Josey Posted October 29, 2008 Share Posted October 29, 2008 dakle trebaju mi iskustva sa sinter lamelama, ok, to uglavnom znam da je ok i da je super stvar i da su serijske korpe uglavnom jake za dupli porast snege i momenta, ali me zanima iskustvo, ko to radi u hrvatskoj? ovaj decko sto radi u jaski? koliko je kvalitetan? neki kazu da deru 20 000km i da je sve super, neki vele da im se raspala nakon 2 starta dakle iskustva KVALITETE Link to comment Share on other sites More sharing options...
DRAGON Posted October 29, 2008 Share Posted October 29, 2008 Koliko sam ima ćuti, one okrugle sa potisnim federima su znale kratko trajat, one na krakove traju duže. Na te podatke sam naletija par puta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josey Posted October 29, 2008 Author Share Posted October 29, 2008 lol, e koje kako izgledaju ... daj da vidim imas kakvu sliku ... (nemora bit ono sta je on radija) ja iman vakvu Link to comment Share on other sites More sharing options...
DRAGON Posted October 29, 2008 Share Posted October 29, 2008 Ja mislim da od svoje možeš napraviti isto da bude na pera bez potisnih federa, znam jel se meni nudila, a imam istu takvu kao ti, jedini problem je normalni start, jel više nemaš federa šta ublažuju kretanje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josey Posted October 29, 2008 Author Share Posted October 29, 2008 Ja mislim da od svoje možeš napraviti isto da bude na pera bez potisnih federa, znam jel se meni nudila, a imam istu takvu kao ti, jedini problem je normalni start, jel više nemaš federa šta ublažuju kretanje. e pa baza i je u tome sta ima kupit sinter lamela bez federa za mene sa 3 pera, al ja bas hocu da imam federe... :doh: Link to comment Share on other sites More sharing options...
DRAGON Posted October 29, 2008 Share Posted October 29, 2008 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DRAGON Posted October 29, 2008 Share Posted October 29, 2008 e pa baza i je u tome sta ima kupit sinter lamela bez federa za mene sa 3 pera, al ja bas hocu da imam federe... :doh: Pa napraviš od svoje, samo ti federi moraju biti kvalitetni (noviji), kažu ljudi da bi pucala zbog starosti federa, e sad?????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cajo Posted October 29, 2008 Share Posted October 29, 2008 Ja imam na Uazu sinter lamelu,ali dosta je nezgodna jer dosta trza Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josey Posted October 29, 2008 Author Share Posted October 29, 2008 Ja imam na Uazu sinter lamelu,ali dosta je nezgodna jer dosta trza dosta ti trza jer vjerojatno nema federe nego je srce fixno ... 2 dragon ma lamela je dobra, federi su dobri, ako nisu zar ih on nemoze prominit ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drag_steer Posted October 29, 2008 Share Posted October 29, 2008 koliko ja znam sinter i federe zamjeni (?) kad mu das lamelu. ja sam pitao okolo i navodno samo malo trese i treba vise gasa i to je to. i zamasnjak se vise trosi tako. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hive Posted October 29, 2008 Share Posted October 29, 2008 JA sam imao sinter lamelu napravljenu iz OEM lamele i nisam bio zadovoljan. Bilo je ok dok nije bilo turbine ali cim je turbina dosla lamela bi proklizavala kad bi se zagrijala iznad 4000 okretaja u boostu. Okretaji bi presli 4000-4500 u boostu i samo bi poletjeli a auto bi doslovce stajao na mjestu a da ne spominjem deranje masine kad bi do toga doslo :-D. Sad imam Clutchmasters FX 400 kit lamela je sa 4 pera i federima i prezadovoljan sam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josey Posted October 29, 2008 Author Share Posted October 29, 2008 he moj hive, problem i je izmedjuostalog ste nema bas aftermarket kvacila za mene pa pitam za iskustva sa ovim deckom iz jaske Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mungos Posted October 29, 2008 Share Posted October 29, 2008 same pohvale za ove iz jaske.................. dopeljaš mu svoju staru lamelu, on ti stavi novo srce, federe i sinter gore............ skoro svi iz kluba stavljali kod njih i znam za par autiju sa rallya da su kod njega to radili i zadovoljni su i sa uslugom ali i cijenom.............. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hive Posted October 29, 2008 Share Posted October 29, 2008 (edited) he moj hive, problem i je izmedjuostalog ste nema bas aftermarket kvacila za mene pa pitam za iskustva sa ovim deckom iz jaske Ma mora se naci nesto. Koji ti je tocno model i masina? Ovo ne pase? Ebay clutch kit Fiesta RS Edited October 29, 2008 by Hive Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mungos Posted October 29, 2008 Share Posted October 29, 2008 2 josey - ako hočeš vidjet ču dali ti mogu nabavit od exedy-a čitav komplet i koliko bi para bila ili samo lamelu bilo običnu od sintera ili 3 - 4 pera Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drag_steer Posted October 29, 2008 Share Posted October 29, 2008 mene zanima da li ce mi pomoc sinter (slovenac ili ovaj iz jaske) u slucaju serijske lamele sa oko 15 000 km koja klizi ? navodno pocme klizat na oko 230 Nm... navodno je cijena oko 100 eura a to mi je ok Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mungos Posted October 29, 2008 Share Posted October 29, 2008 može, skineš lamelu, odneseš i on ti je rješi............ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josey Posted October 29, 2008 Author Share Posted October 29, 2008 može, skineš lamelu, odneseš i on ti je rješi............ a kome sad ovom u jaski il ovom u sloveniji kod mene je malo problem serijsko auto 191nm moje auto 350nm :bag: mislim da ce morat sjes organic clutch stage 3 od helixa :blink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mungos Posted October 29, 2008 Share Posted October 29, 2008 za ovog u jaski, znam da se čovjek joža zove a ime firme se nemogu sjetit................. sutra ti ja javim dali ti mogu exedy nabavit.................. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josey Posted October 30, 2008 Author Share Posted October 30, 2008 za ovog u jaski, znam da se čovjek joža zove a ime firme se nemogu sjetit................. sutra ti ja javim dali ti mogu exedy nabavit.................. joj, na ovo san mislija može, skineš lamelu, odneseš i on ti je rješi............ skinem i kome odnesem, decku u jaski ili slovencima ? btw, decku u jaski ne odnesem sigurno nego mu posaljem hp expressom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josey Posted October 31, 2008 Author Share Posted October 31, 2008 dobro jel zna ko sta o ovom decku iz jaske kakve su lamele jel se drobe itd ? jeb*emu ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rudy Posted October 31, 2008 Share Posted October 31, 2008 dobro jel zna ko sta o ovom decku iz jaske kakve su lamele jel se drobe itd ?jeb*emu ... Čovjek se zove Joža Rački i nije dečko nego ima skoro 5 bani,susretljiv,pojasni ti šta te zanima,objasniš mu šta ti treba i nije skup,vrlo ga je jednostavno naći kad siđeš s AC kod jaske,prođeš semafor kod Lidla i prva ulica desno nakon 20metri je on,firma se zove: http://www.comet-cro.com/ Uglavnom dobro radi i cirka ti bude cca 500kn sa sinterbroncu,da ti nanita tvoju lamelu ako bude potrebno nešto više raditi to će ti on reći,zovi njega na mob ili na fiksni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DRAGON Posted October 31, 2008 Share Posted October 31, 2008 Čovjek se zove Joža Rački i nije dečko nego ima skoro 5 bani,susretljiv,pojasni ti šta te zanima,objasniš mu šta ti treba i nije skup,vrlo ga je jednostavno naći kad siđeš s AC kod jaske,prođeš semafor kod Lidla i prva ulica desno nakon 20metri je on,firma se zove: http://www.comet-cro.com/ Uglavnom dobro radi i cirka ti bude cca 500kn sa sinterbroncu,da ti nanita tvoju lamelu ako bude potrebno nešto više raditi to će ti on reći,zovi njega na mob ili na fiksni. Moga bi i ja kod njega.:thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josey Posted October 31, 2008 Author Share Posted October 31, 2008 mene samo zanima 2 stvari, kad ja njemu dam d ami on to napravi 1. oce selamela raspast (ljudi svasta pricaju po forumu) 2. oce klizit cak mi je prvo puno presudnije sa 2 bi se i pomirija Link to comment Share on other sites More sharing options...
DRAGON Posted October 31, 2008 Share Posted October 31, 2008 Pitaj Fržopa, njemu na staroj Alfi 2.0 kad je stavija turbo je radila OK. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now