Outlaw Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 Sto imam bit zatupljen. Bas me zanima kako bi mi netko mogao objasnit da amortizer koji stisnem s rukom digne auto od 1300kg za 2cm :lol: Zanemarimo dok auto leti ili neke privremene pojave :cheer: :lol: Dakle "stacionarno stanje" :lol: Daj nemoj pisat gluposti...
mr_G Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 Stiskanje amortizera, znači pomicanje amortizera za 5mm zbog statičnog trenja je dosta teško... Jednom kad ga pomakneš, ide lagano (osim ako je plinski, onda se pomučiš da ga sabiješ čak i ako ga sabijaš polako)... E sad opruga 5mm kraća ili duža će imati razliku u sili sabijanja neznam 20kg... Tih 20kg nije dovoljno da svlada statično trenje amortizera i nekad će ti opruga stati 5mm niže od "nule" a nekad 5mm višlje od "nule"... To je 10mm hoda kojeg nećeš vidjeti niti skužiti osim ako ti auto leži na gumi (blatobran)... E sad, to se događa jer je kod mene relativno meka eibach pro opruga gdje ti rukom stisneš blatobran i lako zanjišeš auto svojom težinom... Ja neznam kakve ti imaš opruge, no znam da je recimo sestra na swikiju imala neke strašno tvrde opruge gdje ga nisam mogao rukom pritisnuti 1cm dolje... No kad se vidimo probati ćeš kod mene zanjihati auto svojom masom.. OK?
Outlaw Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 Ma koje su to filozofije nepotrebne, ne da mi se ni citat Opruga odreduje visinu auta i to je to. Kraj price. Amortizer ce biti u toj poziciji u kojoj je opruga koju stisne tezina auta. Cica mica gotova je prica LOL Amortizer se sam ne moze pomaknut ni gore ni dolje. On ostaje u stanju u koje ga se dovede i onda se recimo samo opire promjeni. Osim kazes plinskih kojih je (kazes) 5% koji kao lagano idu gore. A probaj vidjet koliko je sila potrebna da ih se zaustavi. Mizerna. O kakvih 20kg ti pricas. Mozda 0.1mm digne auto amortizer koji sam ide gore...
mr_G Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 Ma koje su to filozofije nepotrebne, ne da mi se ni citat Opruga odreduje visinu auta i to je to. Kraj price. Amortizer ce biti u toj poziciji u kojoj je opruga koju stisne tezina auta. Cica mica gotova je prica LOL Amortizer se sam ne moze pomaknut ni gore ni dolje. On ostaje u stanju u koje ga se dovede i onda se recimo samo opire promjeni. Osim kazes plinskih kojih je (kazes) 5% koji kao lagano idu gore. A probaj vidjet koliko je sila potrebna da ih se zaustavi. Mizerna. O kakvih 20kg ti pricas. Mozda 0.1mm digne auto amortizer koji sam ide gore... Ajde molim te pročitaj ponovno što sam napisao sa razumijevanjem... Konstanta N/mm neke opruge tebi očito ništa ne govori, i svijet opruga i oko nas je idealan i nema trenja... :thumbsup::notworthy:
Dominik Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 (edited) Krivo ti kažu... Teoretski da. U praksi ne! Naravno ovisi i o vrsti amortizera. Evo recimo plinski amortizer koji nije montiran.. Znači gol amortizer bez opruge. Ti ga sabiješ rukom, on se sam vrati natrag na max položaj.. Znači plinski amortizer pruža otpor sabijanju i sam se poslije razvuče kad ga pustiš na miru... Staviš takav amortozer na auto i auto prazan višlji 20mm... Sjedneš provozaš se, legne tih 20mm... Sparkaš se i auto se sam vrati malo višlje... No uprav da imaš i uljni amortizer koji se ne vraća sam evo ti testa. Digneš auto na dizalicu spustiš ga, a on višlji 20mm nego inače... Provozaš ga a on se spusti tih 20mm... Praksa je zajebana stvar... :lol: Vjerovatno to ima veze i sa mekanoćom opruga i nesavršenosti amortizera koji ima određeno i trenje koje moraš svladati da ga suzbiješ ili izvučeš... Itekako ima... pa ti stvarno mehniku znas za 1. svaki AMORTIZER je ULJNI, a sta plin jos dodatno radi ....googlaj..... zasto se amortizer sam izvuce kad ga stisnes, postavi mi sile i tlakove u tom amortizeru na sredini hoda klipa ? kad to shvatis mozda nesto budes i razumijo 10N je dovljno da drzi amortizer u najstisnutijem polozaju pa se ti misli koliko se auto digne kad ga ostavis funkacija amortizera je prigusenje , to moras shvatiti i u cemu se mjeri mi na trci auto stimamo u 1mm visine i 1 kg tezine a kak bi ti to radio s ovom tvojom praksom i Marsovskom fizikom , koji si ti naucnik kad ti je teorija jedno a praksa drugo jedini problem takvih inzenjera je da ne vide pogreske koje rade u "teoriji" .... al ona nisi inzenjer :lol::lol: Edited February 26, 2010 by Dominik
Outlaw Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 Procitao sam ja sve... Ali sto to znaci kad ti bubnes stvar tipa 20kg nije dovoljno za svadavanje statickog trenja amortizera. Odkud ti taj podatak molim te :lol: Pa nek cak i je to tocno (a nije LOL). Dakle po tome sto ti tvrdis (a nije tocno) ce visina varirat 1mm oko neke tocke. Pa ta "tocka" je onda (stacionarna, prosjecna) visina auta. I sto nju odreduje? Amortizer ili opruga? Koliko bi bila ta prosjecna visina s drugim amortizerom? Budem ja, ISTA, samo bi ove razlike bile drugacije. I to sve pod pretpostavkom da je ovo sto si bubnuo tocno, a nije :lol:
Outlaw Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 A jebiga sad me Dominik preduhtrio, morao sam nes obavit u sred postanja... Pa evo ti njegov primjer, 10N dosta naravno. I to bi znao i sam da si jednom imao amortizer u ruci. O kojih 200N ti pricas LOL
mr_G Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 (edited) Onda vas dvojica genijalaca meni objasnite zašto moj auto nekad stoji prednja guma prst od blatobrana, a nekad ispod blatobrana... Auto uvijek stoji na ravnoj podlozi i u autu nema putnika... I to obično tik nakon što je sparkan guma ispod blatobrana, a sljedeći dan, guma od blatobrana prst.. Hmmm. Marsovci mi preko noći dižu auto.. :lol: Edited February 26, 2010 by mr_G
Outlaw Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 Gle do amortizera nije sigurno. A do cega je tko zna. Vjerojatno ne stoji ravno (a mekane su opruge), mozda opruga ne legne dobro, malo zapne ili nesto. Ali u svakom slucaju, sigurno nije do amortizera. Probaj malo kad ti tako stoji na jednom mjestu malo zanjihat ga gore dolje i slicno. Po tvojoj teoriji nece biti uvijek ista visina, nego 1cm razlike. Malo zanjises i evo (na racun trenja u amortizeru) 1cm dolje LOL
mr_G Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 Gle do amortizera nije sigurno. A do cega je tko zna. Vjerojatno ne stoji ravno (a mekane su opruge), mozda opruga ne legne dobro, malo zapne ili nesto. Ali u svakom slucaju, sigurno nije do amortizera. Probaj malo kad ti tako stoji na jednom mjestu malo zanjihat ga gore dolje i slicno. Po tvojoj teoriji nece biti uvijek ista visina, nego 1cm razlike. Malo zanjises i evo (na racun trenja u amortizeru) 1cm dolje LOL Pa o čemu ja pričam da statika nije statična. Da opruge (pogotovo što su mekše) to više sami amortizer utječe na visinu.. Ne u centimetrima nego u milimetrima.. Ali utječe... I statika više nije statika...
mr_G Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 Evo ti primjer. Vozim se, sparkam se... Nema te dizalice koja će stati ispod moga praga... Uhvatiš auto za blatobran, malo ga podigneš i gurneš ispod dizalicu i digneš auto.... Poslije kad spustiš auto, ta dizalica ide van i unutra ispod praga bez ikakvih problema kao da je auto porastao za 20mm... Naravno radi se o dosta mekoj opruzi i zato amortizer toliko utječe na visinu.. Kod tvrdih opruga sigurno da amortizer neće imati nikakav utjecaj na visinu auta...
Outlaw Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 Ne znam vise kaj da kazem :lol: Ja bi prije rekao da je to do opruge nego do amortizera. Mozda opruga ima jace "staticko trenje"
Dominik Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 (edited) Evo ti primjer. Vozim se, sparkam se... Nema te dizalice koja će stati ispod moga praga... Uhvatiš auto za blatobran, malo ga podigneš i gurneš ispod dizalicu i digneš auto.... Poslije kad spustiš auto, ta dizalica ide van i unutra ispod praga bez ikakvih problema kao da je auto porastao za 20mm... Naravno radi se o dosta mekoj opruzi i zato amortizer toliko utječe na visinu.. Kod tvrdih opruga sigurno da amortizer neće imati nikakav utjecaj na visinu auta... Mars,Mars daj mi objasni kak onda mi prolazimo svaki tehnicki u 1mm :lol::lol::lol: tvoj auto je takav krs da kad ga dines na dizalicu se toliko uvije i kad ga spustis dok ga ne opteretis se ne vrati u prvobitno stanje, nadam se da ti je sad jasnije koliku kantu vozis , a amortizeri mogu cvikati cvikaju uslijed cilindricnih opruga, lose montaze, podmazanosti ...... tak da je kod tebe sve moguce , ali nije uzrok lose teroije, nego tvog neznanja Edited February 26, 2010 by Dominik
Risbo Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 S obzirom da ja dilam Weitec napravi ovako: - izmjeri udaljenosti od rubnjaka do centra kotača na svim kotačima i stavi ovdje - izvaži auto po osovinama i onda sve znaš. Ako je auto težak približno ko 2.0 onda nešto ne štima sa oprugama, ako je lakši eto ti razloga zašto je viši kad izmjeriš, mogu provjeriti mjere u tvornici ..... a ti Đii :rofl: naravno da auto ostane više, jerbo ti se ovjes ne rastegne do kraja. Moš imati ovjes kakav oćeš - kad spustiš auto sa dizalice u 99% slučajeva stoji ko koza dok ga ne pomakneš naprijed ili natrag (malo zakotrljaš). To je zbog trenja gume jer guma se ne kotrlja bočno a rame pomiče kotač lijevo desno kak dižeš i spuštaš auto....
Outlaw Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 koji ste vi panjevi ovdje nevjerujem :crazy::kopanoser9:
Outlaw Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 S obzirom da ja dilam Weitec napravi ovako: naravno da auto ostane više, jerbo ti se ovjes ne rastegne do kraja. Moš imati ovjes kakav oćeš - kad spustiš auto sa dizalice u 99% slučajeva stoji ko koza dok ga ne pomakneš naprijed ili natrag (malo zakotrljaš). To je zbog trenja gume jer guma se ne kotrlja bočno a rame pomiče kotač lijevo desno kak dižeš i spuštaš auto.... Da fakat :doh::thumbsup: Evo G koji kompliciran razlog :lol: Tesko do njega doci kad se razmislja out of the box
mr_G Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 Mars,Mars daj mi objasni kak onda mi prolazimo svaki tehnicki u 1mm :lol::lol::lol: tvoj auto je takav krs da kad ga dines na dizalicu se toliko uvije i kad ga spustis dok ga ne opteretis se ne vrati u prvobitno stanje, nadam se da ti je sad jasnije koliku kantu vozis , a amortizeri mogu cvikati cvikaju uslijed cilindricnih opruga, lose montaze, podmazanosti ...... tak da je kod tebe sve moguce , ali nije uzrok lose teroije, nego tvog neznanja Možda zato što imaš jako tvrde opruge gdje onda sve ostalo ima mali utjecaj na visinu vozila? a ti Đii :rofl:naravno da auto ostane više, jerbo ti se ovjes ne rastegne do kraja. Moš imati ovjes kakav oćeš - kad spustiš auto sa dizalice u 99% slučajeva stoji ko koza dok ga ne pomakneš naprijed ili natrag (malo zakotrljaš). To je zbog trenja gume jer guma se ne kotrlja bočno a rame pomiče kotač lijevo desno kak dižeš i spuštaš auto.... Pa između ostaloga i to.. No nije samo to... To se kod mene i vidi. Sparkam ga, guma ispod blatobrana. Dođem do auta nakon 8 sati guma od blatobrana jedan prst... Mali crnci su ga dizali.. :lol:
Risbo Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 kad se sparkiraš iscuri ti koja litra ulja, benzina i tak pa bude lakši
GoranE46 Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 nema veze amortizer s visinom auta ako ima lufta u hodu jos, sva ovjesena masa je samo na oprugama Zašto je polo cup iza visio samo na amortizerima kada su novi, a feder možeš izvadit dok auto stoji na mjestu:o Zato što koštaju 200€:lol::lol::lol::lol:
mr_G Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 kad se sparkiraš iscuri ti koja litra ulja, benzina i tak pa bude lakši Da. :lol: Zašto je polo cup iza visio samo na amortizerima kada su novi, a feder možeš izvadit dok auto stoji na mjestu:o Zato što koštaju 200€:lol::lol::lol::lol: Eto vidiš! :thumbsup: Još jedan pristaša moje teorije..
GoranE46 Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 nisam ja pristaša tvoje teorije... nego ovo je iznimka amortizera koji su rađeni u kućnoj radinosti i krući su od federa...
Booster Posted February 26, 2010 Author Posted February 26, 2010 Bome sam se načitao danass, no kad bi izvlačio zaključke dala bi se izvuč natuknica da bi trebao skratit amortizer za jedno bar 2 cm...mozda bi s tim nesto dobio? 2 Risbo: Netko mi je rekao kad je vidio kutiju da misli da je to islo preko vase ekipe...ima naljepnica : Iviček d.. a naručio sam ih preko nekog Tunning 24 tak nešt vidjet cu ak uhvatim vremena sta ce vaga rec pa se cujemo...inace sto se tice samih performani bitno su se promjenile na bolje.
Outlaw Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 Bome sam se načitao danass, no kad bi izvlačio zaključke dala bi se izvuč natuknica da bi trebao skratit amortizer za jedno bar 2 cm...mozda bi s tim nesto dobio? Ako mislis na visinu auta, slabo si se ti onda nacitao :lol:
Mexx Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 (edited) Pa o čemu ja pričam da statika nije statična. Da opruge (pogotovo što su mekše) to više sami amortizer utječe na visinu.. Ne u centimetrima nego u milimetrima.. Ali utječe... I statika više nije statika... daj broj ziro racuna,uplatit cu ti tjedan dana da odes sa svojom curom joseyom na odmor , mr g smatra sam da nesto znas...o elektronici ajde ajde al pobogu nemogu sebi doc cega si udrobio u ovaj topik... auto ti se dize i spusta? zbog amortizera? Edited February 26, 2010 by Mexx
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now