Bartol Posted February 20, 2010 Share Posted February 20, 2010 u motoru je sve novo i sve skupa nije radio vise od sat vremena, isocetka je bilo dobro, ali sad kolko mi se cili sve losije, na leru cak i lampica zna svjetlit.... Jos nisam promjenio ulje ovo prvo na kojeg sam ga palio, pa jel moguce da malo filter postopo?? Ili jos sam mislio da nije posto je blok od HF-a koji ima sprice pod klipovima i klipnjace od obicnog 1.6 koje imaju rupice na sebi za hladenje klipa isto, pa da nema dovoljno pritiska radi toga... pumpa je od 2.0 i rastavljo sam je da provjerim u kakvom je stanju, i na zupcanicima se nevidi nikakav trag koristenja skoro, kao nova... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alfaludak Posted February 20, 2010 Share Posted February 20, 2010 (edited) koji si ti MAJMUN!!! ULJE TI JE PUNO BENZINA REKO SAM TI TO JOS PRIJE MJESEC DANA ne vjerujem, jeboteeeeeeeeee joj kako cu te pljusnut kurcem po čelu kad te vidim Edited February 20, 2010 by Alfaludak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alfaludak Posted February 20, 2010 Share Posted February 20, 2010 a sad tek vidim.. ti si ostavio u rupe u klipnjacama i sprice u bloku????!!!!! to se lako rijesi samo stavis letece lezajeve koji nemaju pripremu za klipnjace sa rupicama promjeni ulje Motul 15W40 ili ako ti preskupo SELENIA HPX 20W40 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartol Posted February 20, 2010 Author Share Posted February 20, 2010 jebote da, zaboravio sam kaj si reko hahhaha idem u pon kupit filter novi, pa cu nalijat jos neko kaj doma imam da isperem motor jos malo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartol Posted February 20, 2010 Author Share Posted February 20, 2010 i imas ti kog kurcem pocelu lupat, zato odjebi od mene pedercino Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlaX Posted February 20, 2010 Share Posted February 20, 2010 koji si ti MAJMUN!!! GORIVO TI JE PUNO BENZINA REKO SAM TI TO JOS PRIJE MJESEC DANA ne vjerujem, jeboteeeeeeeeee joj kako cu te pljusnut kurcem po čelu kad te vidim jel samo ja ne kuzim recenicu gorivo ti je puno benzina ili? :huh: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartol Posted February 20, 2010 Author Share Posted February 20, 2010 pa pusti smotanca na miru, vidis da mu opet nije dobro... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alfaludak Posted February 20, 2010 Share Posted February 20, 2010 nemoj naljevat kaj stigneš samo mozes ubit lezejeve i poderat tako ionako preosjetljive bregaste!!! ako se bojiš tlaka ulja, nalij SELENIU HPX 20w40 to je polusintetika koja jebeno drži tlak ulja stavi čukicu za tlak, odriješi kesu za jos 20 kuna u onom dučanu di smo bili... a sto se kite cini... zadnji put ti se cinilo zabavno... ili si glumio da ti se sviđa prevrtljivac...... sigurno ti je branetov draži jer te samo malo pospenka :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartol Posted February 20, 2010 Author Share Posted February 20, 2010 imas broj od braneta pa se u vezi igrica s pimpekima njemu obrati, sta se mene tice mozete se i macevat ma nalijat cu ovo, sa da ga zapalim, i za 5 min ugasim i ispustim nebu im valjda nista,mislim na lezajeve Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alfaludak Posted February 20, 2010 Share Posted February 20, 2010 jel samo ja ne kuzim recenicu gorivo ti je puno benzina ili? :huh: ma da mu nisam 10 puta reko kad sam bio kod njega, i jos 5 puta kad sam odlazio (kad smo se macevali kitama) nebi tako poludio i mozak bi uspio napisat ispravno (ispravio sam) Brane je htio onesposobit killeryuga pa mu je natocio koju litricu benzina u motor i da Bartol nije umirao od želje za mačevanjem ja ne bi došao popravit mapu i imao bi sjeban motor dosad... eto ti zahvalnosti, ni ulje nije promjenio i sad se cudi Jos ce otvorit topic: MEGASQUIRT ne valja, alfaluđak ne zna izmapirat, auto ne pali a kad ono rezervar prazan :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartol Posted February 20, 2010 Author Share Posted February 20, 2010 koji si ti setonja sa malom kitom, al neboj se necu nikom rec, cak ni maji a kad bi ja tebe sve sluso, znas da bi daleko doguro hahahhahah Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alfaludak Posted February 20, 2010 Share Posted February 20, 2010 imas broj od braneta pa se u vezi igrica s pimpekima njemu obrati, sta se mene tice mozete se i macevat ma nalijat cu ovo, sa da ga zapalim, i za 5 min ugasim i ispustim nebu im valjda nista,mislim na lezajeve nemoj zaboravit ispustit ulje iz kilera ulja i ja ne bi to radio, tvoj motor je skoro pa razrađen, odma natoci neko kvalitetnije tipa SILKOLENE pro S oko 400 kuna je 5 litara ako tlak ne bude dobar, HPX ti ne gine Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alfaludak Posted February 20, 2010 Share Posted February 20, 2010 koji si ti setonja sa malom kitom, al neboj se necu nikom rec, cak ni maji a kad bi ja tebe sve sluso, znas da bi daleko doguro hahahhahah da me nisi slušo ja sad ne bi imao 3 razlicite sviječice na unicu jebo te tvoj kljuc za svijecice.... da te jebo :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartol Posted February 20, 2010 Author Share Posted February 20, 2010 od kud ja ja sad uzmam 400kn??? jebo te martin da te jebo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartol Posted February 20, 2010 Author Share Posted February 20, 2010 i meni treba 6 litara Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alfaludak Posted February 20, 2010 Share Posted February 20, 2010 od kud ja ja sad uzmam 400kn??? jebo te martin da te jebo prodaj se onoj staroj susjedi koja je bacila oko na tebe kresneš ju koji put i sponzorirat ce te dve sezone :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alfaludak Posted February 20, 2010 Share Posted February 20, 2010 i meni treba 6 litara znaci, moras ga izdrkat doma da mozeš dulje od 5 minuta i baba sretna Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartol Posted February 20, 2010 Author Share Posted February 20, 2010 kojoj susedi, daj otkri.... nije ti losa idea Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alfaludak Posted February 20, 2010 Share Posted February 20, 2010 ako ima para, možeš i onu koja pozna sve iz Red Carpeta :D a neku staru udovicu koja zube namače u čaši kraj kreveta sigurno možeš razveselit.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartol Posted February 20, 2010 Author Share Posted February 20, 2010 ove kaj skidju zube, ostavljam tebi, jel se prica da dobro puse a ti to volis Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa_vd Posted February 20, 2010 Share Posted February 20, 2010 Koji ste vi likovi,morat ču vas doči malo naučiti pameti:P:P:P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alfaludak Posted February 20, 2010 Share Posted February 20, 2010 ove kaj skidju zube, ostavljam tebi, jel se prica da dobro puse a ti to volis nemora ti bit bed priznat da imas doma popis gebisičarki koji si ukro zubarici :D:D:D Koji ste vi likovi,morat ču vas doči malo naučiti pameti:P:P:P dodji više, vidiš da Bartol treba pomoč u sexualnoj orijentaciji, jedan čas se voli mačevat a drugi tren kara babe Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa_vd Posted February 20, 2010 Share Posted February 20, 2010 Morat ču navratiti jedan vikend,ali kad nikad vrimena za ništa neman:doh: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartol Posted February 20, 2010 Author Share Posted February 20, 2010 ma nemas sta dolazit, jedino ak si se i ti popederil ko ovaj alfapederko... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alfaludak Posted February 21, 2010 Share Posted February 21, 2010 ma Bartolu je neugodno, necemo ga vise zezati... AlfaVD samo ti doleti, znas di sam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now