Jump to content

slab pritisak ulja na jugu

Recommended Posts

u motoru je sve novo i sve skupa nije radio vise od sat vremena, isocetka je bilo dobro, ali sad kolko mi se cili sve losije, na leru cak i lampica zna svjetlit....

Jos nisam promjenio ulje ovo prvo na kojeg sam ga palio, pa jel moguce da malo filter postopo??

Ili jos sam mislio da nije posto je blok od HF-a koji ima sprice pod klipovima i klipnjace od obicnog 1.6 koje imaju rupice na sebi za hladenje klipa isto, pa da nema dovoljno pritiska radi toga...

pumpa je od 2.0 i rastavljo sam je da provjerim u kakvom je stanju, i na zupcanicima se nevidi nikakav trag koristenja skoro, kao nova...

koji si ti MAJMUN!!!

GORIVO TI JE PUNO BENZINA

REKO SAM TI TO JOS PRIJE MJESEC DANA

ne vjerujem, jeboteeeeeeeeee joj kako cu te pljusnut kurcem po čelu kad te vidim

jel samo ja ne kuzim recenicu gorivo ti je puno benzina ili? :huh:

nemoj naljevat kaj stigneš samo mozes ubit lezejeve i poderat tako ionako preosjetljive bregaste!!!

ako se bojiš tlaka ulja, nalij SELENIU HPX 20w40 to je polusintetika koja jebeno drži tlak ulja

stavi čukicu za tlak, odriješi kesu za jos 20 kuna u onom dučanu di smo bili...

a sto se kite cini... zadnji put ti se cinilo zabavno... ili si glumio da ti se sviđa :(

prevrtljivac...... sigurno ti je branetov draži jer te samo malo pospenka :D:D:D

jel samo ja ne kuzim recenicu gorivo ti je puno benzina ili? :huh:

ma da mu nisam 10 puta reko kad sam bio kod njega, i jos 5 puta kad sam odlazio (kad smo se macevali kitama) nebi tako poludio i mozak bi uspio napisat ispravno (ispravio sam)

Brane je htio onesposobit killeryuga pa mu je natocio koju litricu benzina u motor :D i da Bartol nije umirao od želje za mačevanjem ja ne bi došao popravit mapu i imao bi sjeban motor dosad... eto ti zahvalnosti, ni ulje nije promjenio i sad se cudi

Jos ce otvorit topic: MEGASQUIRT ne valja, alfaluđak ne zna izmapirat, auto ne pali a kad ono rezervar prazan :D:D:D

imas broj od braneta pa se u vezi igrica s pimpekima njemu obrati, sta se mene tice mozete se i macevat :P

ma nalijat cu ovo, sa da ga zapalim, i za 5 min ugasim i ispustim :)

nebu im valjda nista,mislim na lezajeve

nemoj zaboravit ispustit ulje iz kilera ulja

i ja ne bi to radio, tvoj motor je skoro pa razrađen, odma natoci neko kvalitetnije tipa SILKOLENE pro S oko 400 kuna je 5 litara

ako tlak ne bude dobar, HPX ti ne gine

koji si ti setonja sa malom kitom, al neboj se necu nikom rec, cak ni maji :)

a kad bi ja tebe sve sluso, znas da bi daleko doguro hahahhahah

da me nisi slušo ja sad ne bi imao 3 razlicite sviječice na unicu :)

jebo te tvoj kljuc za svijecice.... da te jebo :D:D:D

ove kaj skidju zube, ostavljam tebi, jel se prica da dobro puse a ti to volis :P

nemora ti bit bed priznat da imas doma popis gebisičarki koji si ukro zubarici :D:D:D:D:D

Koji ste vi likovi,morat ču vas doči malo naučiti pameti:P:P:P

dodji više, vidiš da Bartol treba pomoč u sexualnoj orijentaciji, jedan čas se voli mačevat a drugi tren kara babe :D

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...