Luky Posted March 24, 2010 Share Posted March 24, 2010 Ja imam eibach pro kit već neznam 7 godina i nisam primjetio hrđe na njima.. :drink: na ovima ima.. no eibach nije tema uopce.. samo sam rekao da opruge kad se oguli boja znaju prohrđat.. tako da mi to nije čudno, za razliku od hrđanja navoja.. ali i to je valjda rijeseno.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KA2001MR Posted March 24, 2010 Share Posted March 24, 2010 mislav, jesi meni naručio amortizere? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SVEN Posted April 12, 2010 Share Posted April 12, 2010 Ajoooj još 8 dana do spomenutog roka dolaska amortizera. Nikako da prođe vrijeme koliko sam nestrpljiv Link to comment Share on other sites More sharing options...
rio_cyber Posted April 12, 2010 Share Posted April 12, 2010 da si odma kupio mast u spreju i postrcao gore u napadu providnosti da bi se ovo moglo dogoditi ne bi uopce bilo lose preporucam loctite mo2s sprej koji se lijepo posusi i ostane onak grafitno suho ili wurth mast u spreju.. (cisto digresija) Link to comment Share on other sites More sharing options...
SVEN Posted April 12, 2010 Share Posted April 12, 2010 da si odma kupio mast u spreju i postrcao gore u napadu providnosti da bi se ovo moglo dogoditi ne bi uopce bilo lose preporucam loctite mo2s sprej koji se lijepo posusi i ostane onak grafitno suho ili wurth mast u spreju.. (cisto digresija) Nitko od prodavača mi nije natuknuo da treba koristiti bilo kakav sprej niti mi je taj sprej dosao u kutiji sa amortizerima. Nadalje, navodno postoji dopis koji je D2 slao svim dealerima gdje se navodi da od sredine prosle godine pa nadalje rade amortizere sa nekom crnom vrstom premaza koji je poboljsan naspram starog ''srebrnog'' tzv teflonskog premaza koji se kao sto vidis nije pokazao dovoljno dobrim. Mene u cijeloj priči vise brine sto ce me dočekati 21.4.2010 kada se u 9:00h pojavim u prostorijama C-Moda.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lim@ RS Posted April 12, 2010 Share Posted April 12, 2010 Ako ti covjek vec i mjenja amortizere nevalja biti zajedljiv... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rudy Posted April 12, 2010 Share Posted April 12, 2010 Ako ti covjek vec i mjenja amortizere nevalja biti zajedljiv... Zašto zajedljiv? Valjda je poučen Brkljinim iskustvom koji je čekao 3 mjeseca gewinde? Valjda je platio te gewinde ili ih je dobio na poklon?!? Ali nećemo srljati,valjda će doći u dogovorenom roku? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SVEN Posted April 13, 2010 Share Posted April 13, 2010 Ako ti covjek vec i mjenja amortizere nevalja biti zajedljiv... Mislim da je posjedovanje garancije moje pravo traziti nove a ne dobra volja prodavača. Zašto zajedljiv?Valjda je poučen Brkljinim iskustvom koji je čekao 3 mjeseca gewinde? Valjda je platio te gewinde ili ih je dobio na poklon?!? Ali nećemo srljati,valjda će doći u dogovorenom roku? Plus ovo sto je spomenuo Rudy. Nisam rekao nista negativno niti protiv, nego samo iznosim činjenice s kojima su se susreli neki od mojih prijatelja i iskreno se nadam ad osobno necu prozivljavati isto. Sreca moja pa cu jos izdrzati nekako tih 10ak dana . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lim@ RS Posted April 13, 2010 Share Posted April 13, 2010 2 Rudy : Zasto zajedljiv? Zbog ovoga... Mene u cijeloj priči vise brine sto ce me dočekati 21.4.2010 kada se u 9:00h pojavim u prostorijama C-Moda.. Na ostala pitanja/odgovore nema smisla odgovarat 2 Sven: Zna se kolki je zakonski rok, ili vracanje novaca... Uz to nije ti gewinda pukla pa ti sada auto stoji da je pitanje minute u kolko ce stic nova roba Link to comment Share on other sites More sharing options...
SVEN Posted April 13, 2010 Share Posted April 13, 2010 2 Rudy : Zasto zajedljiv? Zbog ovoga... Na ostala pitanja/odgovore nema smisla odgovarat 2 Sven: Zna se kolki je zakonski rok, ili vracanje novaca... Uz to nije ti gewinda pukla pa ti sada auto stoji da je pitanje minute u kolko ce stic nova roba Zakonski rok i vracanje novca ? Ti mora da se šališ . Tko ce odluciti koliko ce se umanjiti vrijednost mojih amortizera s obzirom na starost od nepune godine dana i prijeđenih 2 500 km ? Točno nije mi gewinda pukla ali ja bih se vozio sa svojim automobilom. Sto bi znacilo da mi bas i nije najnapaljenija stvar na svijetu danas promjeniti lezaj i napraviti spur i onda za 10 dana opet ici kod mehanicara da mi stavlja gewinde koje ce ( nadam se ) doci tada. Onda stelanje gewindi cjeli dan. Dakle radi se nesto i o izgubljenom vremenu i minimalno 2 dolaska Centar - Ježdovec plus nepotrebno placanje 2 spura umjesto jednog kojeg sada trebam napraviti ovako i onako. Kada sve to uzmes u obzir uviđaš da ukoliko se 21.4 necemo moci profesionalno rukovat i zahvalit jedan drugom na suradnji / strpljenju dolazis do cinjenice da sam ja zapravo vjerovao u prazna obećanja i nisam se vozio samo zbog vjerovanja nekome. U ostalom vrijeme će pokazati pa neka tako i bude bez previse nagađanja napamet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlado206 Posted April 13, 2010 Share Posted April 13, 2010 Upravo tako, valja pričekat i onda će se sve znat... Link to comment Share on other sites More sharing options...
KA2001MR Posted April 13, 2010 Share Posted April 13, 2010 evo meni bi isto trebali stić amortizeri, a iskreno se nadam da hoće, mislim da nije mislavu u interesu da se sramoti ili neznam što zbog amortizera. hoću li ja sad njemu bit u 9:00 na vratima u dućanu tad i tad? neću. istina da mi nije rekao kad bi trebali stić amortizeri, samo mi je odgovorio na sms da ćemo riješit(istina bio je 1. april ) al se nadam da neće shebat, jel tako Mislave? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SVEN Posted April 13, 2010 Share Posted April 13, 2010 evo meni bi isto trebali stić amortizeri, a iskreno se nadam da hoće, mislim da nije mislavu u interesu da se sramoti ili neznam što zbog amortizera.hoću li ja sad njemu bit u 9:00 na vratima u dućanu tad i tad? neću. istina da mi nije rekao kad bi trebali stić amortizeri, samo mi je odgovorio na sms da ćemo riješit(istina bio je 1. april ) al se nadam da neće shebat, jel tako Mislave? Nije ti rekao jer ga nisi ni pitao. A to da mu nije u interesu da se sramoti, to mislim nije u interesu nikome od nas. Samo je stvar do tog sto nekoga moze osramotiti.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lim@ RS Posted April 13, 2010 Share Posted April 13, 2010 Eh, Sven imas malo kontradiktornosti u svom postu... Prvo mene ismijavaš za vremenski rok i povrat novaca, a s druge strane bi htjeo da ti uvoznik vozi auto u svoj servis o svom trosku, vremenu te da ti napravi špur itd... Zivimo u HR, a ako Mislav u OK vremenskom roku zamjeni trule gewinde, onda je to uredu. Cisti primjer si sam sebi, prilikom lakiranja auta... Imas garanciju, stoje iza svog posla? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SVEN Posted April 13, 2010 Share Posted April 13, 2010 Eh, Sven imas malo kontradiktornosti u svom postu... Prvo mene ismijavaš za vremenski rok i povrat novaca, a s druge strane bi htjeo da ti uvoznik vozi auto u svoj servis o svom trosku, vremenu te da ti napravi špur itd... Zivimo u HR, a ako Mislav u OK vremenskom roku zamjeni trule gewinde, onda je to uredu. Cisti primjer si sam sebi, prilikom lakiranja auta... Imas garanciju, stoje iza svog posla? Znaci ovako..ismijavam te kad si spomeno povrat novca i vremenski rok za to zato sto čuvši i vidjevši neke od situacija vezane za dotičnog dobavljača poprilicno sam siguran da taj potez nebi dozivio, u najmanju ruku nebih imao previse koristi od tog povrata jer nije cilj ici na ruku kupcu .. Ja nisam rekao da bi meni uvoznik trebao voziti auto na servis i radi spur nego samo kazem da ukoliko se ne ispostuje dogovor ja cu sebi morat ic radit spur i mehanicara gnjavit da mi promjeni lezaj sad jer vec sad cekam mjesec dana a ne planiram vise. E i onda nekada kada recimo dođu ti amortizeri tko zna kada cu opet morati ici se narucivat kod mehanicara da mi izmjeni amortizere nastela ih i opet idem na spur. Ukoliko se isposuje dogovor ja sam 'ustedio' jedan odlazak kod mehanicara, jedan cjeli dan izgubljen hopsanja po radioni dok mi on slozi to eve i jedan spur 150kn. Eto jel ti sad jasnije ? Mislav je do sad bio fer koliko smo poslovali da se razumijemo samo nisam dobio neki dojam da ce to biti tako kako kaze. Ali pozlatile mu se rijeci Link to comment Share on other sites More sharing options...
J.J Posted April 13, 2010 Share Posted April 13, 2010 Slobodno odes do mog mehanicara Link to comment Share on other sites More sharing options...
SVEN Posted April 13, 2010 Share Posted April 13, 2010 Slobodno odes do mog mehanicara tako svejedno koja osoba sarafi po autu ( mislim nije ali ) nekuzim point Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cici_OPC Posted April 13, 2010 Share Posted April 13, 2010 ja ne kuzim.. tebe je mislav sjebao i nije zamjenio robu ili ce to tek napraviti? Kako možeš napadati nekog unaprijed, nije mi jasno? :huh: :doh: Link to comment Share on other sites More sharing options...
SVEN Posted April 13, 2010 Share Posted April 13, 2010 ja ne kuzim.. tebe je mislav sjebao i nije zamjenio robu ili ce to tek napraviti? Kako možeš napadati nekog unaprijed, nije mi jasno? :huh: :doh: Ja samo objektivno prikazujem svoj strah koji mi se mota po glavi poucen iskustvom brklje i njegovih gewindi. Da li me razumijes ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Filip3333 Posted April 13, 2010 Share Posted April 13, 2010 JBT jel tebi Rene možda nešto u rodu :lol::lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
puki Posted April 13, 2010 Share Posted April 13, 2010 JBT jel tebi Rene možda nešto u rodu :lol::lol: hahhahahahaha vristimmm :lol::lol::lol::lol::lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brklja Posted April 14, 2010 Share Posted April 14, 2010 Ja sam cekao malo duze gewinde zato sto se Mislav u tom trenutku selio na novu lokaciju i jebiga, oduzilo se. Al zato je volja bila jaca pa sam s mora dosao na 1 dan samo da montiram gewinde i vratim se. A to kaj su mi sad na bijelom zahrdjale a nemaju ni 1500km je drugi par rukava.. Posted via Mobile Device Link to comment Share on other sites More sharing options...
golfijaner Posted April 14, 2010 Share Posted April 14, 2010 Mislav je do sad bio fer koliko smo poslovali da se razumijemo samo nisam dobio neki dojam da ce to biti tako kako kaze. Ali pozlatile mu se rijeci Ako je bio do sada fer onda nema potrebe za panikom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cici_OPC Posted April 14, 2010 Share Posted April 14, 2010 Ja samo objektivno prikazujem svoj strah koji mi se mota po glavi poucen iskustvom brklje i njegovih gewindi. Da li me razumijes ? ok..al daj skuliraj do dogovorenog roka i ako se isti ne ispoštuje onda kakaj U nadi je spas, sretno :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
SVEN Posted April 14, 2010 Share Posted April 14, 2010 Ja sam cekao malo duze gewinde zato sto se Mislav u tom trenutku selio na novu lokaciju i jebiga, oduzilo se. Al zato je volja bila jaca pa sam s moradosao na 1 dan samo da montiram gewinde i vratim se. A to kaj su mi sad na bijelom zahrdjale a nemaju ni 1500km je drugi par rukava.. Posted via Mobile Device Jednako si se osjecao kao i ja sada ( znam, tucao si mi svaki dan o tim gewindama ) To ce sigurno otpast od snage auta kad se pocnes voziti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now