Maggio Posted February 3, 2010 Share Posted February 3, 2010 Uskoro uzimam repliku Hyteca 4-2-2-1 pa me zanima jel ju ima netko na autu spuštenom -4cm. Zanima me je li toliko blizu zemlje. Dobio sam feedback od frenda koji ima Hodnu sa B18 koja ima viši blok od mojeg B16 pa me muči da ju neću malo malo pa ogrebat negdje dok ju ne strgam... Isto tako zanima me, da li ta grana puno grije odnosno je li potrebno obložiti termo trakom? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alfaludak Posted February 3, 2010 Share Posted February 3, 2010 Charger je kupio Hytech neki samo on ima B18 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maggio Posted February 3, 2010 Author Share Posted February 3, 2010 Charger je kupio Hytech neki samo on ima B18 Da, kao što rekoh, B18 je viši blok... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dinnek Posted February 3, 2010 Share Posted February 3, 2010 ne moze biti losije ako omotas nikako... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maggio Posted February 3, 2010 Author Share Posted February 3, 2010 ne moze biti losije ako omotas nikako... Koliko para trake je potrebno? 100E? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dinnek Posted February 3, 2010 Share Posted February 3, 2010 Koliko para trake je potrebno? 100E? to je malo veca grana koliko sam skuzio, ja sam svoju 4-1 mjenjo u 4-2-1, i trebalo je nesto malo manje od 15m e sad treba vidjet... cijena ovisi o traci... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RS2 Posted February 3, 2010 Share Posted February 3, 2010 nemaš potrebe umotavati, osim ako se grana negdje nenaslanja (a nebi smjela!!) Link to comment Share on other sites More sharing options...
charger Posted February 3, 2010 Share Posted February 3, 2010 ja imam b18c i malo je veci blok točno. Traku obavezno uzmi i namotaj, ohladi si kabinski prostor Link to comment Share on other sites More sharing options...
killercivic Posted February 3, 2010 Share Posted February 3, 2010 (edited) ide na b16, imo ja isto na delsolki.. moraš sam pazit kad se penješ na hrinzol, i ono baš se vidi da je niža. btw. šta će ti to na stock motoru Edited February 3, 2010 by killercivic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maggio Posted February 3, 2010 Author Share Posted February 3, 2010 A čuj, mislim da killer neće dirat a klimu nemam jedino sam pročitao na jednom forumu da oće grijat ulje u mašini :dontgetit: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maggio Posted February 3, 2010 Author Share Posted February 3, 2010 btw. šta će ti to na stock motoru A pomaka mora bit... Inače, gore je tvoj AEM V2 i Sole komplet ispuh fi53, maknut katalizator... Predlažeš možda neku drugu granu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
killercivic Posted February 3, 2010 Share Posted February 3, 2010 da bi taj hytec imao smisla preporuča se 2.5" auspuh, a bile bi poželjne i druge bregaste povečana kompresija itd., mislim da ćeš više dobit s običnom JDM 4-2-1 granom, tj grana od jdm integre (dcsports se radi po toj) kolko sam vidio sa hytecom na stock motoru jako malo dobije na nabrijanom pun k. a poznavajući tvoj način vožnje bitnije ti je vuča u niskim okretajima )) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maggio Posted February 3, 2010 Author Share Posted February 3, 2010 Da da, istina, više bi htio dobitka na niskim okretajima a po ovom e što ti govoriš onda nema smisla da uzimam gore navedenu granu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Risbo Posted February 5, 2010 Share Posted February 5, 2010 imam ti ja traku za auspuh ak buš trebao. 25mmx15m - 392 kn -10% za kesh 50mmx15m - 650 kn -10% za kesh Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now