biciklist Posted March 21, 2010 Share Posted March 21, 2010 trebam zamjeniti prednju sajbu, di ima najjeftinije, s popustom, badava ili tak nekaj bio je negdje topic, al nemrem nac, ocito je bio na starom forumu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SVEN Posted March 21, 2010 Share Posted March 21, 2010 u savskoj sam imao neki popust 10% na cash ali nije to neznam sta.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZOD Posted March 21, 2010 Share Posted March 21, 2010 Imaš u Velasu šajbe a i tam ti sigurno neko može popust sredit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
filip00 Posted March 21, 2010 Share Posted March 21, 2010 ja sam zadnji put isao na zagorsku di je bega preporucio, za 750kn dobio nordglas sajbu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
charger Posted March 21, 2010 Share Posted March 21, 2010 2 filip: nordglas ?, zagorska ? daj vise infoa, i ja trebam prednju šajbu, rascvjetala mi se od kad sam prokletu ptičurinu pobrao sa 2 glave Link to comment Share on other sites More sharing options...
filip00 Posted March 21, 2010 Share Posted March 21, 2010 kad od zagrebacke ides zagorskom, nakon podignute pruge, na onom S zavoju s desne strane...malo dvoriste, udjes nutra. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fabioso Posted March 21, 2010 Share Posted March 21, 2010 kristal sesvete auto staklo centar bukovačka Link to comment Share on other sites More sharing options...
biciklist Posted March 21, 2010 Author Share Posted March 21, 2010 kad od zagrebacke ides zagorskom, nakon podignute pruge, na onom S zavoju s desne strane...malo dvoriste, udjes nutra. a, znam di je to. to je onaj autostaklo centar, imaju ko logo onog taza iz crtica ? imas neki broj telefona ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mario_zg Posted March 21, 2010 Share Posted March 21, 2010 Ja bi trebao svoju samo preljepit, zna neko koga da to radi jeftino sry bajk kaj sam se ubacio Link to comment Share on other sites More sharing options...
brba Posted March 21, 2010 Share Posted March 21, 2010 http://www.lausint.hr/ oni su inace najpovoljniji bajk provjeri velas pa cu vidjet kolko mi daju rabata na sajbu Link to comment Share on other sites More sharing options...
biciklist Posted March 21, 2010 Author Share Posted March 21, 2010 bajk provjeri velas pa cu vidjet kolko mi daju rabata na sajbu i onda je nosim nekome da mi ugradi ? budem vidio i tu opciju, ovisi koja mi je jeftinija :thumbsup: 2mario: NP Link to comment Share on other sites More sharing options...
brba Posted March 21, 2010 Share Posted March 21, 2010 tako je , mozes otic do lausa i oni ti ugrade , mislim da je to cca 150-200kn Link to comment Share on other sites More sharing options...
filip00 Posted March 21, 2010 Share Posted March 21, 2010 bajk - nemam broj, bega bi mogao imat. ne znam vise ni kaj imaju, prije oko godinu dana sam to mijenjao kad mi je kamencic sajbu razbio..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiki B Posted March 22, 2010 Share Posted March 22, 2010 Bajk, Laus u Ivanjoj Reci, daleko najpovoljniji! :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bega Posted March 22, 2010 Share Posted March 22, 2010 ASC, Zagorska, vlasnik Igor, 091 3010547. Pozovi se na mene Link to comment Share on other sites More sharing options...
charger Posted March 22, 2010 Share Posted March 22, 2010 2 kiki: Iz Lauša su šajbe tanke u 3pm 2 Bega: Kakve ima ovaj iz ASC-a ? su isto neke od 2mm debljine ili Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bega Posted March 22, 2010 Share Posted March 22, 2010 2 kiki: Iz Lauša su šajbe tanke u 3pm 2 Bega: Kakve ima ovaj iz ASC-a ? su isto neke od 2mm debljine ili Pa, meni je mjenjao na dva auta, i nikakvi problemi. Ima još ljudi sa foruma koji su kod njega postavljali, i nisam čuo neku negativnu kritiku. Meni je sve ok bilo, a, budući da često vidim bivši auto, i tamo je sve ok Link to comment Share on other sites More sharing options...
biciklist Posted March 22, 2010 Author Share Posted March 22, 2010 velas - sajba 440kn ASC zagorska - 750kn sajba i ugradnja / 400kn samo ugradnja Laus na remetineckoj - 700kn i ASC Spansko - 790kn jbga bega, u 9 ujutro sam vec bio zvao i sve dogovorio. hvala svejedno Link to comment Share on other sites More sharing options...
filip00 Posted March 22, 2010 Share Posted March 22, 2010 bajk, a koje staklo je u pitanju? na zagorskoj stavljaju nordglas, a ja sam samo za to staklo kao non-oem cuo preporuke.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
biciklist Posted March 22, 2010 Author Share Posted March 22, 2010 bajk, a koje staklo je u pitanju? na zagorskoj stavljaju nordglas, a ja sam samo za to staklo kao non-oem cuo preporuke.... mamne pojma :unsure: to pise na sajbi pretpostavljam ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
brba Posted March 22, 2010 Share Posted March 22, 2010 si pitao u lausu za ugradnju ? mogu ti provjerit kolko mi daju popusta u velasu , ak daju ko i na ostale dijelove onda je dobiš za sicu Link to comment Share on other sites More sharing options...
meshin Posted March 22, 2010 Share Posted March 22, 2010 bajk, a koje staklo je u pitanju? na zagorskoj stavljaju nordglas, a ja sam samo za to staklo kao non-oem cuo preporuke.... Laus je meni uvijek stavljao Nordglas (na 2 auta).. Sve je izgledalo i bolje nego tvornički meni.. i samo staklo i ugradnja. U Lausu ugradnja je oko 350-400kn. Preporuka za ugradnju jer su brzi i pedantni.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiki B Posted March 22, 2010 Share Posted March 22, 2010 2 kiki: Iz Lauša su šajbe tanke u 3pm 2 Bega: Kakve ima ovaj iz ASC-a ? su isto neke od 2mm debljine ili Nordglas su šajbe, meni na dva auta slagali i svaki put je sve super bilo napravljeno. Stvarno nisam imao niti jednu zamjerku! Link to comment Share on other sites More sharing options...
biciklist Posted March 22, 2010 Author Share Posted March 22, 2010 si pitao u lausu za ugradnju ? mogu ti provjerit kolko mi daju popusta u velasu , ak daju ko i na ostale dijelove onda je dobiš za sicu ma ugradio sam i sve obavio u lausu, hvala ti. a na racunu pise da je usluga ugradnje 203kn, al kad doneses svoju sajbu ziher je skuplje tam na zagorskoj su me trazili 400kn za ugradnju, u lausu nisam ni pitao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
charger Posted March 22, 2010 Share Posted March 22, 2010 frend ima tu iz lauša i tanka je ubitačno zato pitam jedino ako su promjenili sta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now