Jump to content

Recommended Posts

Posted

ide bez imalo muke...

Ako trebaš set vijaka, imam kod sebe nekoliko novih setova od 20 kom s gedorom u kompletu.

Javi se na pm ako češ trebat pa ti mogu poslat paket!

Posted

imho, kod sarafa sa pomicnim konusom, ne sarafis ih "na hero" u glavcinu.. ti saraf zasarafis normalnu u glavcinu, a pomicni konus odradi to da ti saraf pravilno dosjedne na rupe u felgi (buduci da se radi o maloj razlici).

zato i pitam jel postoje neke matice sa pomicnim konusom mozda koje bi to mogle regulirat?

ili da netko objasni princip rada..

Posted

ide i bez konusa ako je rupa na felgi 16mm ali naravno da je bolje sa konusom

ja imam nissan sa 5x114.3 i vozim jako cesto na merc felgama raznih dimenzija 5x112 ali su rupe 16mm ne 14mm

jedino sto merc ima vecu cb pa se to rijesi prstenovima za cb

Posted

ide ako su vijici 12mm

Ako su vijci 14mm onda možda može sa posebnom serijom vijaka kojima nije samo podloška pod glavom pomična nego doslovno cijela glava... I šarafe se svi 5 odjednom, mic po mic...

Posted

vec vidim da cu morat sam mjerit..

kad sam zvao da provjerim sirinu i et serijskih felgi, i u prodaji i u servisu sam dobio odjeb: mi vam to ne znamo jer ne pise u katalogu. MIJ nesposobnu

thnx na infu ekipa ;)

Posted
na njih nemre jer nemreš maticu zašerafit na hero imho :unsure:

moze bez beda

meni su felge 4x98 isle na sarafe 4x100

moras imati podlozak(konusni prema rupi) koji je gore ravan i na koji ide matica

ako jos nekoga interesira mogu mu poslikati kako izgleda taj set sarafa

LP

Posted

ja imam 5X112 na 5X114,3 sa maticama sa pomićnim konusima jedino sam morao dati tokariti konuse jer mi kutevi nisu odgovarali pa mi je matica lovila premalo navoja. Ima zajebancije ali ide

• 4 weeks later...
  • 8 years later...
Posted

da dignem ovo iz mrtvila.... stavio bi na scenica nesto 5x112   66,6mm   (Audi, Merc?? )

Renault ima 5x114,3 ... 66,1 ..znaci da tu nema nikakvih prstenova...kak ih centrirati?

Posted (edited)

Imaš u Vulkalu kupiti matice i šarafe sa pomičnim konusom , i 112 ide na 114,3 , imao sam tekvu kombu na autu

Edited by krisshark

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...