Mattas Posted March 21, 2010 Share Posted March 21, 2010 Znači, kao u naslovu, trebala bi mi zaštita protiv izbijanja hrdže i po mogućnosti što rijeđa tako da uđe u sve pore i rupe i varove i sl. Konkretno, treba mi za zaštitu za kolone od Zastave 750, iznutra. Katran je pregust pa otpada. Navodno postoji nešto što se uštrca pod pritiskom unutra, anpravi nekakvu pjenu ili sl i nema više straha od toga. Možda je netko od vas s tako nečim radio. Trebao bi mi savjet, ime, mjesto i cjena. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stepp Posted March 21, 2010 Share Posted March 21, 2010 Tko je Hrdžo? Opaki ganci? On topic: HAMMERITE; nanosi se direkt na hrđu bez struganja površine i pomoću nje se i veže.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bagi Posted March 22, 2010 Share Posted March 22, 2010 Čisto sumnjam da bi ti Hrdžo sad izbio, vidiš, kol'ko je sati. Hammerite. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dinko Posted March 22, 2010 Share Posted March 22, 2010 uzmi od 3M-a zaštitu....odlična je..treba ti pištolj kao sa slike... http://www.asciimation.co.nz/pics/undersealgun.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Medic Posted March 22, 2010 Share Posted March 22, 2010 (edited) Njemu netreba boja niti bitumen.... @damir: limari to zovu vosak. ušpricava se u pragove, vrata.....sve šupljine. Mislim da moj frend limar koristi wurth-ove Edited March 22, 2010 by Medic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boro Posted March 22, 2010 Share Posted March 22, 2010 ja sam ga kupovao u sika-i u luckom..... http://www.sika.com.my/id/my-ind-pds-sikagard_554.pdf Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stepp Posted March 22, 2010 Share Posted March 22, 2010 ...Kakva je priprema potrebna za taj vosak? Dovoljno je samo ušpricati ili se mora na neki način najprije očistiti šupljina...? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hrdzo Posted March 22, 2010 Share Posted March 22, 2010 Čisto sumnjam da bi ti Hrdžo sad izbio, vidiš, kol'ko je sati. Hammerite. Bas, ja do 9 spavao ko zaklan, ni na kraj pameti mi nije bilo neko izbijanje! Vidim da su ti vec napisali - wurth ima taj zastitni vosak koji se uspricava kuda god moze! Posted via Mobile Device Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boro Posted March 22, 2010 Share Posted March 22, 2010 (edited) ...Kakva je priprema potrebna za taj vosak? Dovoljno je samo ušpricati ili se mora na neki način najprije očistiti šupljina...? mislim da ne treba priprema nikakva......ja sam tog voska jedno 7-8 ovih kantica nagurao u dzipa...a istari mi kaze da kad je on prvi puta radio limariju na njemu tamo negdje 85-godine da je isto to stavljao i ostao je taj vosak dan danas i nigdje auto iznutra nije hrđao po stranicama evo... "Surface preparation Surfaces must be clean, dry rust-, dust- and grease free. Advice on specific applications is available from the Technical Service Department of Sika Industry" Edited March 22, 2010 by Boro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stepp Posted March 22, 2010 Share Posted March 22, 2010 mislim da ne treba priprema nikakva......ja sam tog voska jedno 7-8 ovih kantica nagurao u dzipa...a istari mi kaze da kad je on prvi puta radio limariju na njemu tamo negdje 85-godine da je isto to stavljao i ostao je taj vosak dan danas i nigdje auto iznutra nije hrđao po stranicama evo... "Surface preparation Surfaces must be clean, dry rust-, dust- and grease free. Advice on specific applications is available from the Technical Service Department of Sika Industry" Koja je cijena po kantici? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boro Posted March 22, 2010 Share Posted March 22, 2010 e ubi me sad.....pojma nemam a kupovao sam na ljeto to.... zvrcni u siku pa vidi...nije skupo koliko se ja sjecam.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mattas Posted March 22, 2010 Author Share Posted March 22, 2010 (edited) E puno hvala , to je to :thumbsup: EDIT: Sikagard je ime, ali tko to drži??? Edited March 22, 2010 by Mattas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mattas Posted March 22, 2010 Author Share Posted March 22, 2010 Sad našao Siku na netu. Hvala još jednom:thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now