ToMMeK Posted March 25, 2010 Share Posted March 25, 2010 Zanima me ovako jel ko ikad dao bristi centralu zracnog jastuka, znaci radi se o renault clio sa 4 zracna jastuka, imam ponudu dobru za 2 kom zracna jastuka zajedno sa centralom za ok cijenu, e sad posto je auto sa 4 kom zracna jastuka, zadrzao bi postojecu (obrisao iz nje ) ili na novoj dao da se isprogramira ako je moguce bocne zracne... jer sto ce mi bocni kad nisu u funkciji koliko to kosta, te tko to radi??? dobio sam razno razne informacije pa bi ipak htio cut iz necije prve ruke dali je to radio i di, te cijena... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariotdi Posted March 25, 2010 Share Posted March 25, 2010 taj servis il ista vec ti kosta kao i druga centralina tako da, bolje potrazi centrtalnu za 4 airbaga i gotovo doci ces na isto, samo uvijek je bolje original ispravno nego reparirano Link to comment Share on other sites More sharing options...
ToMMeK Posted March 25, 2010 Author Share Posted March 25, 2010 Mali je probelm naci centralu od 4 zracna jastuka a da na autu nije nesto od njih aktivirano... Link to comment Share on other sites More sharing options...
boko Posted March 25, 2010 Share Posted March 25, 2010 rapsitaj se kod nekog ko se bavi autoelektronikom,znam da moze,otovori se i resetuje,kasnije sve radi ok. ima kod mene jedan momak koji to radi,samo ti je to malo daleko Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rallye VR6 Posted March 26, 2010 Share Posted March 26, 2010 Najeveći problem je što moraš zabit auto da vidiš ako je sve bilo ispravno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Danijel Posted March 26, 2010 Share Posted March 26, 2010 Deny ti resitira centralne jedinice i provjereno rade nakon toga cijena ti je 300 kn 098791139 reci da ti je Danijel iz Tm-a dao broj.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now