Josey Posted October 31, 2008 Author Share Posted October 31, 2008 e al on je radija kod slovenaca ... u to doba je damir iz dasteka nosija lamele u sinter.si i da, frzop se vozija na 250ks bez jebe... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rudy Posted October 31, 2008 Share Posted October 31, 2008 mene samo zanima 2 stvari, kad ja njemu dam d ami on to napravi1. oce selamela raspast (ljudi svasta pricaju po forumu) 2. oce klizit cak mi je prvo puno presudnije sa 2 bi se i pomirija 1.Ako ti se dosad nije raspala niti neće 2.Ne znam zašto bi klizila ako sinterbronca bolje hvata od klasičnog materijala 3.Ti nisi radio neki veliki porast snage tako da bi moralo držati Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josey Posted October 31, 2008 Author Share Posted October 31, 2008 1.Ako ti se dosad nije raspala niti neće2.Ne znam zašto bi klizila ako sinterbronca bolje hvata od klasičnog materijala 3.Ti nisi radio neki veliki porast snage tako da bi moralo držati 1. to ti samo mislis 2. to mi je sve jasno 3. to ti samo mislis :doh: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rudy Posted October 31, 2008 Share Posted October 31, 2008 1. to ti samo mislis 2. to mi je sve jasno 3. to ti samo mislis :doh: Ništa nisi argumentirao,a i ne radi se o nekoj velikoj lovi ionako ti auto stalno stoji:P Btw znam da si išao na snagu preko nekih 200ks?!?!?:huh: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josey Posted October 31, 2008 Author Share Posted October 31, 2008 Ništa nisi argumentirao,a i ne radi se o nekoj velikoj lovi ionako ti auto stalno stoji:PBtw znam da si išao na snagu preko nekih 200ks?!?!?:huh: jesan napisa san gori tocno za kolko mi ks treba tj ne ks nego momenta ... treba mi za 350nm+ a serijski auto ima 191nm lamela pouzdano i sigurno drzi 240nm zanima me znaci vise iskustvo ljudi koji su radili sinter kod njega jel se to raspada il sta ? ili jel neko zna jel damir jos uvik u kombinaciji sa slovenijom? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now