Jump to content

Recommended Posts

Posted

ja ga koristim u svom nissanu...kupio sam jedno pakiranje za 150 kuna i sada nemam za gorivo... što znači da stvarno štedi gorivo jer nisam se vozio već dugo :D

Posted

Fuel Optimizer 9000 mi je promjenio zivot!

formula za ovaj revolucionarni sustav magnetiziranja tekucina koje nemaju magnetska svojstva, potjece iz drevnih psihickih iluzija od kad je isus pretvorio vodu u vino.

Fuel Optimizer 9000 izradjen je od visoko-kvalitetnih kineskih polimera kakvi se koriste za izradu reciklirajuce ambalaze!

Fuel Optimizer 9000 ima magnetska svojstva, pa ga mozete koristiti i kao ukrasni magnet za frizider!

Ali to nije sve! s Fuel Optimizerom 9000 dobit cete i besplatnu pretplatu na razne ponude o kreditima, plesnim tecajevima i pevec katalozima!

Narucite odmah! i pokazite susjedima tko je zaista budala!

Fuel Optimizer ne garantira ispravnost uredjaja, svaka ugradnja moze rezultirati vasem ismijavanju u drustvu, padom samopouzdanja i kvarom na vozilu, koristiti na vlastitu odgovornost

Posted
  Gear said:
Fuel Optimizer 9000 mi je promjenio zivot!

formula za ovaj revolucionarni sustav magnetiziranja tekucina koje nemaju magnetska svojstva, potjece iz drevnih psihickih iluzija od kad je isus pretvorio vodu u vino.

Fuel Optimizer 9000 izradjen je od visoko-kvalitetnih kineskih polimera kakvi se koriste za izradu reciklirajuce ambalaze!

Fuel Optimizer 9000 ima magnetska svojstva, pa ga mozete koristiti i kao ukrasni magnet za frizider!

Ali to nije sve! s Fuel Optimizerom 9000 dobit cete i besplatnu pretplatu na razne ponude o kreditima, plesnim tecajevima i pevec katalozima!

Narucite odmah! i pokazite susjedima tko je zaista budala!

Fuel Optimizer ne garantira ispravnost uredjaja, svaka ugradnja moze rezultirati vasem ismijavanju u drustvu, padom samopouzdanja i kvarom na vozilu, koristiti na vlastitu odgovornost

Ha, ha, ha...do jaja :notworthy:

Posted
  Surop said:
Ako se dobije i set shogun nozeva onda ću uzeti inače ništa.

nazalost drustvo za zastitu putujucih prodavaca je iz iskustva procjenilo da kupcima ovog proizvoda nesmijemo djeliti ostre predmete.

i tih tableta isto.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...