ZOD Posted February 25, 2010 Share Posted February 25, 2010 Škoda Octavia ak se nevaram. Za mjesec dana možda uspješ nabavit dijelove koji ti fale. Složi si neki popis da znaš kaj ti točno treba. ovo što G kaže je istina, kopče nove inače če škripat pogotovo na starijem autu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
acmen Posted February 25, 2010 Share Posted February 25, 2010 Škoda Octavia ak se nevaram. Ako se ne varam to je ovo (valjda je u malčice izmjenjen obliku kasnije). A i na istu šemu by isti autor http://www.cice.com.hr/novo/index.php?topic=16215.135 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bega Posted February 26, 2010 Share Posted February 26, 2010 U ETK imaš sve dijelove po šiframa, Frenki (ex Tomić čovjek za rezervne dijelove, sada ima AMCZ firmu), naručiš, i u roku tjedan dana, čak i ranije, imaš sve. Tako sam ja napravio kada sam svoj e 32 slagao Link to comment Share on other sites More sharing options...
SVEN Posted February 26, 2010 Share Posted February 26, 2010 Za auto donor unutrasnjosti je bitno da su sve plastike, ventilacije i sve ostalo na mjestu i čitavo tako da neznam o ceum pricas kad kazes da ih nema na svakom cosku ? Da nema na svakom cosku kocke s ne izlizanim volanom, mjenjačem i papučicama i prekidačima za podizače stakala ali gledajuci u globalu to su sitnice koje tako i tako moras kupiti nove ili pretapecirati Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now