Outlaw Posted March 6, 2010 Share Posted March 6, 2010 Kupio sam neki swift za dijelove. I auto u drugoj brzini zuji (visok zvuk, ko da imam kompresor LOL). Pretpostavljam getriba posto zuji samo u drugoj brzini. Osim toga getriba djeluje sasvim ok :lol: Da ne zuji bila bi do jaja :lol: Zasto zuji sam u drugoj? Da je lager neki, kaj ne bi sve zujale? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Japanac Posted March 6, 2010 Share Posted March 6, 2010 Meni zuji samo u prvoj... lager je i zvuk je bas takav kako si opisao Link to comment Share on other sites More sharing options...
Outlaw Posted March 6, 2010 Author Share Posted March 6, 2010 Aha... daklem lager... I sto sad? :lol: Jel to treba otvarat i popravljat jer se moze nes sjebat ili da samo vozim dalje? Razmisljam da li da si ostavim tu getribu jer je osim tog zvuka bolja od moje. Ali ako treba otvarat i bla bla, onda nis... Koliko je uopce "komplicirano"/skupo promijenit lager? Getriba ce bit van auta. Ako je nes jeftino i jednostavno za promijenit cu ipak popravit to. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr_G Posted March 6, 2010 Share Posted March 6, 2010 vozi dok se ne raspadne.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Outlaw Posted March 6, 2010 Author Share Posted March 6, 2010 Ma imam dvije getribe. Svoju i ovu sad. Moja je ok, ali slini malo, a i zna nekad zakrcat na visokim okretajima. Ova je sve 5, osim tog zujanja. A i ne bi morao skidat s motora (samo komplet swap i bok). Ali necu stavit tu i prodat svoju pa da im se ova brzo raspadne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr_G Posted March 6, 2010 Share Posted March 6, 2010 Nemoj prodavati niti jednu.. Imaš stari motor i getribu, pa moraš imati 2-3 u rezervi.. :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lovre Posted March 6, 2010 Share Posted March 6, 2010 Ovisi koliko si kompetentan rastavljati getribu... Ako je van auta, promjeniti lezaj nije neka drama, a lezaj kupis bilo di di prodaju lezajeve. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jopa Posted March 6, 2010 Share Posted March 6, 2010 vozi dok se ne raspadne.. ako je lezaj, mozda nije pametno vozit dok se ne raspadne jer lezaj hoce zacvikat a onda podere kuciste ili osovinu :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
matija0311 Posted March 6, 2010 Share Posted March 6, 2010 (edited) ležaj..ak nisi nikad tak nekaj šerafil na autu nemoj makar swikiji su poznati da imaju hebene getribe...pogotovo 3ća brzina ak očeš imam ti frenda kaj slaže getribe i slagal je mojem frendu na swikija gti i sve je složil kak spada Edited March 6, 2010 by matija0311 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaDo Posted March 7, 2010 Share Posted March 7, 2010 ak očeš imam ti frenda kaj slaže getribe i slagal je mojem frendu na swikija gti i sve je složil kak spada kog? imamo jednu za trkaci swift koju treba preslozit..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
matija0311 Posted March 7, 2010 Share Posted March 7, 2010 imaš PM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drag_steer Posted March 7, 2010 Share Posted March 7, 2010 meni je zujao mjenjac u drugoj...pogotovo kad bi oduzeo gas. i nakon sto mi stigao blow off i kad sam ga poceo malo stiskat je otislo sve u k. navodno lezaj bio. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Outlaw Posted March 7, 2010 Author Share Posted March 7, 2010 A zna tko koje je to procedura s promjenom lezaja ili sto vec sve treba da se to "popravi"? Mislim onako ugrubo, jel zajebano ili nije. Se isplati to radit na jeftinijoj getribi ili ju radije "bacit", tj. uzet neku na kojoj se to ne cuje? Link to comment Share on other sites More sharing options...
matija0311 Posted March 7, 2010 Share Posted March 7, 2010 ak je samo lager i ak zupčanici nisu dobili onda se popravi lako..ak su oštećeni zupčanici ne isplat ise popravljat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now