Jump to content

Recommended Posts

Posted

Znači, kao u naslovu, trebala bi mi zaštita protiv izbijanja hrdže i po mogućnosti što rijeđa tako da uđe u sve pore i rupe i varove i sl.

Konkretno, treba mi za zaštitu za kolone od Zastave 750, iznutra. Katran je pregust pa otpada.

Navodno postoji nešto što se uštrca pod pritiskom unutra, anpravi nekakvu pjenu ili sl i nema više straha od toga.

Možda je netko od vas s tako nečim radio. Trebao bi mi savjet, ime, mjesto i cjena.

Posted

Tko je Hrdžo? Opaki ganci? :D

Grammar_Nazi_Logo.jpg

On topic:

HAMMERITE; nanosi se direkt na hrđu bez struganja površine i pomoću nje se i veže..

img_can_hammerite.jpg

Posted (edited)

Njemu netreba boja niti bitumen....

@damir: limari to zovu vosak. ušpricava se u pragove, vrata.....sve šupljine. Mislim da moj frend limar koristi wurth-ove

Edited by Medic
Posted

...Kakva je priprema potrebna za taj vosak? Dovoljno je samo ušpricati ili se mora na neki način najprije očistiti šupljina...?

Posted
  Bagi said:
Čisto sumnjam da bi ti Hrdžo sad izbio, vidiš, kol'ko je sati.

Hammerite.

Bas, ja do 9 spavao ko zaklan, ni na kraj pameti mi nije bilo neko izbijanje! :)

Vidim da su ti vec napisali - wurth ima taj zastitni vosak koji se uspricava kuda god moze!

Posted via Mobile Device

Posted (edited)
  Steppenwulff said:
...Kakva je priprema potrebna za taj vosak? Dovoljno je samo ušpricati ili se mora na neki način najprije očistiti šupljina...?

mislim da ne treba priprema nikakva......ja sam tog voska jedno 7-8 ovih kantica nagurao u dzipa...a istari mi kaze da kad je on prvi puta radio limariju na njemu tamo negdje 85-godine da je isto to stavljao i ostao je taj vosak dan danas i nigdje auto iznutra nije hrđao po stranicama

evo...

"Surface preparation

Surfaces must be clean, dry rust-,

dust- and grease free.

Advice on specific applications is

available from the Technical Service

Department of Sika Industry"

Edited by Boro
Posted
  Boro said:
mislim da ne treba priprema nikakva......ja sam tog voska jedno 7-8 ovih kantica nagurao u dzipa...a istari mi kaze da kad je on prvi puta radio limariju na njemu tamo negdje 85-godine da je isto to stavljao i ostao je taj vosak dan danas i nigdje auto iznutra nije hrđao po stranicama

evo...

"Surface preparation

Surfaces must be clean, dry rust-,

dust- and grease free.

Advice on specific applications is

available from the Technical Service

Department of Sika Industry"

Koja je cijena po kantici?

Posted

e ubi me sad.....pojma nemam a kupovao sam na ljeto to....:D

zvrcni u siku pa vidi...nije skupo koliko se ja sjecam....

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...