Aureus Posted March 14, 2010 Share Posted March 14, 2010 daklem na fordu imam jako dugu antenu , ne smeta mi toliko vizuelno koliko mi smeta pri ulasku u garazu , sad kad je snijega po cesti dosta meni je dovoljno tih 4-5 cm da se auto digne i ona zapne ... no nebitno uglavnom kupio sam 3 neke krace china made, i jednostavno moj HU nece nijednu stanicu da uhvati s njima, malo mi je to cudno jer memorirane stanice uglavnom rade ali kad ukljucim search nenalazi nijednu stanicu ili u najboljem slucaju nadje 2-3 , cim ovu originalnu antenu prislonim gore on nalazi sve normalno .... postoji li kratka antena dometa kao i ova velika ? neka "marka" ili nesto , ??? gdje nabaviti ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ante Civic Posted April 20, 2010 Share Posted April 20, 2010 JA sam za megana kupio u dobrom zvuku za 90kn i to nekih 20-ak cm i to ovu na linku A55 jer je stara isto bila dugačaka. Najveći problem je bio da je šeraf popustio i puštala vodu... Mogu reć da ova mal super hvata kao i ona orginalna. Jedino pogledaj po ovim njihovim kodovima i možda nađeš blizu sebe nešto. http://www.dobar-zvuk.hr/auto_ak/REGENT/antene/antene_2.htm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mramor Posted April 20, 2010 Share Posted April 20, 2010 Kod ovih "univerzalnih" treba paziti da li imaš muški ili ženski utor, odnosno vijak ili maticu. Ja isto imam Forda, kupio kratku univerzalnu u Molydonu kad ono ne ide na auto... antena muška, spoj na krovu muški. A u dućanu nemaju drugačiji adapter. Možeš se slikat. Jedino da uzmem dvije iste matice, zašvasam ih zajedno i izkemijam spoj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aureus Posted April 20, 2010 Author Share Posted April 20, 2010 ja imam 3 komada te kratke ,i sve mi pasu ,ali ne lovi nijednu stanicu ... to jeste lovi 2-3 .... zato mi treba nesto provjereno .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ante Civic Posted April 20, 2010 Share Posted April 20, 2010 možda jedino dodat na jednu od tih univerzalnih pojačalo i trebalo bi bit ok.. nešto tipa ovog http://cgi.ebay.com/Car-Antenna-Radio-FM-Am-Signal-Amp-Amplifier-Booster-/350343727102?cmd=ViewItem&pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item51921d07fe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now