pinci Posted March 4, 2010 Share Posted March 4, 2010 Evo pošto slažem motor odlučio sam srediti ventil dekl i poklopac zubčastog jer su od aluminija.Dao sam to sve pjeskariti sa korundom tako da je ispalo super fina površina.E sada kojom procedurom da idem što se tiče šmirglanja.Od grubog pa prema finom šmirglu i kasnije na vodu pretpostavljam.Nakon toga scotch spužvica i onda purol i udri.Da li je netko to već radio da mi pojednostavi postupak :cheer: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jens Posted April 13, 2010 Share Posted April 13, 2010 Ajmo stajleri, i mene zanima ovo? Ili drugim rjecima, zanima frenda kome da ostavi dekl, fuel port i usisnu granu od fiata 2.0 20vt-a na poliranju do visokog sjaja? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubinjo Posted April 13, 2010 Share Posted April 13, 2010 (edited) .Od grubog pa prema finom šmirglu i kasnije na vodu pretpostavljam.Nakon toga scotch spužvica i onda purol i udri. i na kraju ako imas stavis na busilicu jednu "krpu" i pastu do brutalnog sjaja ,ali aluminij ce ti s vremenom oksidirat pa ces tu i tamo morat opet lagano ispolirati evo "krpe" takvu ja imam Edited April 13, 2010 by bubinjo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jens Posted April 13, 2010 Share Posted April 13, 2010 Bubinjo, kaj mozes ti to odradit? Link to comment Share on other sites More sharing options...
goggi Posted April 14, 2010 Share Posted April 14, 2010 pinci pitaj pelepele-ta on ima valjda cijeli motor ispolirani Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now