Jump to content

C-Mod reklamacije

mislav

Recommended Posts

što se tiče gewinda kak se veli:kolko para tolko muzike!Mislav po meni nije tu ništa kriv jer je to jednostavno takva roba...ja sam do jučer uvjek vozio kvalitetne gewinde i uvjek su bili ko novi...za Punto,pošto je stari krampek, sam uzo slično varijantu ko D2 i isto su pohrđali...to je taka roba:thumbsup:

• Replies 610
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

jesi ti malo paranoičan ili šta? daj dođi sebi nakratko

Nazalost jesam takav. Nemogu si pomoci..

Vidi se da neki ovdje nikad ništa nisu naručivali iz vana jer bi u protivnome znali koliko pošta zna biti zajebana stvar. Meni je npr. usis za S3 krenuo iz Kalifornije u Kanadu pa nazad u Kaliforniju pa onda za HR. Zašto ? To nitko ne zna. Ljudi moji ništa na svijetu nije savršeno, a najmanje pošta, a siguran sam da Mislav ne naručuje DHLom ili FEDExom (isporuka 3 dana) jer bi Vas onda dragi moji te gewinde koštale puno više nego ovako. Saberite se svi od reda i sačekajte normalno da dođe roba.

Drug stvar, za to što gewinde hrđaju ne možete okriviti Mislava, on je samo distributer. Ako je rekao da će ih zamijeniti onda ne vidim u čemu je problem ? Šta sad ako zakasni par dana, neće svijet propast.

Drugo ak ste htjeli da su gewinde savršene onda ste mogli kupit KW3! Ah da, nemate novaca za to. Al možete tu srat i kukat da ne valjaju ove koje ste platili 3x manje. Eh tipični Hrvati na žalost ...

Naručivao sam ja nebrini iz amerike ali mi je posiljatelj rekao da se za 2 mjeseca cujemo kad to stigne. Fer po meni !

Nebih uopte bio paranoican i skeptican da neznam kako mi se brklja prosle godine tuzio kako mu je mislav mjesec i pol dana pricao pricu kako je ''baš danas poslao naruđbu'' . Od nekih činjenica nemozes pobjeci.

Cisto idem za tim, ako netko nesto kaze neka stoji iza toga. Vjerujem da ce tako biti.

Nista meni nije više jasno, a kako vidim niti ostalim clanovima foruma...

Ti dodji u 8:00 jer mozda u 9:00 bude kasno...

Nekima je jasno osim ako nezele kuziti. Nema smisla dolaziti u 8 jer je radno vrijeme u 9 .

Edited by SVEN

Žalosno je da se u današnje vrijeme treba podosta razmislit dal ćeš kome šta prodat, da nebi morao poslije trošit živce i vrijeme na tuđa iživljavanja! :yucky:

mislim da ovo nije ok pristup. Kao prodavac,sam se mozes odlucit koju ces robu prodavat,a i trebas koliko toliko stajat iza robe koje prodajes,i biti upoznat s (ne)kvalitetom iste.

Normalna je stvar da ako prodajes D2,a ne recimo KW3, imat ces puno vise potencijalnih kupaca,ali i puno vise reklamacija. Meni nije cudno da je netko nezadovoljan i razocaran sto su mu gewinde (koje ipak kostaju "maaalo" vise od 500kn) tako prohrdjale nakon svega par voznji,i da zahtjeva da se u razumnom roku navedeni problem rijesi.

ja sam bio ozbiljan, ne treba mi garancija ni nista ako su po ok cijeni , i naravno ako ima za neki od auta koji mi trebaju ....

I ostali sverceri prvi sam pitao :P

Misliav mozda i neku aukciju da napravis da nisi bas 150% u minusu ....

poz

Koliko god mi dotični išao na onu stvar... Obećao mi spoj u 4 oka i nikad se nije udostojio doći na spoj... :lol:

Malo pretjerujete...

Opće je poznato da dostave iz inozemstva kod nas dolaze sa zakašnjenjem... Meni roba zna doći za 2tjedna, a to zna biti i 2mj (dam 3tjedna fore, ako se nešto zakomplicira)... Ali ja odmah stranci kažem kako je... I ako netko može čekati 2mj kupi... Ako ne može ode dalje... I poslije nemam nikakvih problema ti si meni rekao u 9h ujutro tad i tad... a došlo je u 10h... Tko radi taj i griješi i dobro je dok vas ne zavalja za lovu (ne govorim sad za njega, nego općenito)... I ne mogu vjerovati da ste mislili kada ste kupili tako nešto da se to može uspoređivati sa drugim vrhunskim markama koje koštaju 3x više... :S

Kupi novi yugo i pakriraj ga pored novog mercedesa :lol:

Isus mater ko petogodišnja djeca ste, i ona se valjda ponašaju zrelije

Da mene jebete tolko i dosađujete ko Mislava u inat vam nebi mijenjao te "hrđave" coilovere

potpis ko kuca! :doh:

Ja ne vjerujem u ovo optuživanje, a Mislav još nije zajebo..:blink: Vec smo došli do faze da seremo po prodavacu kako nas je zajebo prije nego nam isti proda proizvod :doh: :rofl:

Ja nikog ne optuzujem niti sam igdje nekog optuzio nego samo iskazujem svoju bojazan i skeptičnost ..

ma ti si lood stari

daj se opusti malo

jebote imas ih iste na autu , kaj je bed cekati nove i to jos besplatnu zamjenu.

previse si paranoican i bojazan lol

Ja da sam na Mislav-ovom mijestu, uopce si nebi ni dozvolio ovakvo ponasanje na moju dobru volju nabavka novih gewindi

Mislav.. iskreno ja se nebi dao tako jebat.. d2 ne pokriva hrdjanje na tim setovima i tocka.. jos narucis nove ajde priznat ces kao Ti garanciju i onda te tu drka preko foruma... glatko bi odjeb dobili s takvim pristupom..

To stoji samo ako si trgovac koji misli zavaljati jednokratno šleper robe i onda se skrivati po gradu kao Mislavov imenjak iz MAXTT-a.

Da si ti u situaciji kao dečki tu onda bi itekak pisal tu po forumu.

Edited by dejanR

Vidi se da neki ovdje nikad ništa nisu naručivali iz vana jer bi u protivnome znali koliko pošta zna biti zajebana stvar. Meni je npr. usis za S3 krenuo iz Kalifornije u Kanadu pa nazad u Kaliforniju pa onda za HR. Zašto ? To nitko ne zna. Ljudi moji ništa na svijetu nije savršeno, a najmanje pošta, a siguran sam da Mislav ne naručuje DHLom ili FEDExom (isporuka 3 dana) jer bi Vas onda dragi moji te gewinde koštale puno više nego ovako. Saberite se svi od reda i sačekajte normalno da dođe roba.

Drug stvar, za to što gewinde hrđaju ne možete okriviti Mislava, on je samo distributer. Ako je rekao da će ih zamijeniti onda ne vidim u čemu je problem ? Šta sad ako zakasni par dana, neće svijet propast.

Drugo ak ste htjeli da su gewinde savršene onda ste mogli kupit KW3! Ah da, nemate novaca za to. Al možete tu srat i kukat da ne valjaju ove koje ste platili 3x manje. Eh tipični Hrvati na žalost ...

ovo je glava i rep ove rasprave :thumbsup::thumbsup::thumbsup:

meni recimo nije bas jasno, Crnic i ekipa, s kakvim vi to fuserskim firmama radite i koga vi zapravo muljate s tim spikama moze za tjedan a moze za 2 mjeseca.

Ako nesto narucis i ovi ti potvrde tjedan isporuke, onda o cemu pricamo? Imas skupni prijevoz koji dolazi tad i tad. Moze fulat jedan dan al da ga hebes ne moze fulat mjesec dana.

Zasto Sven ne bi bio u pravu pitat kad dolazi roba, ako mu je prodavac rekao da dolazi tad i tad?

Svi nesto veliki uvoznici a ne znate 1+1.

Ovdje je sad nebitno sto mu netko mjenja proizvod koji ocigledno ne valja, pa ne ide to na trosak trgovca nego proizvodjaca.

Te fuserske fore moze tjedan a moze i 2 mjeseca moze reci samo netko tko mulja stranku, tko kaze narucit cu tad i tad a nema love na racunu da plati pa onda prolongira i hebe i mulja.

Jer ponavljam, kamion ili dhl ili sta vec, kad se naruci, taj ce tad i pokupit. Opet, nesto moze zapet na carini dan dva al o kakvim vi ovdje kasnjenjima pricate, ispada da je uopce sreca i da nesto dodje do HR.

Edited by Xman

Više nego očigledno da nemaš nimalo iskustva s internacionalnim pošljikama... Evo ja čekam jedan papir iz Londona već 2 tjedna, inače dođe za 2 dana, ali eto, sad je zapelo...

Yes, ali to je iznimka a ne pravilo...

otprilike je vrijeme isporuka ovako za kinu

avion regular cargo - 7-10 dana

brod - 6 tjedana (obicno dodje ranije)

Više nego očigledno da nemaš nimalo iskustva s internacionalnim pošljikama... Evo ja čekam jedan papir iz Londona već 2 tjedna, inače dođe za 2 dana, ali eto, sad je zapelo...

Primjera radi kutija sa CD-om do australije moze doci za ravno 3 radna dana. Ali to zato kosta 100€ . Da ne govorim za posiljke teze od 250g

Pitanje koliko si ulozio truda da saznas sto se moze , kada i za koju lovu.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

Announcements

• Create New...