Hrdzo Posted April 28, 2011 Posted April 28, 2011 Malo da dignemo ovo... Da i ja napokon zamjenim sajbu, koliko sam shvatio ovi sa zagorske su ok! Bega jel se još može na tebe pozvat??
Freak Posted April 28, 2011 Posted April 28, 2011 Malo da dignemo ovo... Da i ja napokon zamjenim sajbu, koliko sam shvatio ovi sa zagorske su ok! Bega jel se još može na tebe pozvat?? Budemo rjesili, kako smo dogovorili
Freak Posted April 28, 2011 Posted April 28, 2011 Ako netko treba vjetrobransko staklo neka se javi meni na PM, jer imam za odraditi neku kompenzaciju sa Auto Staklo Servisom u Zagorskoj.
Hrdzo Posted April 28, 2011 Posted April 28, 2011 Budemo rjesili, kako smo dogovorili :thumbsup::thumbsup:
Hrdzo Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 (edited) Malo da dignemo ovo... Da i ja napokon zamjenim sajbu, koliko sam shvatio ovi sa zagorske su ok! Bega jel se još može na tebe pozvat?? Danas zamijenjena prednja šajba.... više nema crte!! Posao obavljen u Auto Staklo Servis U nešto manje od sat vremena je bilo gotovo, pedantno i pažljivo!! :thumbsup: I thnx Freak-u aka Igoru aka Onako.hr na dogovaranju posla :pifo: Edited May 3, 2011 by Hrdzo
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now