Jump to content

Trebam par stvari (Denso Iridium, toplinsku izolaciju itd)

Brklja

Recommended Posts

Da ne otvaram 16threaova stavit ću tu par stvari koje trebam pa ako mi netko može reć di to nabavit.

Prvo, danas sam se tek sjetio svjećica, trebam stupanj hladnije denso iridium svjećice za BMW 325i M50B25 (bez vanosa).

Malo sam searchao po forumu pa vidim da vi vadite specifikacije koje idu u koji motor itd, al se ja ne kužim toliko u to pa vas molim da mi kažete koji je "kod" tih koje ja trebam i gdje ih u Zagrebu kupiti (navodno negdje na Zagrebačkoj?)

A druga stvar, trebat ću nekakvu toplinsku izolaciju kao što je postojala prije ona staklena vuna ali je, koliko znam, zabranjena upotreba toga jer zagađuje okoliš kao otpad ili tako neš.

Dakle trebam nečime obložit dio haube da mi ne sjebe lak, i tamo dio mulde da se ne ugrije previše i bitumen i to sve da ne popada po gumi.

Takvu stvar je Kruno, kaže, zadnji put vidio u Končaru tamo u njihovim pečima.. Di nabavit tako nešto, ne mora bit ta staklena vuna, samo da je dobar toplinski izolator.

Hvala :thumbsup:

Ne, imaju ti keramički filc koji se upotrebljava kod izrade peči za pečenje keramike. Luda stvar. Uzmeš komad tog filca debljine 12 -15 mm, staviš na dlan a ispod zapališ plinski upaljač i ne peče te.

Sad sam ih dobio. Imaju samo rolu od 14m i to mi je puno previše, ne može na komade..

Nije sad neka basnoslovna cifra (350kn za cijelu rolu) ali ako baš ne moram bacat lovu ne bih :thumbsup: Ima ko kakvu drugu ideju? Ili možda komad, meni ne treba više od kvadrata toga.. :dance3vs1:

ja imam u ponudi sve vrste izolacija koje se koriste u motorsportu

Trenutno imam na lageru dvije vrste "dekica"

- do 600 st. aluminij/staklena vuna - 352 kn/m2

- do 1200 st. silikatno pletivo - 378 kn/m2

imam po 1m2 na lageru al se lagano naruči još...

Imam također na lageru kevlarsko-aluminijske navlake za crijeva različitih promjera, samoljepljive alu trake za usise (do 1500 st.), zaštite za turbine, trake za auspuhe, itd....

Imam također na lageru kevlarsko-aluminijske navlake za crijeva različitih promjera, samoljepljive alu trake za usise (do 1500 st.), zaštite za turbine, trake za auspuhe, itd....

ajd stavi neke cijene, ja si trazim za usis nesto da izoliram

trenutno trebam podici u ponedjeljak ovo http://www.v-promet.hr/1-2-4-3.htm i to 50m trake ali ako ima neko bolje rijesenje uzeo bi svakako

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...