Brklja Posted March 3, 2010 Share Posted March 3, 2010 Da ne otvaram 16threaova stavit ću tu par stvari koje trebam pa ako mi netko može reć di to nabavit. Prvo, danas sam se tek sjetio svjećica, trebam stupanj hladnije denso iridium svjećice za BMW 325i M50B25 (bez vanosa). Malo sam searchao po forumu pa vidim da vi vadite specifikacije koje idu u koji motor itd, al se ja ne kužim toliko u to pa vas molim da mi kažete koji je "kod" tih koje ja trebam i gdje ih u Zagrebu kupiti (navodno negdje na Zagrebačkoj?) A druga stvar, trebat ću nekakvu toplinsku izolaciju kao što je postojala prije ona staklena vuna ali je, koliko znam, zabranjena upotreba toga jer zagađuje okoliš kao otpad ili tako neš. Dakle trebam nečime obložit dio haube da mi ne sjebe lak, i tamo dio mulde da se ne ugrije previše i bitumen i to sve da ne popada po gumi. Takvu stvar je Kruno, kaže, zadnji put vidio u Končaru tamo u njihovim pečima.. Di nabavit tako nešto, ne mora bit ta staklena vuna, samo da je dobar toplinski izolator. Hvala :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
SVEN Posted March 3, 2010 Share Posted March 3, 2010 denso iridium mozes kupit u veleprometu koji se nalazi na drvinju pored pet centra Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brklja Posted March 3, 2010 Author Share Posted March 3, 2010 Kolika je okvirno cijena tih svjećica? jel to 100kn/kom, 200kn/kom..? Link to comment Share on other sites More sharing options...
filip00 Posted March 3, 2010 Share Posted March 3, 2010 kaj ne pitas čikeša to :lol: mislim da je oko 90kn po svjecici.....drobi ti radi u veleprometu, mozda neki popust izvuces Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted March 4, 2010 Share Posted March 4, 2010 rene ti ima svjećke...110 kuna komad Link to comment Share on other sites More sharing options...
biciklist Posted March 4, 2010 Share Posted March 4, 2010 rene ti ima svjećke...110 kuna komad znai u TASu je jeftinija Link to comment Share on other sites More sharing options...
Filip3333 Posted March 4, 2010 Share Posted March 4, 2010 Al Rene daje 15% popusata i onima koji žele ponek da i guze :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brklja Posted March 4, 2010 Author Share Posted March 4, 2010 Zvao sam forumskog medvjedića dobra srca, javit će mi.. A za ovu toplinsku izolaciju, ima ko kakvu ideju? Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknejm Posted March 4, 2010 Share Posted March 4, 2010 frend zvao renea neki dan za svjecke.. anyhow, ja vozim u svom ove i pokazale se mnogo dobre, pa tazi i frend.. SVK20RZ8, rene ih nema nazalost.. oko 250kn/kom http://www.spark-plugs.co.uk/pages/technical/denso_plug_types.htm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted March 4, 2010 Share Posted March 4, 2010 Brkljatronic 4000, vidimo se na Billi večeras. :thumbsup: Hvala lijepa, dođite nam opet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MKPower Posted March 4, 2010 Share Posted March 4, 2010 Za toplinsku izolaciju odeš u Končar na Borongaju, firma ti se zove V Promet Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brklja Posted March 5, 2010 Author Share Posted March 5, 2010 Žaruljice kupljene, hvala Reneku da bi riječ reko'! Imenjače, što imaju ti u V-prometu? Baš tako nešto kao što je staklena vuna da si mogu oblikovati kako mi treba i lagano poljepit? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MKPower Posted March 5, 2010 Share Posted March 5, 2010 Ne, imaju ti keramički filc koji se upotrebljava kod izrade peči za pečenje keramike. Luda stvar. Uzmeš komad tog filca debljine 12 -15 mm, staviš na dlan a ispod zapališ plinski upaljač i ne peče te. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brklja Posted March 5, 2010 Author Share Posted March 5, 2010 Super stvar, zvao sam danas ali se nisu javili pa ću riješit to u ponedjeljak. Hvala Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ozy Posted March 5, 2010 Share Posted March 5, 2010 Super stvar, zvao sam danas ali se nisu javili pa ću riješit to u ponedjeljak. Hvala javi mi sve sto saznas.. tnx Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr_G Posted March 6, 2010 Share Posted March 6, 2010 Denso iridium nije baš svječica za turbo motore... Link to comment Share on other sites More sharing options...
biciklist Posted March 6, 2010 Share Posted March 6, 2010 Denso iridium nije baš svječica za turbo motore... zato sto ? zbog toga i tog ? imao sam osobno iskustvo ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gmajna Posted March 6, 2010 Share Posted March 6, 2010 A za ovu toplinsku izolaciju, ima ko kakvu ideju? i ja trazim izolaciju za sebe pa naletio na ovo http://www.webgradnja.hr/katalog/3399/polynum-reflektivna-termoizolacijska-folija/ mislite da bi se ovo dalo iskorisiti? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brklja Posted March 8, 2010 Author Share Posted March 8, 2010 Ne, imaju ti keramički filc koji se upotrebljava kod izrade peči za pečenje keramike. Luda stvar. Uzmeš komad tog filca debljine 12 -15 mm, staviš na dlan a ispod zapališ plinski upaljač i ne peče te. Sad sam ih dobio. Imaju samo rolu od 14m i to mi je puno previše, ne može na komade.. Nije sad neka basnoslovna cifra (350kn za cijelu rolu) ali ako baš ne moram bacat lovu ne bih :thumbsup: Ima ko kakvu drugu ideju? Ili možda komad, meni ne treba više od kvadrata toga.. :dance3vs1: Link to comment Share on other sites More sharing options...
papa Posted March 8, 2010 Share Posted March 8, 2010 jel ti taj filc hitan ili...jer bi i ja sebi uzeo nesto...pa mozemo iskombinirat... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brklja Posted March 8, 2010 Author Share Posted March 8, 2010 Pa kroz mjesec dana mi treba najkasnije Posted via Mobile Device Link to comment Share on other sites More sharing options...
Risbo Posted March 12, 2010 Share Posted March 12, 2010 ja imam u ponudi sve vrste izolacija koje se koriste u motorsportu Trenutno imam na lageru dvije vrste "dekica" - do 600 st. aluminij/staklena vuna - 352 kn/m2 - do 1200 st. silikatno pletivo - 378 kn/m2 imam po 1m2 na lageru al se lagano naruči još... Imam također na lageru kevlarsko-aluminijske navlake za crijeva različitih promjera, samoljepljive alu trake za usise (do 1500 st.), zaštite za turbine, trake za auspuhe, itd.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gmajna Posted March 12, 2010 Share Posted March 12, 2010 Imam također na lageru kevlarsko-aluminijske navlake za crijeva različitih promjera, samoljepljive alu trake za usise (do 1500 st.), zaštite za turbine, trake za auspuhe, itd.... ajd stavi neke cijene, ja si trazim za usis nesto da izoliram trenutno trebam podici u ponedjeljak ovo http://www.v-promet.hr/1-2-4-3.htm i to 50m trake ali ako ima neko bolje rijesenje uzeo bi svakako Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now