Robi555 Posted February 25, 2010 Share Posted February 25, 2010 (edited) Zanima me da li netko može izravnati osovinu amortizera!? Imam priliku jeftino uzeti KW V2 od Clia jer sad imam V1 na Twingu pa mislim da bi bilo bolje ovo staviti. Problem je što je ta osovina svinuta. Ako netko zna nekoga tko se tim bavi neka javi. :thumbsup: Edited February 25, 2010 by Robi555 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hans Posted February 25, 2010 Share Posted February 25, 2010 Probaj se informirati kod bikera ima li netko u HR da ravna vilice od motora,palo mi je napamet da bi kod njih mogao... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted February 25, 2010 Share Posted February 25, 2010 ak je spigana osovina ko zna sto je sve spigano u tijelu amortizera Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robi555 Posted February 25, 2010 Author Share Posted February 25, 2010 Ma znam, ali dobijem ih za kojih 400-500kn komplet. Budem uzeo pa ću vidjeti što se da napraviti, možda mogu naručiti jedan amortizer od KW-a, treba pitati. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Risbo Posted February 25, 2010 Share Posted February 25, 2010 možeš kod mene naručiti samo uložak za V1, za V2 nisam siguran, moram provjeriti.... a može se naručiti i samo jedan amortizer.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robi555 Posted February 25, 2010 Author Share Posted February 25, 2010 Ajd pogledaj za V2 pa javi cijenu. V1 mi nije zanimljiv, on je novi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Risbo Posted February 26, 2010 Share Posted February 26, 2010 ima i za V2 uložaka javi mi na mail detalje o gewindama pa ti javim cijenu. b.tarnovski@amoc-hr.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now