Jump to content

C-Mod reklamacije

mislav

Recommended Posts

od kud ti to? kaj ti živiš u 1996? AMEX npr. c-modu odmah plati cijeli iznos(-njihov postotak cca 5-8%), a tebi ispostavlja taj iznos u 12 rata ;)

Baš sam to htio napisat... :thumbsup: Al kaj nije mjesec dana nakon kupnje? Eventualno tražit raniji otkup? :)

• Replies 610
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Baš sam to htio napisat... :thumbsup: Al kaj nije mjesec dana nakon kupnje? Eventualno tražit raniji otkup? :)

Meni je nakon par dana, al nije point u tome, već da plate cijeli iznos, dal odmah il za mjesec dana je manje bitno(nije da ne vidiš lovu cijele godine) ;)

pohvala mislavu...stigle opruge za mustanga...jucer ih namontirao...dojmovi jucer testiranja odlicni...sad je nizi taman koliko treba i voznja puno zanimljivija---

sta jos imas za mustanga u katalogu... :cheer:

Mislav trebao si od Svena tražit da ti argumentira zašto mu trebaju gewinde odmah :lol:

ili da ti da dobar argument zašto da mu ne spiliš gewinde po pola fleksom:doh:

tako je i on Renea argumente tražio jel.

ccc sven konjino :P

pohvala mislavu...stigle opruge za mustanga...jucer ih namontirao...dojmovi jucer testiranja odlicni...sad je nizi taman koliko treba i voznja puno zanimljivija---

sta jos imas za mustanga u katalogu... :cheer:

:naughty: baš me zanima kak se ponaša sad auto, obavezno navratite :thumbsup:

a gibamo u petak u novalju nakon posla...a doci ce drugi tjedan...

sad je meni puno vise po gustu...s auspuhom je dobio onaj grrrrr zvuk...sad je to skoro to...

ali sto se tice nateravanja i skretanja je sad puno bolje...jos sutra spur

Mislav trebao si od Svena tražit da ti argumentira zašto mu trebaju gewinde odmah :lol:

ili da ti da dobar argument zašto da mu ne spiliš gewinde po pola fleksom:doh:

jebeno! :thumbsup: i ako ti ne da dobar argument jednostavno mu ne daš gewinde i staviš video kako juriš sa hrđavim gewindama u 24sata :naughty:

jebeno! :thumbsup: i ako ti ne da dobar argument jednostavno mu ne daš gewinde i staviš video kako juriš sa hrđavim gewindama u 24sata :naughty:

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:

pao sam sad sa stolice skoro!!!

ako su rate, trgovac dobiva na rate umanjeno za postotak kartičarske kuće

ako je kredit, onda trgovac dobije pare odmah, umanjeno za proviziju kartičarske kuće

ok ja sam onda blagoslovljen od strane amexa.;). ili možda ne znajući koristim 1,5% prijevremene isplate, nije opće bitno.. AKO NIŠTA DRUGO od amexa si bar ziher da ćeš dobit lovu, dok na "bum ti dofural ostatak na rate" nisi.. al sven je sve platio, tako da ne moramo potezat dalje obročna plaćanja i uvjete istih :thumbsup:

ok ja sam onda blagoslovljen od strane amexa.;). ili možda ne znajući koristim 1,5% prijevremene isplate, nije opće bitno.. AKO NIŠTA DRUGO od amexa si bar ziher da ćeš dobit lovu, dok na "bum ti dofural ostatak na rate" nisi.. al sven je sve platio, tako da ne moramo potezat dalje obročna plaćanja i uvjete istih :thumbsup:

ti imaš samo potrošački kredit ugovoren Cici :thumbsup: pričali smo o tome već :)

ti imaš samo potrošački kredit ugovoren Cici :thumbsup: pričali smo o tome već :)

nemoj lagat, nie lepo :P

ok, oprosti kaj sam obmanuo javnost sa svojim kartičnim poslovanjem, da li ću dobiti besplatne gewinde za astru opc 2007.g. plavamajkemi, jer mi hrđa nešto na viličaru i smatram da to nikako nije u redu, i uvjeren sam da je hrđa prešla s vaših gewindi na moj viličar?

Zahvaljujem na brzom odgovoru, pusa

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

Announcements

• Create New...