Booster Posted February 24, 2010 Share Posted February 24, 2010 Ljudi LUD sam, uzeo sam opruge Weitec 60/40, auto je lego 3 cm uvrh glave. Jel imao tko takvih problema sa weitecovim oprugama...mislim nebi nista rekao da sam uzeo neke čang šlang opruge...nejde mi u glavu koji vrag. Mislim da vas dosta zna kak treba auto izgledat kad legne 60/40...ripna mora bit lagano pod blatobranom...a eto kak meni auto izgleda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bagi Posted February 24, 2010 Share Posted February 24, 2010 uglavnom treba neko vrijeme da auto legne, meni se čini da sam uvijek kada sam stavljao opruge, da prvih nekoliko dana gotovo da i nema razlike (nisam imao Weitec, nego uvijek Eibach) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Booster Posted February 24, 2010 Author Share Posted February 24, 2010 uglavnom treba neko vrijeme da auto legne, meni se čini da sam uvijek kada sam stavljao opruge, da prvih nekoliko dana gotovo da i nema razlike (nisam imao Weitec, nego uvijek Eibach) Pa i frend mi je to rekao on je na BMW7 stavljao 35mm opruge pa mu je leglo nesto sitno...reko srezat ce ih krug i za jedno 2 tjedna auto dodatno legao jos...ali ok ak legne pol cm-do centimetra...jos 3 koliko bi trebao nece siguro...mislim dao Bog da oce ali sumnjam :sadangel: Link to comment Share on other sites More sharing options...
charger Posted February 24, 2010 Share Posted February 24, 2010 (edited) 3.5cm je max sta bi i auto trebao ici down na serijskim amortizerima... Ako bi ispod toga onda obavezno uzmi u kit-u (coilover kit ili po bosanski gewinde) Edited February 24, 2010 by charger Link to comment Share on other sites More sharing options...
444IN Posted February 24, 2010 Share Posted February 24, 2010 (edited) Daj slike nakon sto si stavio opruge ??? :fuck: 2 punjko: Svjesni smo te cinjenice tam negdje od '98 bez brige... no to nije ovdje issue... Edited February 24, 2010 by 444IN Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bagi Posted February 24, 2010 Share Posted February 24, 2010 da li su opruge namijenjene za Ibizu GTI? Bitna je težina vozila, pa tako i opruge za 16V i primjerice neki teži diesel ne bi bile iste Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luky Posted February 24, 2010 Share Posted February 24, 2010 dobro ti legao auto.. :lol: a većinom sa oprugama ne legne kako treba.. tj. max sto je rekao charger.. premda ima i slučaja da legne i dobro, npr. golf 3 tdi.. po meni je bolje jos malo ustedit, pa da si uzeo neke gewinde i šarafis koliko te volja.. ili probaj malo natrpat auto pa da to sve sjedne, malo cementa il nesto u bukner i pokoji putnik pa se malo provozat.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Booster Posted February 24, 2010 Author Share Posted February 24, 2010 (edited) da li su opruge namijenjene za Ibizu GTI?Bitna je težina vozila, pa tako i opruge za 16V i primjerice neki teži diesel ne bi bile iste Prema kataloškom jesu, piše za Ibizu 6k 1/96-99 2.0i-1.9TDI http://www.weitec.de/de/products/springs_d_finder.php Kataloški: 28281020 Taj 2.0 i to je po tezini isti vragko ovaj moj 1.8 16V Mislim auto je tvrđi i dobro "sluša" volan ali... 2 Nađ: :blowjob: :wink_kiss: Edited February 24, 2010 by Booster Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlaX Posted February 24, 2010 Share Posted February 24, 2010 sta niste nasli kod nadja fleksu u garazi ha? i to mi je neki tuner, garaza bez alata... :doh: Link to comment Share on other sites More sharing options...
444IN Posted February 24, 2010 Share Posted February 24, 2010 Evo rijesenja !! :clap::clap::cice: Link to comment Share on other sites More sharing options...
matija0311 Posted February 24, 2010 Share Posted February 24, 2010 s tim bude još viši Link to comment Share on other sites More sharing options...
Booster Posted February 24, 2010 Author Share Posted February 24, 2010 (edited) Evo rijesenja !! :clap::clap::cice: rođendan mi je za 3 mjeseca...evo ti hint samo molim te da se ne zabuniš, 4x100 ET30 prednje i ET20 zadnje;) Edited February 24, 2010 by Booster Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlaX Posted February 24, 2010 Share Posted February 24, 2010 (edited) evo ti kvote od daniela "Daniel says (21:38): gti/cupra ima serijsko nizi ovjes 15mm nizi ali je fora sto su federi jednaki na svim ibizama nego su one salce na amortizeru nize postavljene Daniel says (21:39): i zbog toga ako uzmes 60mm nize federe to znaci da ti auto na obicnoj ibizi spusti 60mm a na sportskoj samo 45mm" znaci, nebu pao vise, sori druze Edited February 24, 2010 by SlaX Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dinac Posted February 24, 2010 Share Posted February 24, 2010 hahahha, koza ko i sa serijskim oprugama .... jbg zezam se .... pa daj pricekaj neko vrijeme da sjedne auto, Bagi ti je reko ... cekaj uglavnom bu bolje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Booster Posted February 24, 2010 Author Share Posted February 24, 2010 evo ti kvote od daniela "Daniel says (21:38): gti/cupra ima serijsko nizi ovjes 15mm nizi ali je fora sto su federi jednaki na svim ibizama nego su one salce na amortizeru nize postavljeneDaniel says (21:39): i zbog toga ako uzmes 60mm nize federe to znaci da ti auto na obicnoj ibizi spusti 60mm a na sportskoj samo 45mm" znaci, nebu pao vise, sori druze E moj druže, ali gore nisu original amortizeri od Ibize nego Pola6n GTI...vis mozda je i to problem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rallye VR6 Posted February 24, 2010 Share Posted February 24, 2010 Možda ti naprijed stoji na odbojnoj gumi , iako mi je to čudno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mexx Posted February 24, 2010 Share Posted February 24, 2010 pilaj.mozes ga vozit koliko te volja nece on vise past. pilaj odma Link to comment Share on other sites More sharing options...
Booster Posted February 24, 2010 Author Share Posted February 24, 2010 2 Pero: Nebi trebalo, nista mi ne lupa, frend koji mi je mjenjao federe se odma čudio jer nije trebalo tokarit amortizere, španali su dovoljno...mada kaže da prednje opruge nisu puno krače od originalnih a zadnje su iste visine kao original...stvarno čudno. 2 Mexx: dat cu mu jedno tjedan 2 probni rok...onda kao nebude isao jos bar centimetar dolje ode flexom za jedan krug Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mattas Posted February 24, 2010 Share Posted February 24, 2010 Evo lijeka za sve tvoje muke... Molim. I drugi put...(makar se moraš tcodeu zahvaliti jer ovo je njegov patent) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Booster Posted February 24, 2010 Author Share Posted February 24, 2010 Evo lijeka za sve tvoje muke... Molim. I drugi put...(makar se moraš tcodeu zahvaliti jer ovo je njegov patent) LOL :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlaX Posted February 24, 2010 Share Posted February 24, 2010 2 Pero: Nebi trebalo, nista mi ne lupa, frend koji mi je mjenjao federe se odma čudio jer nije trebalo tokarit amortizere, španali su dovoljno...mada kaže da prednje opruge nisu puno krače od originalnih a zadnje su iste visine kao original...stvarno čudno. 2 Mexx: dat cu mu jedno tjedan 2 probni rok...onda kao nebude isao jos bar centimetar dolje ode flexom za jedan krug nemoj bit cicija pa da moras palit flexu dvaput... :no2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mexx Posted February 24, 2010 Share Posted February 24, 2010 kako znas da su 60/40 opruge? Link to comment Share on other sites More sharing options...
biciklist Posted February 24, 2010 Share Posted February 24, 2010 ja kupio weitec 55/35 i isto kao GT ima nizi ovjes ovo ono i auto je pao pun tuki... ja prezadovoljan. i imam koni sport, ak to ikaj znaci... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Booster Posted February 24, 2010 Author Share Posted February 24, 2010 kako znas da su 60/40 opruge? Pa znam šta sam naručio a i piše lijepo na kutiji Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bubi Posted February 24, 2010 Share Posted February 24, 2010 imao je jedan dečko kojeg znam apexi opruge na puntu, super je bilo prvih mjesec dana, nakon toga je počeo propadati. stražnji kotači su ušli pod blatobran :lol: tako da mu daj lufta 1000-2000 km Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now