Jump to content

Zaštita protiv izbijanja hrdže

Recommended Posts

Znači, kao u naslovu, trebala bi mi zaštita protiv izbijanja hrdže i po mogućnosti što rijeđa tako da uđe u sve pore i rupe i varove i sl.

Konkretno, treba mi za zaštitu za kolone od Zastave 750, iznutra. Katran je pregust pa otpada.

Navodno postoji nešto što se uštrca pod pritiskom unutra, anpravi nekakvu pjenu ili sl i nema više straha od toga.

Možda je netko od vas s tako nečim radio. Trebao bi mi savjet, ime, mjesto i cjena.

Čisto sumnjam da bi ti Hrdžo sad izbio, vidiš, kol'ko je sati.

Hammerite.

Bas, ja do 9 spavao ko zaklan, ni na kraj pameti mi nije bilo neko izbijanje! :)

Vidim da su ti vec napisali - wurth ima taj zastitni vosak koji se uspricava kuda god moze!

Posted via Mobile Device

...Kakva je priprema potrebna za taj vosak? Dovoljno je samo ušpricati ili se mora na neki način najprije očistiti šupljina...?

mislim da ne treba priprema nikakva......ja sam tog voska jedno 7-8 ovih kantica nagurao u dzipa...a istari mi kaze da kad je on prvi puta radio limariju na njemu tamo negdje 85-godine da je isto to stavljao i ostao je taj vosak dan danas i nigdje auto iznutra nije hrđao po stranicama

evo...

"Surface preparation

Surfaces must be clean, dry rust-,

dust- and grease free.

Advice on specific applications is

available from the Technical Service

Department of Sika Industry"

Edited by Boro

mislim da ne treba priprema nikakva......ja sam tog voska jedno 7-8 ovih kantica nagurao u dzipa...a istari mi kaze da kad je on prvi puta radio limariju na njemu tamo negdje 85-godine da je isto to stavljao i ostao je taj vosak dan danas i nigdje auto iznutra nije hrđao po stranicama

evo...

"Surface preparation

Surfaces must be clean, dry rust-,

dust- and grease free.

Advice on specific applications is

available from the Technical Service

Department of Sika Industry"

Koja je cijena po kantici?

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...