Jump to content

Recommended Posts

Posted

pa to jesu od miceka getribe

ima na izboru sve getribe od 4cilindrasa (od V6 su ionako krace kad se vrte preko 7000)

Posted (edited)
šta nema micek jačih četverocilindraša?

Ima od starih Eclipsa turbo, ali to ne paše na moga... a i ne mogu se nać baš tako lako...

One koje ja želim, i koje će istrpit sve živo i dat mi zadovoljavajuće prijenosne omjere, nema za kupit u ovoj državi.... a ni u nekom normalnom radijusu van države...

EVO III - sve plug'n'play na moga... pa čak i 4x4

EDIT:

Ovo je prva slomljena u dvi godine otkad je turbo u autu... originalna GTI je na autu... i još dvi u rezervi....

Bit će dosta za još koju godinu

Edited by Peras
Posted
Mene je zanimalo koja je čvršća jer san zadnji put na običnoj getribi ima test; diga san tlak sa 0.8 na 1.2 bar-a na motoru i odma je slomilo treću brzinu, polomilo zube na spojničkoj i drugoj osovini

offtopic, ali sta bi dao da to mogu... :notworthy::notworthy:

spojim se sa thinkpadom i kazem wastegateu da danas moze pustiti 1.2bar i gas

:notworthy::notworthy:

Posted
offtopic, ali sta bi dao da to mogu... :notworthy::notworthy:

spojim se sa thinkpadom i kazem wastegateu da danas moze pustiti 1.2bar i gas

:notworthy::notworthy:

Megasquirt + boost controller, ne vidim u čemu je problem?! :dontgetit:

Posted
Jup, točno to. Popizdim na bržim cestama: 3000 rpm = 100 km/h u petoj.... užaš...

Pa ako je već neka jača onda idem odma na nju da se ne jeben posli

Pročitaj još jednom šta je marko napisa.

Mene je zanimalo koja je čvršća jer san zadnji put na običnoj getribi ima test; diga san tlak sa 0.8 na 1.2 bar-a na motoru i odma je slomilo treću brzinu, polomilo zube na spojničkoj i drugoj osovini

čisto sumnjam da se slomila zato što si digo tlak a da se dizle nebi slomila...

Posted
čisto sumnjam da se slomila zato što si digo tlak a da se dizle nebi slomila...

Godinu i nešto dana maltretiranja i ubijanja je izdržala bez problema. Čin san diga tlak osjetila se velika razlika u snazi. Sve san nešto lagano pipka i ubrzava a onda san na pravcu u trećoj lagano krenija ubrzavat i kad san poklopija gas na nekih 3000-3500 di mi je max tlak i moment odma je pukla.

Evo sinoć san usporedija i sve su getribe unutra na oko iste. Debljine osovina, ležajevi - sve isto, samo je razlika u diffu. Tako da ću sad samo stavit najdužu moguću kombinaciju i ostat na starom tlaku - ionako mi ne treba ništa više snage nego šta ima.

Posted

dud jesi mozda gledao hondine getribe?

oni stari civici imaju pravilno okrenute motore, isto imaju skiju (nosac motora od veznog do mosta) mozda nesto njihovo bi pasalo?

Posted
dud jesi mozda gledao hondine getribe?

oni stari civici imaju pravilno okrenute motore, isto imaju skiju (nosac motora od veznog do mosta) mozda nesto njihovo bi pasalo?

Ma nema potribe za tim, ja san samo tija stavit dužu getribu a pritome vidit jeli ova dizelska jača da odma skombiniram. Više snage mi ne triba tako da ne vidim da će bit problema sa pucanjem, ali svakako ima ih sad par u rezervi i ja miran.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...