gogo Posted March 27, 2010 Share Posted March 27, 2010 dakle, mjenjac mi se nekako negdje zaglavio u 2 brzine... po rjecima mehanicara popravak bi kostao vjerojatno kao drugi mjenjac da nadjem negdje. sada me zanima koji mogu traziti? oznaka je FJW, da li mora ici iskljucivo taj ili? usporedjivali smo sa g4, birac je okrenut drugacije, sajle vjerojatno ne bi odgovarale... inace radi se o 130 ks tdi motoru i seat ibizi Link to comment Share on other sites More sharing options...
fabioso Posted March 27, 2010 Share Posted March 27, 2010 ak je 6 brzina fabia rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
gogo Posted March 27, 2010 Author Share Posted March 27, 2010 je, 6 brzina je Link to comment Share on other sites More sharing options...
Renda Posted March 27, 2010 Share Posted March 27, 2010 ak je 6 brzina fabia rs Jesi siguran da mu paše ta s obzirom da on ima dužu (stariju) getribu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lim@ RS Posted March 27, 2010 Share Posted March 27, 2010 Fabija je imala obje getribe, i kraču u dužu, trebalo bi pasat Samo treba pazit da ne uzme lošu getribu Link to comment Share on other sites More sharing options...
WD40 Posted March 28, 2010 Share Posted March 28, 2010 zaglavio se u 2je brzine.. dakle blokirao je? Jel rastavljen bar... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gogo Posted March 28, 2010 Author Share Posted March 28, 2010 poceli smo rastavljati, izvadili birac van (prvo smo mislili da je do njega) poravnali sve viljuske znaci trebao bi biti u leru, ali nije... svi su mi savjetovali da bolje trazim drugi mjenjac jer bi popravak ovog kostao isto toliko Link to comment Share on other sites More sharing options...
WD40 Posted March 28, 2010 Share Posted March 28, 2010 ja bih to rastavio i da se vidi u čem je kvar.... pa da se pokusa nac dio koji je tebi problem. A usput trazis getribu.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now