Jump to content

Recommended Posts

Posted
kad od zagrebacke ides zagorskom, nakon podignute pruge, na onom S zavoju s desne strane...malo dvoriste, udjes nutra.

a, znam di je to. to je onaj autostaklo centar, imaju ko logo onog taza iz crtica ? imas neki broj telefona ?

Posted

bajk provjeri velas pa cu vidjet kolko mi daju rabata na sajbu

i onda je nosim nekome da mi ugradi ? budem vidio i tu opciju, ovisi koja mi je jeftinija :thumbsup:

2mario: NP

Posted

bajk - nemam broj, bega bi mogao imat. ne znam vise ni kaj imaju, prije oko godinu dana sam to mijenjao kad mi je kamencic sajbu razbio.....

Posted
2 kiki: Iz Lauša su šajbe tanke u 3pm

2 Bega: Kakve ima ovaj iz ASC-a ? su isto neke od 2mm debljine ili :D

Pa, meni je mjenjao na dva auta, i nikakvi problemi.

Ima još ljudi sa foruma koji su kod njega postavljali, i nisam čuo neku negativnu kritiku.

Meni je sve ok bilo, a, budući da često vidim bivši auto, i tamo je sve ok :)

Posted

velas - sajba 440kn

ASC zagorska - 750kn sajba i ugradnja / 400kn samo ugradnja

Laus na remetineckoj - 700kn

i ASC Spansko - 790kn

jbga bega, u 9 ujutro sam vec bio zvao i sve dogovorio. hvala svejedno :)

Posted
bajk, a koje staklo je u pitanju? na zagorskoj stavljaju nordglas, a ja sam samo za to staklo kao non-oem cuo preporuke....

mamne pojma :unsure: to pise na sajbi pretpostavljam ?

Posted

si pitao u lausu za ugradnju ? mogu ti provjerit kolko mi daju popusta u velasu , ak daju ko i na ostale dijelove onda je dobiš za sicu :D

Posted
bajk, a koje staklo je u pitanju? na zagorskoj stavljaju nordglas, a ja sam samo za to staklo kao non-oem cuo preporuke....

Laus je meni uvijek stavljao Nordglas (na 2 auta)..

Sve je izgledalo i bolje nego tvornički meni.. i samo staklo i ugradnja. :)

U Lausu ugradnja je oko 350-400kn. Preporuka za ugradnju jer su brzi i pedantni..

Posted
2 kiki: Iz Lauša su šajbe tanke u 3pm

2 Bega: Kakve ima ovaj iz ASC-a ? su isto neke od 2mm debljine ili :D

Nordglas su šajbe, meni na dva auta slagali i svaki put je sve super bilo napravljeno. Stvarno nisam imao niti jednu zamjerku!

Posted
si pitao u lausu za ugradnju ? mogu ti provjerit kolko mi daju popusta u velasu , ak daju ko i na ostale dijelove onda je dobiš za sicu :D

ma ugradio sam i sve obavio u lausu, hvala ti.

a na racunu pise da je usluga ugradnje 203kn, al kad doneses svoju sajbu ziher je skuplje ;) tam na zagorskoj su me trazili 400kn za ugradnju, u lausu nisam ni pitao.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...