Jump to content

C-Mod reklamacije

mislav

Recommended Posts

• Replies 610
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

osjećaš li se i dalje oštećenim i povrijeđenim? je li ti se dogodilo što dok si čekao?

Ne osjecam se ostecenim.

Ne osjecam se povrijeđenim.

Nije mi se nista dogodilo dok sam cekao.

Jedini prigovor koji sam imao i kojeg i dalje imam je: NEPOŠTIVANJE OBEĆANOG ROKA u ovom slučaju.

Ili reci dolazi za godinu dana, ali onda kada istekne 365. dan ima da su tu a ne uljepsavati stvar kako stize za 2 tjedna da se ja napalim pa onda 107 dana čekanja.

Get it ?

a kaj bumo sa mojom hrđom???

CIOS................... :huh:

:P

Ne osjecam se ostecenim.

Ne osjecam se povrijeđenim.

Nije mi se nista dogodilo dok sam cekao.

Jedini prigovor koji sam imao i kojeg i dalje imam je: NEPOŠTIVANJE OBEĆANOG ROKA u ovom slučaju.

Ili reci dolazi za godinu dana, ali onda kada istekne 365. dan ima da su tu a ne uljepsavati stvar kako stize za 2 tjedna da se ja napalim pa onda 107 dana čekanja.

Znači ti si ostao tako reći suhog kurca,znači kao da ti je obećan pristup picici nakon 14 dana a dobio si tek nakon 107 dana........ :P

btw jesi to računao po julijanskom kalendaru ili.......... :drink:

Get it ?

Ok, Sven. Nisam znao da se pališ na gewinde :P

Btw samo sam htio reći da treba strpljenja i ništa više ;)

Ne palim se na gewinde. Stvar je odnosa kupac-prodavač.

Strpljenja treba kada se kaze da se nezna kada stize na lager ali kada se OBEĆA da stizu taj i taj dan onda misli da je svaka rijec suvisna.

OK, ajde da probam još jednom i onda definitivno odustajem od tvog slučaja jer je to već za doktore.

Znači ako meni u tvornici kažu da sve stvari iz narudžbe imaju spremne za 5 dana i za 14 da je sve u ZG, ja tako prenesem kupcu (ustvari u ovom slučaju ti čak nisi ni kupac bio). Još jedanput kažem da stvarno ti nisam trebao mjenjati na svoju ruku i svoj trošak, jer to što je zahrđalo nije u garanciji. Znači moja dobra volja.

Dalje - ja (a mislim i većina drugih normalnih ljudi ovdje) na to gledam ovako: da je meni netko rekao gle, to ti ne pokriva garancija , u tvornici neće ni čuti o tome, ALI ja ću ti promjeniti i platiti nove amortizere koji su zaštićeni od hrdže...bio bi presretan i barem bi rekao hvala ako ništa drugo. Ne, ne bi sigurno se našao prozvanim pisati po forumu o odnosu kupca i prodavača jer ovo što sam ja napravio ti GARANTIRANO nitko u Hrvatskoj ne bi napravio. A ti ni hvala nisi rekao.

I da nije ispalo kako je sa oblakom, kašnjenjem isporuke itd., činjenica je da si nakon mjesec, dva, tri ili šest dobio nove amortizere. Da ne pišem još tu kako si od mene očekivao da platim i promjenu :doh:

Toliko od mene, hvala na slušanju i doviđenja :thumbsup:

Ima nekih stvari koje su ovisile o dolsku amortizera, znaci bilo je tu nekih stavki koje sam ja morao platiti i koje su se trebale napraviti prije izmjene gewindi. One nisu dosle na vrijeme i ja sam sve te stvari morao raditi duplo tj dva put i logicno placati ih dva put.

Da je bilo rečeno da gewinde dolaze za 3 mjeseca svoj posao i radove na autu bi planirao tako da izbjegnem raditi neke stvari dva puta i placati ih dva puta.

2 mislav - daj odi mu skini te gewinde i onda nek se zali tvornici. ja osobno ti se divim, em mu zamjenis nekaj a nisi trebao, em te covjek blati an sve strane, i to jos ponavlja 1000 puta. mislim shvatili smo, a ko nije nikad ni nece

Ima nekih stvari koje su ovisile o dolsku amortizera, znaci bilo je tu nekih stavki koje sam ja morao platiti i koje su se trebale napraviti prije izmjene gewindi. One nisu dosle na vrijeme i ja sam sve te stvari morao raditi duplo tj dva put i logicno placati ih dva put.

Da je bilo rečeno da gewinde dolaze za 3 mjeseca svoj posao i radove na autu bi planirao tako da izbjegnem raditi neke stvari dva puta i placati ih dva puta.

Ko je rekao da je slaganje auta jeftin sport.... :lol::lol::lol::lol:

Meni je potpuno jasno zakaj je Mislav dao Svenu nove gewinde iako to garancija ne pokriva....Zato kaj mu je 3 soma kuna koliko ga u nabavi dodu puno jeftinije nego svi zivci i pljuvanje koje bi mu ovaj priustio da nije dobio nove gewinde..

Zato sto postoji jedan dio ljudi koji nikad nisu zadovoljni s nicim sto dobiju za svoj novac...a sto je najgore kupuju nesto najeftinije ne trzistu,znaci D2 a ne npr KW clubsport...

Isto tak je npr i u mom poslu...proizvodnji namjestaja...kupac dode i zeli da mu se napravi sto povoljnija kuhinja i onda se slozi nesto za npr 10 k kn...i onda on na kraju cvili da vrata nemaju stopere,da su ladice na obicnim a ne na tandem vodilicama i onako kao on je ocekivao vise...

A imamo i onu drugu vrstu....koja dode i naruci kuhinju za 40 k kn...i to se lijepo zmontira covjek zadovoljno izbroji 40 k kn..daj jos deckima 200 kn za klopu i svi sretni idu dalje svojim poslom

Ne znam kak mozes od najeftinije robe ocekivati da bude dobra kao ona 3 puta skuplja...d2 5 soma,eibach 8,kw 12 soma kuna....pa daj 12 ak hoces perfekciju i bok....nemoj ni pomisljat na nekaj jeftino....

Ja sam neki dan za zadnje gume contisportcontact 5p...iskrcao 5,5 k kn sa svim mogucim popustima zato kaj se ne zelim po kisi negdje zamotat oko stupa....nisam kupio kumho ili hankook za pol love pa se negdje zabio i onda slao slike razbijene 5-ice u tvornicu guma..

Znaci priie nego nesto kupujete mora te znati sto od toga ocekujete...

Edited by Uros

OK, Svenu. A da li bi ti bilo bolje da ih nisi uopće morao raditi, da sam ti rekao da odjebeš recimo sa hrđavim amortizerima? Ili da si morao ponovno platiti amortizere? Daj dođi sebi malo jebemu, dobio si ih, halo!?

Meni je potpuno jasno zakaj je Mislav dao Svenu nove gewinde iako to garancija ne pokriva....Zato kaj mu je 3 soma kuna koliko ga u nabavi dodu puno jeftinije nego svi zivci i pljuvanje koje bi mu ovaj priustio da nije dobio nove gewinde..

Zato sto postoji jedan dio ljudi koji nikad nisu zadovoljni s nicim sto dobiju za svoj novac...a sto je najgore kupuju nesto najeftinije ne trzistu,znaci D2 a ne npr KW clubsport...

Isto tak je npr i u mom poslu...proizvodnji namjestaja...kupac dode i zeli da mu se napravi sto povoljnija kuhinja i onda se slozi nesto za npr 10 k kn...i onda on na kraju cvili da vrata nemaju stopere,da su ladice na obicnim a ne na tandem vodilicama i onako kao on je ocekivao vise...

A imamo i onu drugu vrstu....koja dode i naruci kuhinju za 40 k kn...i to se lijepo zmontira covjek zadovoljno izbroji 40 k kn..daj jos deckima 200 kn za klopu i svi sretni idu dalje svojim poslom

Ne znam kak mozes od najeftinije robe ocekivati da bude dobra kao ona 3 puta skuplja...d2 5 soma,eibach 8,kw 12 soma kuna....pa daj 12 ak hoces perfekciju i bok....nemoj ni pomisljat na nekaj jeftino....

Ja sam neki dan za zadnje gume contisportcontact 5p...iskrcao 5,5 k kn sa svim mogucim popustima zato kaj se ne zelim po kisi negdje zamotat oko stupa....nisam kupio kumho ili hankook za pol love pa se negdje zabio i onda slao slike razbijene 5-ice u tvornicu guma..

A ti ga isto sad prdiš bezveze :D

Od sredine prošle godine sve D2 gewinde imaju teflonsku zaštitu od hrdže, Svenove su iz stare serije još...

A što se tiče kvalitete, da li je potrebno reći da na D2 vozi BMW drift team, hrpa Audija, Subarua, Evolutiona, MPS-ica itd koji su redoviti gosti na Grobniku i raznoraznim svakodnevnim abuse terapijama. Sada imamo već preko 320 složenih auta bez ijednog propišanog amortizera. I tak...

Ovo nije najjeftiniji proizvod, postoje i duplo jeftiniji. Ali je sigurno za tu lovu best buy.

D2 nisam kupio jer sam HTIO nego jer sam MORAO. Stari ovjes sam prodao za jako dobar novac i uvjet kupca je bio da se demontaza s mog na njegov auto radi u gabreku. S obzirom na to ja sam morao donjeti bilo kakve gewinde koje kupim. Dakle u roku 24h ja sam morao kupiti gewinde za svoj auto. Tada nitko u gradu Zagrebu nije imao na lageru gewinde za Golf 3 osim Mislava. Novci nisu bili problem nego vrijeme i stanje lagera.

Da je Gabrek imao KW kupio bi ih iste sekunde ali nije imao. To je jedini razlog zasto imam D2.

A sto se tice ostatka price mislim da profesionalnost u odnosu prema kupcima između C-Moda i Gabreka netreba uopce uspoređivati.

Nije da nemam novaca i nije da mi je zao i da sam skrt platiti dobru stvar nego u datom trenutku nitko nije dobru stvar imao na lageru a ja nisam mogao auto ostaviti na dizalici u gabreku dok ne nađem gewinde.

pa ako ti smeta, skineš, očistiš hrđu i odneseš amortizer na powder coating, namastiš ga dobro i vratiš nazad...

si lud? izbilo bi ulje odmah van kad bi stavio u peć :D

ali može se hladno pocinčat recimo.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

Announcements

• Create New...