Jump to content

Recommended Posts

Posted

Trebam pomoć VW znalaca...

Imama Kući VW Vanagon Westfalia(Shagonwagon:o) sa 2.1 boxer motorom...

Uvezen iz Californie 2000. a on je 1986. čini mi se...

Sad bi ja unutra najradije TDI 90/110ps ili čak PD tdi....

Neznam kako sa getribama, nosači motora... jel pašu ti motori pošto su ovo sve FWD auti, a ovo je RWD(:dance3vs1:)

I jel netko voljan to raditi....

Hvala...

Posted (edited)

Problem lezi u tome sto su Boxeri dosta nizi od rednih motora. U T3 se ugradjivao 1.6 (1.7) Diesel/TD, ali je bio polozen jako u koso upravo radi toga.Taj isti D i TD je imao problema s podmazivanjem bregaste.

Nosaci bi trebali pasati ako se ugradjuje u koso, ali bi trebalo promijeniti karter i uljnu pumpu od Diesel / TD.

Bolje bi ga bilo ugraditi (TDI) originalno (vise okomito), a za to se napravi adapter ploca za zvono i novi nosaci motora (problem je jedino prostor iznad motora - poklopac motora)

Uglavnom, sve se da samo je pitanje financija.

Taj 2.1 pretpostavljam je WBX (vodeno hladjenje)?

Edited by KIMI_1.8T
Posted
Problem lezi u tome sto su Boxeri dosta nizi od rednih motora. U T3 se ugradjivao 1.6 (1.7) Diesel/TD, ali je bio polozen jako u koso upravo radi toga.Taj isti D i TD je imao problema s podmazivanjem bregaste.

Nosaci bi trebali pasati ako se ugradjuje u koso, ali bi trebalo promijeniti karter i uljnu pumpu od Diesel / TD.

Bolje bi ga bilo ugraditi (TDI) originalno (vise okomito), a za to se napravi adapter ploca za zvono i novi nosaci motora (problem je jedino prostor iznad motora - poklopac motora)

Uglavnom, sve se da samo je pitanje financija.

Taj 2.1 pretpostavljam je WBX (vodeno hladjenje)?

Hvala ti puno... budem ja došao do tebe sa vozilom ako se slažeš pa mi to pogledamo uživo...

pa 2,1 ide ko munja nemoj uništit rjetko vozilo

Boxer benzinac je.... ali i meni se čini da nije taj od 130 i kusur ks (to bi trebao biti 2.1?) ovaj ima Mono ubrizgavanje i bosch ecu... pogledat cu sutra po brojevima sta kaze koji je...

To moj otac ima ideju da se malo vise vozi sa tim pa bi volio da je diesel..

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...