entuzijast Posted March 3, 2010 Share Posted March 3, 2010 Vjerojatno ću dobiti priliku uzeti povoljnije jednoga Avea (stara linija, 2006 godina proizvodnje) sa malo km, 1.2 je motor, pa me zanimaju iskustva sa dotičnim vozilom, kvarovi, cijene servisa (po mogućnosti ovlašteni) i kolika je potrošnja............. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubinjo Posted March 3, 2010 Share Posted March 3, 2010 pogledaj tu mozda nades sta te zanima http://www.chevroletclubcroatia.tk/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
entuzijast Posted March 3, 2010 Author Share Posted March 3, 2010 Neda mi se regati bezveze samo radi par info, ovo što je otvoreno za goste i nije od neke pomoći... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SvenDaMan Posted March 3, 2010 Share Posted March 3, 2010 moj deda ga ima..... mislim da je 5 i nešto godina star..... za te novce oke auto, kaj te tiče kvarova nije ih bilo jedino što EGR ventil zajebava od maltene prvog dana..... ostalo je sve toči i vozi..... potrošnja za taj 1.2 72ks jel? ovdje u Međimurju troši oko 6-7 litara..... ovjes je mekan i nije za ganjat se al je udoban, motor baš i ne ide, mjenjač je neprecizan.... plastiku znaš kakvu možeš očekivati..... al opet, za te novce ne možeš puno više očekivat...... i da, veliki servis s promjenom remenja, ulja, filtera, svijećica i poslom je kod mog mehaničara bio 1600kn..... ako te nešto drugo zanima, pitaj Link to comment Share on other sites More sharing options...
entuzijast Posted March 3, 2010 Author Share Posted March 3, 2010 OK, hvala, auto bi bio za staru tako da ni ne treba biti agilan ni po ravonme ni po zavojima..Najbitnije je servisiranje te potrošnja... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now