Jump to content

C-Mod reklamacije

mislav

Recommended Posts

• Replies 610
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

da si pitao ranije, već bi ih imao na autu :thumbsup: ne vidim nikakav problem...

Osim što trenutno nemam diferencijala na autu.. :rofl: Nikakav... :rofl:

Ajde mi ostavi jedan set H4 sa lećama... :thumbsup:

od kud ti to? kaj ti živiš u 1996? AMEX npr. c-modu odmah plati cijeli iznos(-njihov postotak cca 5-8%), a tebi ispostavlja taj iznos u 12 rata ;)

U konačnici, ti njemu:"Hvala Mislav", a on tebi:"hbg sori kaj si čekao, zajebali su me u prijevozu ili nečem 3.", a ti onda sretan jer si dobio ĐABE NOVE gewinde odmah na forum: "mislav je super, c-mod mi je isposlovao da dobijem nove gewinde, stvarno svaka im čast(i tu ubaciš jedan "hvala Mislav")" i amen, svi sretni i zadovoljni.. :cice:

Kad bi mi vidio popis cd-a u autu skuzio bi da sam u devedesetima :naughty:

Decki mogu ja platit nove amortizere ako treba nije problem samo recite cifru. Vas sad jebe sta ja nisam zadovoljan, kako nekuzite da nove gewinde uopce nisu prioritet. ONo sto je problem je nesto sasvim drugo a ne gewinde. Jbt reci koliko kostaju donjet cu ti novac drugi dan odmah. Boli me za gewinde..

ranije sam vec napisao sto i kako je problem

Recimo brklja je prosle godine morao sutit jer u protivnom nebi dobio svoju robu koju je cekao 3 mjeseca, isto je srao okolo al nis rec otvoreno. Kaj ste se sad uzjebali kad ja kazem sta je i kak je

Gewinde su OEM dio za Golfa ili?

Nije...zeznbo sam se :D

Mislav trebao si od Svena tražit da ti argumentira zašto mu trebaju gewinde odmah :lol:

ili da ti da dobar argument zašto da mu ne spiliš gewinde po pola fleksom:doh:

tako je i on Renea argumente tražio jel.

ccc sven konjino :P

Dobro da si me podsjetio za novi video uradak! Umjesto fotica i diska ovaj put ce na redu bit gewinde

SVEN ak imaš imalo srama ili obraza nečeš više ništa u ovoj temi napisati, osim eventualno napokon čovjeku reći hvala......IMHO

Mene sram nije reci sto je i kako je.

jebeno! :thumbsup: i ako ti ne da dobar argument jednostavno mu ne daš gewinde i staviš video kako juriš sa hrđavim gewindama u 24sata :naughty:

Sto se mene tice mogli smo moj auto snimiti dok su jod hrđave gewinde bile gore pa da se vidi kako jurim, biraj oces rotor, petlja, dvoriste kaj god. Ak treba ovaj put bi stvarno ja slao materijal u redakciju :thumbsup:

Luda kuĆa :D:D:D:D:D:D

:drink:

Stvarno ova trakavica nema smisla... :doh:

To se kod nas u narodu zove traženje dlake u jajetu... Sven, lijepo se zahvali čovjeku i bok...

Jer tako nešto se ne viđa često kod nas. A za probijanje rokova... Neznaš ti što je probijanje rokova... :lol:

Edited by mr_G

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

Announcements

• Create New...