Alfaludak Posted March 28, 2010 Share Posted March 28, 2010 Ovako, trebao bi nekoga da mi napravi ŽELJEZNU flanđu (ne inox) debljine 15mm za fiat/lancia 16V motor. Moze sa mojim materijalom, nije problem, samo bi trebao to imati sutra-prekosutra. Ako treba ja mogu nacrtati u Corelu (autocad nemam) ili donjeti brtvu kao uzorak. Hvala Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ljubicic D. Posted March 28, 2010 Share Posted March 28, 2010 Odneses dihtung i odes gore u Trnavu covjek to radi..Ulica do Keline,,...Ako ides od pruge ulica poslije Kele i nakon 20m sa lijeve strane i odma prva kuca,,.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bOzO Posted March 28, 2010 Share Posted March 28, 2010 kaj nisi jos to rjesio? si pitao mx5 di da odneses? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dario SB Posted March 28, 2010 Share Posted March 28, 2010 mogu ti moji izrezat u dj.djakovic na laseru Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alfaludak Posted March 29, 2010 Author Share Posted March 29, 2010 dario - to mi je blizu pa mogu ic pitat, samo, jel to na desnoj strani ulica (na strani kele) ili preko ceste? jel to PLAVA ili LJUBICASTA tocka na karti? (kela je ova sa strelicom) ima reklamu? tablu? bilosta? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ljubicic D. Posted March 29, 2010 Share Posted March 29, 2010 Nije ta gdje je Kela,,napiso sam ti da je prođeš i kad skrenes u tu ulicu sa lijeve strane je kuca nakon 50m...Pitaj tamo nekog,, znaju svi za njega..Odi do Kele pa nek ti objasni... Tu je gdje ti je plavi kruzic.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alfaludak Posted March 29, 2010 Author Share Posted March 29, 2010 Neki Tomislav dosao do Braneta i uzeo brtvu, mislim da je to ta radiona, imaju cnc i sve i svasta Hvala Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now