Ujo Posted February 22, 2010 Share Posted February 22, 2010 imam problem sa ugradnjom hid kita na e46. oni koji imaju e46, znaju kako lampica stoji u plasticnom kucistu, a xenon lampica ne stane unutra. sad me zanima kako su oni koji su montirali stavili xenon unutra? postoji solucija da se otvori plasticno kuciste, i precvikam sve sto je unutra pa nekako sa silikonom fiksiram xenon zaruljicu...to sam mislio tako rijesit, ali ako ima netko bolji prijedlog, ili zna iz iskustva neka napise, mislim da ima boljih rjesenja od ovog mog. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jens Posted February 22, 2010 Share Posted February 22, 2010 Uf, ja sam to rjesavao tak da sam radio sam nosace. Bitno je da pogodis tocne mjere da zarulja ostane u fokusu. Cak sam si zapisao mjere negdje. A sad sam odustao od uradi sam jer mi je lakse narucit gotovu pripremu tj. adaptere i samo namontiram.. Naravno cijena je veca za adaptere... Kad dodjem doma pogledam jel imam jos koji par adaptera ak si zainteresiran. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ujo Posted February 22, 2010 Author Share Posted February 22, 2010 da zainteresiran sam za adaptere. bolje nego da naručujem kučišta za žaruljice kod tomića. 70kn je komad, ali onda to treba sve još preradit da bude dobro. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bojan25 Posted February 22, 2010 Share Posted February 22, 2010 isti problem mi je bio na golfu kaj ima in.pro farove ...nije stala xenon lampa pa sam odrezao kučište i zasilikonizirao... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jens Posted February 22, 2010 Share Posted February 22, 2010 Nemam vise tih adaptera. Ili ih ne mogu nac. Ali sam zato naso dva kucista koja mozes prepravit. Ak trebas, PM... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now