu kod Klasnica i mislim da je cifra bila oko 100 eura za pod.

Posted

u dalekovodu sama vruce cincanje, mislim da u hr nema dovoljno velike kade da se moze auto galvansko cincat (hladno) tocnije treba 30 i nesto kada za cijeli proces :)

ja osobno nebi nikad dao pjeskariti ravne ploge auta (vrata, bladobrane, stranice...) jel ih nitko nemoze ispjeskariti a da se ne izbacaju, a kasnije tu idu kile i kile bespotrebnog kita...

a i rijetko je da neka ravna ploha hrda...

e da, i ko ti god hoce uzet za popjeskarit vise od 1000kn za pod izvana, iznutra, oko motora i blatobrane, da je to previse

Posted

nista onda necu vise o tom ni razmisljati.

a sto se pjeskarenja tice,meni je vise stalo do ovih djelova auta koji su nedostupni i oni koji najvise i najbrze prohrdjave

Posted
nisam siguran da li brodogradiliste u splitu isto ima cincaonu s velikom kadom. ili i ono ili samo dalekovod :)

ima velikih kada u hr, ali samo za vruce cincanje....a od toga bi mu se izbacala karoserija za popizdit...

znam kako mi se vece ogade izbace :)

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...